טסוקימארו- "לא יודע אם אנשים יקנו ממך אומנות, אבל בהצלחה. נראה לי שיש לך משהו בחנות. אם זאת, זה יצטרך לחכות כי אנחנו צריכים להתחמש. קנה נשק טוב יותר ממקל. ליאור ההוא צודק בזה שצריך להגן על עצמנו." דניאל אומר לך.
ליאור- אתה מכין את הצ'אטים המתאימים. החבר'ה מקבלים את הסמכות והיוזמה שלך, ומצטרפים לשיחות שלך.
גור- אין הצלחה. אתה מבין ששורות קוד לא בדיוק יעזרו לך במצב הנוכחי, ותצטרך לעשות קצת legwork.
בלובל- "הי-לה. אני מיקאל (mikael)" הבחור שמדבר איתך אומר לאט. הוא מציג אותך לחבר'ה, והם מדברים איתו.
"השם הוא רוסטילב, את יכולה לקרוא לי רוסט." בחור אחר קורץ לך. הוא נער ממוצע- מחוצ'קן, לא מרשים מבחינה גופנית, ומחפש את הבחורה הראשונה שהוא רואה. בבירור הוא מלא ביטחון ויעשה הכל בשביל איזה חיוך של מישהי שהיא לא אמא שלו לכיוונו.
"בכל מקרה, את ברוכה הבאה. את יודעת לשבת?" הוא מנסה למצוא את המילים, בבירור מתאמץ כדי להבין מה הוא אומר. הוא מקבל מכה ממישהו.
"לתפור, הוא מתכוון לתפור. אנחנו צריכים מישהו שיתפור. השם הוא רודולף." אומר בחור אחר שנראה כמו האח הגדול של מיקאל. "את לא יהודיה במקרה?" הוא מסתכל עלייך בחשדנות.