• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

איך היה בדרקוניקון?

אז זה נושא כדי לכתוב חוויות ורשמים מדרקוניקון. אני אישית חושב שהמתחם היה פחות טוב משנה שעברה אבל עדיין היה כיף מאוד והיו הרבה פעילויות מאוד מעניינות. תודה רבה למארגנים!

המתחם היה רועש מאוד (הרבה יותר צפוף משנה שעברה) והייתי צריך להגיע לכמעט-צעקה כדי שכל השולחן ישמע אותי.
צריכת מים כמנחה בשני סבבים: ארבעה ליטר למניעת הצטרדות; אבקש החזר מצוות הכנס.

סתם... היה מעולה!!!!!!!!!! אם כי באמת היה רועש (למתעניינים, שתיתי יותר בכיוון של שני ליטר).

אני מאוד נהנתי השנה, ודווקא הרגשתי שהמתחם היה יותר נעים, בוודאות בלוקיישן שיותר קל להגיע אליו, אבל גם זכור לי עוד יותר רעש פעם שעברה. אולי זה רק אני.

חוץ מזה הסגל עשה אחלה עבודה, ושמחתי מאוד לראות הרבה פלייטסטים של שיטות חדשות, שזה תמיד מרגש!

לי זו הייתה הפעם הראשונה בדרקוניקון (מתחמק ממתח העגבניות ומצעקות "בווו!").
אז אני לא יודע להשוות לפעמים קודמות.

הגעתי עם שני הילדים שלי, והגדול השתתף במשחק הכרות לילדי כיתות א-ג, עם גיא קפח. ממה שראיתי מרחוק (הבן שלי בגיל שהוא כבר מרחיק אותי מפעילות שלו עם חברים), היה נראה כמפגש מאוד מהנה ומלהיב! בני מאוד נהנה, ועדיין מדבר על כך בהתלהבות. :)
דיברתי גם עם אב של שחקן נוסף בקבוצה, ומאוד נהנו. אז ראשית כל- אם לאחד המארגנים יש דרך למסור למנחה (גיא קפח) את תודתינו והערכתינו- תודה רבה!

אני לצערי לא שיחקתי, כי הייתי עם הילדה הקטנה בזמן המשחק של בני, ולאחר מכן עם שניהם. ולמרות זאת (וקינאה לא קטנה 😝), מאוד נהנינו! גם מהאווירה, מאיזור משחקי הלוח שניתן היה לשלוף ולשחק, ומה"קווסט" של Rooms & Realms.

להסתובב בין דוכני המוצרים והמשחקים היה Mind Boggling בשבילי, בתור שחקן ומנחה עבר, שזמן רב לא הזדמן לשחק ולהתעסק עם התחביב באופן סדיר- כזאת כמות, מגוון ועושר! היה מאוד, מאוד מפתה, וגם מרגש.

ואני גם רוצה להודות לצוות: למרות חום קשה, רעש, ועומס גדול, הם תמיד היו מאוד נחמדים ובכל שאלה או בקשת סיוע, עזרו. וזה ממש לא מובן מאליו!

מספר הצעות קטנות לשיפור:
1- השנים הבאות הולכות להיות חמות יותר. לקהל המבקרים יש אפשרות להכנס פנימה ולנפוש, אך חשוב למצוא סידור אפקטיבי יותר לצוות הנמצא בחוץ. בשעות הצהריים החמות חלקם נראו ממש סובלים (אם כי היו להם מאווררים גדולים ומים. הצעתי אך סרבו בנועם). לכנסים הבאים כדאי לחשוב להערך לכך (גם בריאותית. יש עלייה ניכרת בתחלואה משנית לחום הקיץ).

2- בעייתיות קלה בקופות, ברכישת כרטיסים: ניתן היה רק במזומן ועוד דרך (לא זכורה לי). לא היה ניתן באשראי רגיל, ועוד אפליקציות העברת תשלום. שווה לשקול זאת בפעמים הבאות.

אם זאת אני רוצה שוב להגיד תודה לדניאל (ואני בטוח לעוד אנשי צוות נפלאים!) שעשה מאמץ כדי לאפשר לי לשלם על הזמנת המשחק לבני בדרך חלופית

3- בדוכני המכירות, כדאי אולי שתהיה הפרדה ברורה יותר (בין חברות, סוגי מוצרים, דוכני יד שנייה/ מוצרים עם עטיפה פגומה, וכו'). זה לא עד כדי כך חשוב. סה"כ עם קצת שאלות ובחינה ניתן להבין, אך יכול להקל.

מקווה בשנה הבאה סוף סוף לשחק (ואולי להנחות, מי יודע?).

תודה תודה תודה רבה!

מאוד נהנתי בכנס. אני דווקא אהבתי את המקום, כנראה בעיקר בשל הנגישות שלו. האקוסטיקה והמיזוג גם היו טובים, לא סבלתי מרעש (יכול להיות שאני מהמרעישים :mrgreen:) ונהנתי מהמזגן. לא הייתי מתחתן באולם הזה, אבל לכנס הוא ממש לא רע, אם כי כפי ש- The oldman The oldman ציין - אין לו פוטנציאל גדילה, והשהיה בחוץ היא סיוטיות עבור המוכרים ומשחקי הלארפים (כפי שציין Kol Korran Kol Korran ).
אז הרצתי 4 משחקים: 2 משחקי היכרות לילדים - שהיו כיפיים ואנרגטיים כפי שרק הנחיה לילדים יכולה להוציא ממני. משחק סייברפאנק במזרח התיכון החדש שהיה קודר ומושחת בגלל שהשחקנים שלי היו אנשים רעים. ומשחק אתאס-פאנק שהיה מעין גרסת PG לסייבר-פאנק עם תפאורה קצת אתאסיאנית.
בנוגע לאתאס - מתחילה להתגלגל לי מחשבה על הבעייתיות המובנית של הטמאות, ואני אולי אפתח על זה עץ פה מתישהו.
שיחקתי גם במשחק של להבים בעלטה, עם השחקנים ששיחקו אצלי ב"עזה כמוות אהבה" והשתכנעתי סופית שהם אינם אנשים טובים. בכלל. המשחק עצמו היה מעניין ואני שמח שסוף סוף שיחקתי בו באמת, לא התקדמתי הרבה עם ספר השיטה, אבל בפועל המכניקה ממש פשוטה.
קניתי קוסם, נייר ומספריים שעוד לא פתחתי וזהו.

יש דרך למסור למנחה (גיא קפח)
יש דרך. התקבלה בתודה ובסיפוק! מי היה הבן שלך?

אני מגיע לדרקוניקון מ2017 בערך, ואני חייב להגיד שזה מטורף לראות כמה הכנס התפתח בשנים האחרונות. כמות הדוכנים ואיכות המוצרים שבהן פשוט מדהימה אותי כשאני חושב על העבר.
בכללי, הכנס היה ממש כיף. שני המשחקים שלי רצו בהצלחה- למרות ששכחתי לשים להם הגבלת גיל. מאוד נהניתי לפגוש חברים ולשבת למשחקי קופסה, וגם המיקום הגיאוגרפי היה ממש נוח.
הבעיה היא באמת הגודל של המתחם והאקוסטיקה- כשבשולחנות משחקי התפקידים היה כמעט בלתי אפשרי לשמוע אחד את השני. העדפתי להעביר את המשחק השני שלי החוצה אל החום מאשר להריץ משחק נוסף באולם הממוזג בשביל זה. זה בהחלט לא היה המקום הכי גרוע מהבחינה הזו שדרקוניקון היה בו (בית הקבלה ב2019....) אבל זו הייתה מכה קשה.
כמו שכבר אמרתי לנרוביאן, אני חושב שאם נאלצים להשאר במקום הזה, אז להפוך את המיקום של משחקי התפקידים ומשחקי הקופסה לדעתי יעשה פלאים- רועש יותר ליד המזגן, אבל השולחנות הצרים יותר של משחקי הקופסה יאזנו את זה.

עדיין, גם עם האקוסטיקה והצפיפות, הכנס הזה הרגיש מקצועי. הוא הרגיש כמו כנס של ממש, בניגוד לכנסים הישנים שהיו באולם ספורט, מתנ"ס או משהו כזה. הוא פשוט נראה הרבה יותר טוב, מושך ומעניין, והחוויה שהוא נתן הייתה מעולה. אז באמת מדהים לראות איך הכנס והקהילה מתפתחים עם השנים. מחכה כבר לשנה הבאה!

זאת הפעם השנייה שלי בדרקוניקון, ויותר אהבתי את האולם משנה שעברה שאני זוכר שהיה יותר שקט, אם כי גם השנה הסידור היה מקצועי ונהדר. מסכים עם הטענות על הרעש באזור משחקי התפקידים, וגם היה קצת קר באזור הזה (המנחה אפילו ביקש לעבור החוצה).

בכל אופן הכל היה מצוין. זה מרגש לראות כמות כזו של שחקני תפקידים בחדר אחד והיצע המוצרים היה מדהים, כולל המציאון שיש בו דילים טובים מאוד. לא יכול לחכות לשנה הבאה!

אני מאוד נהניתי, לא הייתי בשנה שעברה אז לא ממש יכול להשוות אליה אבל היה מאוד כיף, שיחקתי המון משחקי קופסא מעניינים מהספרייה, היה מגוון אדיר וזה היה מעולה. התלהבתי ממש מcoup שלא שיחקתי בו עד הכנס, הוא מצוין. אני כן אגיד ששולחנות המשחק כן היו קצת קרובים והיה לעיתים קשה לשמוע מה שנאמר בשולחן אבל זה הפריע רק בחלקים מסוימים.

בראשון בצהריים שיחקתי במשחק בשיטה ביתית של Fullmetal alchemist השיטה הייתה pbta למרות שניכר שהיא צריכה עוד ליטושים היא הייתה טובה ולגמרי השרתה אווירה של הסדרה. המנחה היה אחלה וההרפתקה הייתה מעניינת רק קצת חבל שחירבתי אותה וגם שמתוך חמישה שחקנים רק שניים הכירו את הסדרה. אני מוסיף ספוילרים די גדולים לסדרה.

במשחק היינו חיילים במלחמת ההשמדה של אישבל שיחקנו כמה דמויות שונות ביניהן רוי מוסטאנג, אלכס ארמסטרונג וריזה הוקאיי. הדמות שלי הייתה כביכול חובש שאינו מהסדרה אבל בעצם הייתי הומונקולוס משנה צורה בשם אנבי, יצרתי די הרבה כאוס במהלך המשחק, קצת שיבשתי אותו ולצערי הבנתי מהמנחה בסוף שזה לא ממש מה שהייתי אמור לעשות ולא הבנתי את ההנחיות מדף הדמות. המשחק נגמר בכך שהדמויות האחרות חקרו אותי וחיסלו אותי אבל הצבא תקף אותם והם ברחו. מה שכן לצערי לפני זה הצלחתי לגרום לקבוצה לבצע מעשים מאוד לא מוסריים.

המשחק שהרצתי בערב היה סוחרי הדם נגד הפיראטים של כוכב Q שהיה בשיטת scum and villainy או בשמה הנוסף blades in the dark in space. חבורת הסוחרים כללה דוקטור שהוא צמח על כיסא גלגלים שניסה להפוך את כל היריבים לצמחים, פורצת שמומחית בחומרי נפץ ורק רוצה לעזור לאנשים (להתפוצץ), רובוטית ישנה למדי שהיא גם טייסת שודים, מאסטרמיינד פרוותי עם אוזניים גדולות וקשרים במשטרה הגלקטית ושוטר לשעבר שהוא גם לוחם מיומן עם הרבה ביטחון עצמי. חבורת ההזויים הזו שדדה את בנק הדם, הסתננה לכוכב Q דרך חגורת האסטרואידים שלו, מכרה אותם לפיראטים אמיתיים עם רגלי עץ ורטיות במחיר מופקע וברחה בסטייל מהכוכב. היה משחק הזוי ומאוד מצחיק. כפי ש SandChicken SandChicken כתב הם בהחלט לא היו אנשים טובים.

בקיצור תודה רבה לכל הצוות, היה נהדר, ממש מקווה שאוכל להגיע בשנה הבאה למרות הצבא.

היה כנס טוב. הרצתי פעמיים את הלארפ ״מלחמה באבן גבירול״, שעוסק בקבוצת גמלאים דרמטיים ומשועממים שבוחרים יו״ר ועד בניין חדש ויוצאים מפרופורציות.

בהרצה הראשונה BadBug BadBug שיחק את הגמלאי הזקן ביותר במסירות רבה, ובהרצה השנייה הגיעו העוג הברברי העוג הברברי ו המגדל הבודד המגדל הבודד. צחקנו המון, ואפילו שאיבדתי את הארנק שלי במהלך הכנס חזרתי עם חיוך על השפתיים. כבונוס, גייסתי 17 שחקנים חדשים ללארפים עתידיים שאני מריץ כיוון שהם נהנו, אז ניכר שהלארפ ימשיך לרוץ גם בשנה הבאה, אולי בתוספת אחד נוסף.

המיקום השנה היה מאתגר מאוד, בפרט למי שהיה בחוץ. ההרצה הראשונה סבלה מחום כבד, ובמהלך רובה גם לא היו בקבוקי מים כך שנאלצנו לאלתר עם כוסות. בהרצת הערב היה קצת פחות חם, אבל עדיין לא ברמה שאפשר לומר שהיה נעים בחוץ. בשילוב העובדה שלא היו מאווררי ענק (הם הופנו לקופות, שזה כמובן לגיטימי) והרעש מהמניאטורות הסמוכות, זה לא היה אידיאלי. עם זאת, ההתגייסות המרשימה של צוות הכנס, ובראשם The oldman The oldman ו the Nerubian the Nerubian, הצליחה ליצור חוויה טובה. חגי במיוחד נתן את הנשמה ונענה לכל בקשה או בלת״מ, ובאמת שכולי התרשמות מהמקצועיות המלאה שלו ושל הסגל (אף שאני כמובן לא מופתע ממנה :) ).

בסך הכל היה חג דרקוניקון טוב. נכחתי רק ביום הראשון כי כבר נגמרתי מההרצה הכפולה, אבל אני משוכנע שגם היום השני התנהל כהלכה. מעניין אותי לדעת אם הסידור של ראשון-שני במקום חמישי-שישי היה טוב לכנס מבחינת נרשמים. אני מודה שאני אישית מעדיף את הסופ"ש (ומכיר לא מעט אנשים שלצערם לא יכלו להגיע בתחילת השבוע), אבל אם זה רווחי יותר והכנס גדל מכך, מה טוב.

תודה רבה לסגל החזק על חוויה ייחודית נוספת, ונתראה בדרקוניקון 2024.

עריכה אחרונה:
המשחק שהרצתי בערב היה סוחרי הדם נגד הפיראטים של כוכב Q שהיה בשיטת scum and villainy או בשמה הנוסף blades in the dark in space. חבורת הסוחרים כללה דוקטור שהוא צמח על כיסא גלגלים שניסה להפוך את כל היריבים לצמחים, פורצת שמומחית בחומרי נפץ ורק רוצה לעזור לאנשים (להתפוצץ), רובוטית ישנה למדי שהיא גם טייסת שודים, מאסטרמיינד פרוותי עם אוזניים גדולות וקשרים במשטרה הגלקטית ושוטר לשעבר שהוא גם לוחם מיומן עם הרבה ביטחון עצמי. חבורת ההזויים הזו שדדה את בנק הדם, הסתננה לכוכב Q דרך חגורת האסטרואידים שלו, מכרה אותם לפיראטים אמיתיים עם רגלי עץ ורטיות במחיר מופקע וברחה בסטייל מהכוכב. היה משחק הזוי ומאוד מצחיק. כפי ש SandChicken SandChicken כתב הם בהחלט לא היו אנשים טובים.
העברתי את תודותיך גם לחברנו The Time The Time , שהוא כותב "סוחרי הדם נגד הפיראטים של כוכב Q", ואני שמח שנהנית להריץ אותה!

נהנתי מאד בכנס דרקוניקון השנה ואני אנסה לפרק את זה לכמה נקודות:

1. אני חושב שהמתחם היה אחלה, מבחר דוכנים, הסדרי החנייה היו מצויינים, חלל שהצליח להכיל את משחקי התפקידים והקופסה שרצו בצורה לא רעה.
עדיין שני הסבבים שהרצתי, די גמרו לי את הקול, אבל לא בטוח שזה היה שונה במקום אחר.
חבל שלא התאפשר הפעם להציב דוכני מזון.

2. הרצתי לראשונה בקריאתו של קת'ולהו הרפתקה מקורית שלי:
"Polar Aurora" והיה מוצלח למדי - אקשן עד הסוף, שתי דמויות מתות (מה לעשות קתולהו) הרבה קטעים סינמטיים והזמנים פעלו בצורה מושלמת.
המון יצירתיות ותושיה מצד השחקנים, השתדלתי להכניס אותם לאווירה הקפואה והמבודדת של אנטארקטיקה.
היה כיף, הייתי שטוף אדרנלין אפילו כמה שעות אחרי 😅
הדבר המגניב והמחמיא הוא ש 2-3 מהשחקנים היו שחקנים ששיחקו איתי קת'ולהו בדרקוניקון של שנה שעברה, היו מרוצים ונרשמו בזריזות וביחד שוב למשחק שלי השנה :LOL:

3. ביום השני לכנס הרצתי את "מונולית הגאות", הרפתקה בשיטת Shadowdark שהייתה מאד מוצלחת, בעיקר בגלל הפלייטסט שהרצתי לפני ועזר לי לגבש את כל הדברים לשיפור בהרפתקה עצמה ובסגנון ההנחיה שלי ספציפית אותה, גם שם פגשתי בשחקן חוזר משנה שעברה (ממשחק אחר שהרצתי ב5E).
זחילת מבוך מהירה, אורות שכל הזמן כבים ולחץ בריא שמנתב לפעולות מהירות.
הרגשתי שהיה אחלה, אפילו מרגש כי היו מחיאות כפיים בסוף! ואחד השחקנים (שנכנס לתחביב לראשונה בכנס הנוכחי) התעקש להעניק לי מתנה - מבחנה עם סט קוביות.

4. יצא לי לשחק בלארפ המצויין והמשעשע מאד של rui rui בו שיחקתי דייר קשיש ונהנתי להתפלפל ולהתווכח עם שאר הדיירים בבנין.
אני רק רוצה לציין נקודה חשובה: הלארפ נערך בחוץ (מחוסר ברירה, אני יודע) והחום היה בלתי נסבל, אז אמנם מהמשחק נהנתי, אבל בכנות, הייתי מעדיף להבא לא להשתתף באירועי כנס של כמה שעות בחוץ בחום נוראי (לא היו גם מאווררים).
מבחינת המרצ'נדייז היו חסרות כמה מידות אז ויתרתי על חולצה שרציתי לרכוש.

5. השתתפתי בסדנת צביעה עם הצובע המעולה עומרי גילקיס ולקחתי ממנו כמה טיפים, לא ממש צבעתי מיניאטורה למה כי אני לא אוהב לצבוע בלחץ זמן ולקבל תוצאה לא משהו.
הייתה שם בעיה של מחסור בצבעים אחרי מספר סדנאות שרצו ואנשים שכל הזמן רצו להצטרף באיחור וחלקם בכלל לא היו רשומים...

6. השתתפתי בסדנת תכסית של יקיר בן חיים, היה מהנה ולמדתי כמה דברים חדשים, אבל בגלל לחץ הזמן לא הייתי מרוצה מהתוצר שלי ונתתי אותו במתנה לילד שהסתכל מהצד וזה עשה אותו ממש מאושר (מחנה עם מדורה).

* יצא לי לפגוש שחקני עבר שלי מקבוצות שונות ומכנסים קודמים ואפילו אנשים שאני בכלל לא מכיר באו לומר שלום כי כנראה הכירו אותי עקיפין ממדיות חברתיות (פייסבוק, וואטסאפ וכו').

* יצא לי לדבר קצת עם Nextorl Nextorl וחלקנו קצת חוויות מהכנס ומהנחיה בו.

* יצא לי לפגוש ב SandChicken SandChicken מספר פעמים בין ההנחיות ולהחליף חוויות.

* פגשתי גם ב golan2072 golan2072 והחלפנו חויות OSRיות

* פגשתי בהדס שמשווקת את הכנס (והיא במקרה גם שחקנית עבר שלי)

* יצא לי להכיר הפעם גם פרונטלית, את גלעד שמנהל את Rooms and Realms (חדר משחק וחוויה ברחובות) שהיה ממש נחמד ומלא התלהבות והביא איתו את האוהל עם הKeeper שראיתם במרכז המתחם.

* פגשתי את יעקב, שמנהל את קהילת הוואטספ של "הדור החדש" של משחקי תפקידים ובעיקר D&D והיה מרתק לראות אדם כל כך צעיר עם התלהבות ותשוקה אמיתית לתחביב.

* פגשתי את אשר חסין, שגם מנהל עסק (Wise Goblin) של הנחייה וחווית משחק (בראשון ובהרצליה נדמה לי) והיה מאד מעניין לראות את כמות ההשקעה שלו בדבר.

* פגשתי צובעי מיניאטורות וקראפטרים והחלפנו רעיונות וגישות - היה סופר מעניין ומעורר מחשבה.

בטוח ששכחתי עוד כמה - אז סליחה.

תודה מיוחדת ל The oldman The oldman ול- the Nerubian the Nerubian על הארגון ועל הסבלנות לשאלות שלי ובכלל לכל המתנדבים והמנחים שגרמו לזה לקרות.

לסיכום, נהנתי מאד מקווה שבשנה הבאה נחזור למלון, שהדברים הטובים שציינתי ישמרו והפחות - ישתפרו.

נ.ב.
מיניאטורת הדרקון שקיבלתי על שני סבבי הנחיה כבר צבועה ולכבודה השתמשתי בצבע מהמם! הנה היא כאן.

1692769988318.png1692770073982.png
1692770351152.png

עריכה אחרונה:
העברתי את תודותיך גם לחברנו The Time The Time , שהוא כותב "סוחרי הדם נגד הפיראטים של כוכב Q", ואני שמח שנהנית להריץ אותה!
לגמרי מגיע, הייתה כתובה ממש טוב והיה כיף גדול אותה.

אני הגעתי רק ביום השני לצערי,
אבל האולם היה נהדר. האמת שלי אישית היה קר שם מאוד, אבל היה נראה יפה ומרשים ורוב הזמן הסתדר היטב מבחינת האיזון בין צפיפות למרווח.

במשחק הראשון נחשפתי לתרגום מרשים לאירוון סווארן שעשה בחור בשם איתי, שהיה ממש מרשים ועשה חשק לשחק בשיטה.
היה משחק קורע בו שיקרנו את דרכנו להצלתה של פרוסטין מאנשי הדרום ובו זמנית היה גם אקשן לא רע בכלל.

אחר כך העברתי משחק ראשון במנוע הלהקה, השיטה שבניתי שהיא דיג'יגדל של משחקי החמולות שכבר הרצתי בשני כנסים קודמים.
הפעם שבט אנשי המערות שהם שיחקו הצליח לחמוק מצרות גדולות מאוד, תוך כדי שהם רבים על המסורות הישנות וגם לומדים להשלים.
היו לי שחקנים חמודים שדי מהר הבינו את האווירה של המשחק, ותוך כדי שהבינו את המכאניקה גם הצליחו ליצור בשבט את השילוב הייחודי הזה בין יריבויות ומחלוקות לשותפות ורגישות שבעיני היא חלק ממש חשוב ממה שהמכאניקה נועדה לעשות, שזה ממש מגניב.

סך הכל היה ממש מגניב!
כן היה מספר משחקים מצומצם יחסית בחלק מהשעות, שזה כן חהל, אבל אני מבין שהמקום היה קטן

כן היה מספר משחקים מצומצם יחסית בחלק מהשעות, שזה כן חהל, אבל אני מבין שהמקום היה קטן
מספר מצומצם יחסית בחלק מהשעות? במקביל למשחק שלך רצו 14 נוספים.

מספר מצומצם יחסית בחלק מהשעות? במקביל למשחק שלך רצו 14 נוספים.
אפרופו הרצה של הרבה משחקים. מה היה הקטע עם מספרי שולחנות משחקי התפקידים? למה שולחן 12 נמצא בקצה אחד של האולם ושולחן 11 בקצה השני בדיוק? ואיך זה שביום ראשון ההרצות שלי (כך על פי הכתוב בשלט השולחן) היו בשולחן 8, אבל ביום שני התברר בצורה רטרואקטיבית שהנחתי בשולחן אחר, שולחן 9? כלומר, הנחתי לולאת זמן, אבל אני די בטוח שהיא לא אמורה להגיע אל השולחן שבו אני מנחה :)
אוקיי, זה יצא תלונה די ארוכה. האמת שזה לא היה כזה נורא ולקח לי בערך שתי דקות להבין איזה שולחן נמצא איפה (פעמיים, כי ביום שני שינו את המספרים). חוץ מזה (ומהרעש) הכנס היה מעולה, נהנתי מאוד גם להנחות וגם לשחק. תודה רבה לכל המארגנים!

היה כנס טוב. הרצתי פעמיים את הלארפ ״מלחמה באבן גבירול״, שעוסק בקבוצת גמלאים דרמטיים ומשועממים שבוחרים יו״ר ועד בניין חדש ויוצאים מפרופורציות.
תרצה לפרט איך הלך הלארפ? מהתיאור באתר הוא נשמע סופר מגניב (לצערי לא יכולתי להירשם אליו השנה).

תרצה לפרט איך הלך הלארפ? מהתיאור באתר הוא נשמע סופר מגניב (לצערי לא יכולתי להירשם אליו השנה).
אני לא רוצה לספיילר יותר מדי למקרה שאתה או אחרים תרצו להגיע בשנה הבאה, אבל נאמר שההרצה הראשונה התאפיינה בשנאה עזה לנציג האגודה לתרבות הדיור (מה הוא עשה, המסכן?) ובשיח חירשים אודות מעלית (תרתי משמע - כפי ש BadBug BadBug יוכל להעיד בעצמו). ההרצה השנייה היוותה דו-קרב איכותי מאוד בין המועמדים לכתר, וכללה בין השאר תקציב מושחת שהעניק כסף עודף לדייר הזקן ביותר בבניין ופתקי ביטחון שהועברו על ידי גמלאי צה"ל בעל היסטוריה מפוארת (אל דאגה, הם בלתי מסווגים :p ).

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה