• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

ליאור- "אבקת שריפה דורשת נתר, אשלגן, פחם, גופרית ו5 מאנה. משחה דורשת משחת נענע (אתה מניח שזה אומר נענע שנטחנה לאבק והכניסו למים, שזה בתכ'לס תה קצת שונה) שיטילו עליה לחש ריפוי או תחבושת שיעטפו בה את הנענע." סאמיר אומר במהירות, לפני שאמיר מדבר אתכם.

גוררר- גלגל לי זריזות.

בלובל- יש לך את הבגדים שלך, סכין, בד אחד, עורות ועוד כמה מחטים. חוץ מלתפור מהם דברים את לא יכולה לעשות כלום, כי זה מה שהעבודות שלך נתנו לך. אולי אם תהיי יצירתית בעצמך, אולי אז המפתחים יארגנו משהו.

ליאור ואמיר- החבורה מציגה את עצמה- דניאל, סמי, מיכה, סאמיר וראשיד. ליאור, אתה מגיע למסקנה שאולי יש לכם מספיק כסף לגילדה.

אני מחייך, "שפות, טוב עם שפות, חודש ומורה בינוני ואדבר את זה שוטף. מחשבה מהירה ואלתור זה גם משהו, ויכולת ללמוד מהר בכללי. אבל אני מניח שכל הדברים האלה לא משכנעים אותך, כי אתה רוצה דברים פיזיים שבהם אני דיי חלש"

יש לי שבע חתיכות בשר, עור אחד, שני בדים, שני זנבות של חזירים, שבע מחטים בנוסף לשאר הדברים שציינת כמו הבגדים שלי, הפגיון ושיריון העור שעשיתי לעצמי.

בלובל- הבשר נמכר ב15 ארמוריקים בחנות (שממנה יכולת לקנות דברים) והזנבות נמכרים ב20 כ"א. את לא רואה להם שימוש בתפירה בתפריט (אני לא אעצור אותך מלהיות ליידי גאגא), אז אם את לא הולכת לאכול את הבשר או לתת אותו לצ'כים, אולי תרצי למכור אותו בשביל עוד קצת כסף.

ליאור וספגטיאלף- מולי חושב קצת, ומחליט להביא את האתר, הגופרית והאשלגן לסאמיר, שהחליט להישאר כדי לטפל בדברים ובמקומו ראשיד מתנדב לציד ודברים כאלו (הבחור יודע מלאכה).

"אתה רוצה ללמוד, ליאור?" סאמיר אומר כשכל הדברים נכנסים בקערה קטנה מהחפצים של סאמיר (אולי הוא קנה אחת?). הוא רוצה להודות לך.

אני מוכרת את שתי הזנבות ושלושה חתיכות בשר (צ׳ה-צ׳ינג). מהבשר הנשאר אני שומרת שניים לעצמי ונותנת לרודולף את השניים האחרים, "צדתי קצת לפני שבאתי לפה." אני אומרת כהסבר. אחרי הכל לחלוק אוכל ושתייה זו אחת מהדרכים הכי עתיקות להתיידד עם מישהו.

״אתם יוצאים לצייד?״ אני שואל בעניין, שולח יד אל ניצב החרב
Out
יש לי לחשים מהמחברת? יש אפשרות לקנות אומנות לחשים(1)/לחשים מהחנות?

״יש לי חרב, למרות שהייתי מעדיף סייף, והמשחק העניק לי תכונה של קליעה למטרה, למרות הסלידה שלי מדם אני אוכל להסתדר בתור לוחם או צייד״

בלובל- המבט הקשוח שלו אליך נשבר קצת כשהוא לוקח את הבשר.

"תודה, אני מניח. את לא רעה בשביל... לא משנה." התחבבת קצת עליו, אבל הדרך עוד ארוכה.

ליאור- סאמיר מהנהן, מלמד את ראשיד במקום. יוצאת להם אבקה שחורה שאתה יכול לזהות כאבקת שריפה. השימושים רבים.

ספגטיאלף- אתה מסתכל לרגע בזמן שליאור מדבר איתך במחברת (אני מניח שהוא התעלם מזה) ורואה את הלחש "ריפוי קל". נראה שהם כיבדו את הסלידה שלך מדם עם לחש ריפוי.

גורר- [dice seed=64237 secure=606ad59c_0]5d4[/dice]

עבר אותך. הוא מפיל אותך על הקרקע ודורש ממך את הכסף שלך.

אני מהנהנת ומחייכת קלות, "אם יש לך מושג מה אפשר לעשות עם זה אשמח לדעת," כלומר, אני לא חושבת שאנחנו צריכים לאכול בתוך משחק מחשב אבל אוכל בדרך כלל משפיע על הסטטים בצורה כזאת או אחרת. "בכל מקרה, אני יוצאת לצוד שוב, רוצה לבוא?" אם אוכל להשיג צמר ועור זה יהיה נהדר, במיוחד עם כל הדברים שאני יכולה להכין, ועם התחבושות הסיכון הרבה יותר קטן. חוץ מזה קצת זמן איכות עם רודולף לא יהרוג אותי. אני מקווה.

ספגטיאלף- אתה משקיע 5 מאנה כדי להחזיר 1ק8 חיים. אתה לא יודע עדיין איך לשחזר מאנה, אבל אתה מניח מידע קודם ממשחקי מחשב שזה כולל מנוחה.

בלובל- (קיבלת 100 ארמוריקים ממכירת 4 בשר ו2 זנבות חזירים)
"אני לא רואה איך את הורגת אותי ביערות, אז כן, אפשר לצוד." הוא אומר. הוא מסתכל על הבשר, ומושך את כתפיו.

"לא יודע, אולי זה מעלה חוזק או חיים? אולי אנחנו באמת צריכים לאכול? בואי נשמור את זה בכל מקרה."

גורר- "פעם הבאה תכין את הכסף מראש, מטומטם." הוא אומר עם חיוך, ובועט לך בישבן כשאתה זז משם. אתה זז לתוך היער או חזרה לעיירה?

out
אני אעדכן לכם כסף.

אני מסתובב, "אני אעשה אחרת, אני אוכיח שאני יכול לעזור במשהו, אני אחזור לפה עוד מספר שעות"
אני יותא מהפונדק והולך ליער, מנסה להציב מלכודות ביער לחיות גדולות שיעברו, זה בסדר, אתה יכול לצוד אותן, הן רק ממוחשבות, לא אמיתיות, אני מחכה ליד נחל(אם אני מוצא) ומסתתר, כשחיה תבוא אני אסתער עליה עם החרב שלי בהפתעה.
בינתיים אני מסתכל על החנות ומחפש כלי נשק טובים יותר מחרב פשוטה, כמו חרב חזקה יותר או סייף

"נהדר" אני אומרת ומתחילה ללכת ליער, "אני חושבת שיצורים עם צמר או עור צריכים להיות העדיפות שלנו אבל לכל היותר אפשר למכור את הדברים אם נקבל משהו חסר תועלת."

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה