• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

אני מחייכת חיוך חם ומנסה להראות כמה שיותר חברותית ולא מאיימת. אני שולפת את אחד מהמחטים ומראה להם אותו "קוראים לי הילה," אני עונה באנגלית "רציתי לראות אם אתם מחפשים שותפה במקרה."

טסוקימארו- "לא יודע אם אנשים יקנו ממך אומנות, אבל בהצלחה. נראה לי שיש לך משהו בחנות. אם זאת, זה יצטרך לחכות כי אנחנו צריכים להתחמש. קנה נשק טוב יותר ממקל. ליאור ההוא צודק בזה שצריך להגן על עצמנו." דניאל אומר לך.

ליאור- אתה מכין את הצ'אטים המתאימים. החבר'ה מקבלים את הסמכות והיוזמה שלך, ומצטרפים לשיחות שלך.

גור- אין הצלחה. אתה מבין ששורות קוד לא בדיוק יעזרו לך במצב הנוכחי, ותצטרך לעשות קצת legwork.

בלובל- "הי-לה. אני מיקאל (mikael)" הבחור שמדבר איתך אומר לאט. הוא מציג אותך לחבר'ה, והם מדברים איתו.

"השם הוא רוסטילב, את יכולה לקרוא לי רוסט." בחור אחר קורץ לך. הוא נער ממוצע- מחוצ'קן, לא מרשים מבחינה גופנית, ומחפש את הבחורה הראשונה שהוא רואה. בבירור הוא מלא ביטחון ויעשה הכל בשביל איזה חיוך של מישהי שהיא לא אמא שלו לכיוונו.

"בכל מקרה, את ברוכה הבאה. את יודעת לשבת?" הוא מנסה למצוא את המילים, בבירור מתאמץ כדי להבין מה הוא אומר. הוא מקבל מכה ממישהו.

"לתפור, הוא מתכוון לתפור. אנחנו צריכים מישהו שיתפור. השם הוא רודולף." אומר בחור אחר שנראה כמו האח הגדול של מיקאל. "את לא יהודיה במקרה?" הוא מסתכל עלייך בחשדנות.

"אממ... יש לי את המיקרופון הזה" אני אומר, שולף את הנשק "אבל נראה לי שהוא לא משהו... בסדר, אני אצא לחפש נשק יותר טוב." אני מחליט. עם המיקרופון שלוף בידי, אבל מוחבא טוב ככל שהמשחק מאפשר לי, אני יוצא ומחפש את הנפחייה, מקווה שמי שהשתלט עליה שמר על הייעוד המקורי של המקום.

OUT
רק לפרוטוקול אני מדמיינת שהם קוראים לי "אי-לה" כמו רוב המורים הרוסים שלי XD
IN
"אין מצב, אני אתאיסטית" זה לא כאילו שאי פעם הייתי קרובה לדת בבית, "החצאית זה בגלל שהמפתחים עצלנים." אני מדברת כאילו זאת טעות שקל לעשות ומגלגלת עיניים. כל עוד לא אעשה משהו מטומטם כמו להדליק נרות או משהו אני אמורה להיות בסדר, אבל המחשבה שיגרשו אותי בגלל המוצא שלי היא מלחיצה. מעניין אם ככה היהודים בחו"ל תמיד מרגישים.

"אני יכולה לתפור," אני ממשיכה לפני שיש להם זמן להגיב, "זאת הסיבה למה באתי לפה. מי הוא האחד שתופר שם?" אני מחווה לעבר הבחור הרביעי שעדיין לא הציגו לי.

טסוקימארו- אתה יוצא לחפש את הנפחיה. זה לוקח לך כמה דקות למצוא את הנפחיה. יש שם קרב בין לפחות שתי קבוצות, אולי אפילו עד המוות. בבירור אנשים יודעים מה השווי של נפחיה. מרחץ הדמים הזה לא מזהיר, ואתה יכול לקנות נשק מהחנות או למצוא איזה ספר שמאפשר לך לעשות משהו.

גור- "תהרוג אותי אם אני יודע. אתה יכול לקנות, כמו שאמרנו, אבל מעבר לזה אתה תצטרך לקוות שאיזו מפלצת זורקת נשק או שיש אחד במערה".

ליאור- סמי יוצא איתך, חמוש באלת עץ פשוטה שהוא בדיוק קנה. אתם מחליטים לצאת לכיוון אקראי ביער שאתם לא שומעים ממנו יותר מדי רעש.

"אתה שומע את הקרבות ממזרח לנו? זו כנראה מרפאה או משהו. לא לקחנו משהו כל כך חשוב כי זה מה שקורה. גם את הפונדק השגנו במכות עם איזה איגור מטומטם שגלגלנו במדרגות." אתם מתקדמים לאזור מרעה שבו קל לראות את המטרות שלכם.

אתם רואים פרות נטולות קרניים שהן טרף קל. להרוג אותן לא יקח יותר מדי עבודה.

בלובל-
"הבנתי, יהודיה." רודולף אומר, מסתכל עלייך בחשדנות. רוסט מדבר איתו קצת.

"שיהיה, את יכולה לעבוד פה ולייצר מה שאת צריכה, בתנאי שאת מביאה לנו חליפת שריון ומייצרת לנו מה שאנחנו רוצים שתייצרי כשיש לנו משאבים. לא רוצה? לא צריך, תלכי." רודולף לא אוהב אותך, אבל הוא צריך אותך.

ליאור- (סמי עזר לך בלהכות פרות שאתה מבריח והוא גלגל כוח. יצא לו 20).

אתם מצליחים להכות שתי פרות בצורה די ברוטאלית. שלישית מספיקה לברוח מכם. אתם מבינים שאתם נמצאים במצב ממש מעולה ועליתם על דרך המשי שם. פרה אחת רמסה אותך עליך במקום לעבוד לפי התוכנית של בריחה (10 נזק), וגם סמי לא יצא בלי חבלות (8 נזק). אתה חבול, אבל יצאתם עם כמות מרשימה של תשע יחידות בשר, 7 חתיכות עור ו8 פרסות ("למזל", כמו שאומר המשחק). סחה.

"הבנתי, אתה מתעלם ממה שאומרים לך." אני מחכה את טון הדיבור שלו. זה מעצבן אותי שאנשים לא מאמינים לי בלי סיבה מוצדקת, לא משנה שהוא צודק. "בכל מקרה, אני מוכנה להכין לך דברים בלי תשלום אבל אתם תצטרכו להביא לי את החומרים." וזו אפילו עסקה הוגנת, עד כמה שאני רוצה להיות קטנונית אל רודולף זה לא יעזור לאף אחד, במיוחד לא לי.

ליאור- עורות שווים לך בחנות 10 ארמוריקים ובשר שווה 15 ארמוריקים ליחידה. פרסות שוות 20.

טסוקימארו- אתה מצליח להתחמק מרוב המטרות, ואתה תופס דברים שנראים לך טובים. גלגל לי חוכמה בתוסף 2 כדי לראות מה תפסת. יש לך אפשרות של dice בעורך המלא (זו תגית, אז תכניס את הגלגול שלך באנגלית- 7d4+2 במקרה הזה).

בלובל- "סבבה. תעבדי בשבילנו בלי תשלום."

אז יש לנו 9 בשר= 15*9=135
8*20 פרסות= 160
7*10 עורות= 70.

אתה יכול להגיד שוב מה יש לנו שהוא שכיר בפנודק? אני רוצה לארגן רשימה מסודרת (גם מחירים ליחדה יהיה נהדר.)

אני מפרסם הודעה בעברית שאנחו מחפשים אנשים שידעים לעבוד עם עורות, תשלום בהגנה כעת, וכסף אמיתי בעתד.

"אני צריך שני חברה שילכו למקור מחצית המפרסות, אני בטוח שיש פה אירופאים שאוכלים את הדברים האלה, ותמהרו לפני שאנשים יבינו מאיפה זה הגיע, תנסו להפוך את זה ליותר יקר ממחיר השוק.

גולני, יש לך ידע במנות קרב? חושב שאתה יכול להמליח את הבשר כדי שלא ילך לנו קיבנימט?"

"מישהו הבין איך הריפוי עובד כאן? חסר לי 10 נקודת חיים, וזה מרגיז אותי."

כמה אנשים בכלל יש לנו? כי אם יש עוד חברה שרוצים לעבוד אני שולח אותם להמשיך לתקוף את הפרות שחיסלנו.

מטרות? איזה מטרות? ולא ענית לי, מישהו מאייש את החנות פרופרלי, או שזה רק זירת קרב? מה הולך מסביבי? אני צריך ממך יותר מידע בהודעות.
[dice seed=21906 secure=a14cf372_0]7d4+2[/dice]
והאם אפשר לשאול למה היה גלגול החוכמה הראשון?

לליאור:
אני צריך שני חברה שילכו למקור מחצית המפרסות,
אני מתקשה להבין מה כתבת, ובכללי המשחק רץ טיפה מהר מדי ולא מובן מספיק לדעתי כרגע.

יופי, עכשיו כל מה שאני צריכה זה שאנשים אחרים יבואו כדי שאוכל להרוויח מהם. אני מסתכלת על תפריט התפירה כדי לראות אם יש משהו חדש שאני יכולה לעשות עם הכמות הגדולה יותר של העורות שיש לי ואז אני בודקת אם אני יכולה לקנות דברים כמו מחטים נוספים או בדים.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה