• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

טסוקימארו- סליחה, יום ארוך ואני כבר לא שם לב למה אני כותב.

כעיקרון אני חושב שאתה לא שם, אבל ציינו קודם שאנחנו מקימים צא'ט קבוצתי לחברי הגידלה, אז אני מניח שאתה רואה את זה.

אני ואחד הישראלים הלכנו לצוד מעט באיזור, וחזרנו אם ציוד למכירה.
למקור =למכור, רשמתי שאני צריך שני חברי גילדה אם יכולת למכור את מה שהבאנו מהציד במחיר טוב.

טסוקימארו- גלגלת פעם ראשונה חוכמה ביחד עם זריזות כדי שתוכל למצוא נקודות מסתור- הזריזות שלך תחביא אותך לרגע, מסתור יחביא אותך ליותר. פעם שניה זה כדי לבדוק אם מצאת משהו ראוי לציון.

speaking of which, מצאת 2 ברזל, 1 ברונזה וחרב פשוטה (3-5 נזק).

ליאור- "אין לנו מלח, אבל אתה יכול להחמיץ בשר בתוך המים של החמוצים. בכל מקרה, אני לא חושב שזה ירקב כל כך מהר. זה משחק מחשב. בקשר לפרסות, מיכה ימכור אותן עוד מעט." דניאל אומר.

"אפשר להכין מהבשר תבשיל?" מיכה אומר, ובאישור של סמי הוא לוקח ממנו יחידת בשר אחת (היי, הוא גם צד), שם אותה על איזו מחבת (3-4 נזק), זורק אותה לאח, מוציא גפרור (שכנראה שהוא קנה מהחנות) ומוציא משם תוך חצי דקה בשר עסיסי. הוא מביא לך לטעום את הבשר.

"זה איך שאתה מחזיר חיים. בכל מקרה, עם החבר'ה שבחוץ יש לנו שבעה חברים. אחד מלקט מבחוץ צמחים, והוא יגיע מתישהו. זה הכל בשבילנו, כנראה שאנשים אחרים נמצאים בערים אחרות למתחילים או משהו, לא רצו שהשרת יקרוס מחמש עשרה אלף איש באותו המקום אולי".

בלובל- את יכולה לייצר חליפת עור רגילה מ4 פיסות עור ו2 מחטים. תצטרכי גלגול חוכמה כדי לראות אם את מוצאת איפה אפשר לקנות דברים, כי את לא מוצאת כרגע.

אם כבר כולם עסוקים ואני בעמדה טובה, אני יכול לחפש עוד goods?
אם כן:
זריזות
[dice seed=43291 secure=961f666d_0]5d4[/dice]
חוכמה
[dice seed=4401 secure=06ab6dee_1]7d4[/dice]

חוכמה 2:
[dice seed=55631 secure=5a07b2e0_2]7d4+1[/dice]
(לא זוכר כמה הפלוס והמצב עריכה לא נותן לי לראות הודעות קודמות. תחשב את ההבדל.

ליאור- לא נענו לבקשה שלך (כנראה שרק סמי יכול להצטרף). אתה אוכל את הבשר?

בלובל- הדרישות הן כוח בסיסי של 6 והפחתת נזק של 2. החליפה יוצרה בהצלחה. יש לך עכשיו 4 עורות ו2 מחטים פחות.

טסוקימארו- אתה מתחבא, אבל יודעים שאתה כאן. אתה תקבל מחסר אם אתה ממשיך לנסות לגנוב דברים. אם זאת, תפסת בעין שלך ספר די מעניין ולקחת יחידה אחת של נחושת.

ליאור- הוא שווה 15 ארמוריקים בחנות, לא שינוי ששווה את העבודה. הבשר משפיע עליך ומחזק אותך, אגב, אז תוסיף 1ק6 חיים. אם זאת, אתה יודע שלא תרוויח השפעה נוספת מאוכל לעוד כמה זמן (תחושת בטן שהמשחק מקנה לך כדי שלא תנסה טריק בלי הצלחה).

בלובל- אה, כן. את יכולה לקנות בד (20 ארמוריקים ליחידת בד) ומחטים (50 ארמוריקים ל10 מחטים). המחירים גבוהים מאוד.

זה לא מבשר טובות. מצד שני זה אומר שלכל אלו שיכולים להכין דברים יש יתרון. אני הולכת לאדם הרביעי שתופר ועדיין לא הציג את עצמו, "היי," אני פונה אליו באנגלית, "קוראים לי הילה, אני חושבת שאנחנו הולכים לחלוק את המתפרה בזמן הקרוב."

"אוקיי" אני אומר לעצמי לאחר שיצאתי מהמבנה עם שק וירטואלי של חפצים. "זה עבד טוב. הממ... מעניין אם אני אוכל לעשות את אותו דבר בעוד מקומות..." אני הולך בסביבה ומקשיב לרעשים שיעידו על מצב דומה שיאפשר לי להשיג עוד משאבים.

בלובל- "הוא לא מבין אותך. הוא לא יודע אנגלית." רוסט אומר. "אבל קוראים גם לו רוסטילב. אנחנו פשוט קוראים לו לב כי אני כבר רוסט." הוא מסתכל עלייך ואומר את זה באומץ רב.

ליאור- מלמדי מקצוע אין, אתה מסיק שתצטרך באמת ללמוד מאנשים אחרים את רזי המקצועות או משהו כזה. יש קווסט למציאת שחקנים לגילדות ("רגע, המפתחים העלו בכלל משימות ודב"שים לעולם הזה?" זו כנראה מחשבה שעלתה לך לראש, כמו להרבה אנשים). אין לך מושג איך אנשים השיגו את ההון של האלף ארמוריקים כל כך מהר. המפתחים רצו סביבה שתכלול רק אתכם ומפלצות (או שלא?).

טסוקימארו- להקשיב לרעשים כדי שיעידו על מצב דומה זה משהו שאין לך הכשרה בו, אבל אתה עדיין יכול להסיק קשרים לוגיים בין מרחץ הדמים שם ובין מרחצי דמים פוטנציאלים אחרים. תטיל חוכמה עם מחסר 4.

טסוקימארו- לא רק שיש מריבות באזורים שונים, הדלתות גם אטומות ברובן וחלונות הם מעטים (יש בניינים שאין בהם חלונות, כמו הנפחיה). אתה מגלגל גבוה בשביל להבין איזה מקום סביר יותר שיש בו קונפליקט, אבל גם בשביל להניח מצורתו שהוא מבנה חשוב ולא איזה בית שלא תוציא ממנו כלום חוץ מכיסא. דברים הם יותר מסובכים ממה שאתה חושב כשאתה לא יכול להשתמש בהיגיון של משחק מחשב נגד אנשים.

ליאור- האוכל ממלא אותך ונותן לך לשכוח מהכאב. ההחלמה שלך מאיצה, אבל לא נראה שיש פה איזה משהו יוצא מן הכלל. בשר זה מזון לא רע לשחזור חיים, בעיקר כשהוא מבושל קלות. הטעם גם לא רע.

אז אם אתה רוצה למצוא לי אנשים שמדברים עברית באיזור, אתה יכול לנסות לגלגל חוכמה במחסר 4- עכשיו תזהה לי מתוך המולת קולות מילים בעברית (ולעוד הסבר, תסתכל אצל טסוקימארו).

אני מתחילה להתחרט על כך שלא הקשבתי יותר לחברים הרוסיים שלי בכיתה, אבל כן למדתי דבר או שניים. "אתם חברים?" אני שואלת ברוסית את רוסט ומקווה שהוא לא ידבר מהר מדי. תמיד אומרים שהדרך הכי מהירה ללמוד היא לחיות במדינה שמדברת אותה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה