אז זה נושא כדי לכתוב חוויות ורשמים מדרקוניקון. אני אישית חושב שהמתחם היה פחות טוב משנה שעברה אבל עדיין היה כיף מאוד והיו הרבה פעילויות מאוד מעניינות. תודה רבה למארגנים!
) ונהנתי מהמזגן. לא הייתי מתחתן באולם הזה, אבל לכנס הוא ממש לא רע, אם כי כפי ש-
יש דרך. התקבלה בתודה ובסיפוק! מי היה הבן שלך?יש דרך למסור למנחה (גיא קפח)
מיכאל.יש דרך. התקבלה בתודה ובסיפוק! מי היה הבן שלך?
הוא באמת התלהב ממשמיכאל.
העברתי את תודותיך גם לחברנוהמשחק שהרצתי בערב היה סוחרי הדם נגד הפיראטים של כוכב Q שהיה בשיטת scum and villainy או בשמה הנוסף blades in the dark in space. חבורת הסוחרים כללה דוקטור שהוא צמח על כיסא גלגלים שניסה להפוך את כל היריבים לצמחים, פורצת שמומחית בחומרי נפץ ורק רוצה לעזור לאנשים (להתפוצץ), רובוטית ישנה למדי שהיא גם טייסת שודים, מאסטרמיינד פרוותי עם אוזניים גדולות וקשרים במשטרה הגלקטית ושוטר לשעבר שהוא גם לוחם מיומן עם הרבה ביטחון עצמי. חבורת ההזויים הזו שדדה את בנק הדם, הסתננה לכוכב Q דרך חגורת האסטרואידים שלו, מכרה אותם לפיראטים אמיתיים עם רגלי עץ ורטיות במחיר מופקע וברחה בסטייל מהכוכב. היה משחק הזוי ומאוד מצחיק. כפי שSandChicken כתב הם בהחלט לא היו אנשים טובים.

לגמרי מגיע, הייתה כתובה ממש טוב והיה כיף גדול אותה.העברתי את תודותיך גם לחברנוThe Time , שהוא כותב "סוחרי הדם נגד הפיראטים של כוכב Q", ואני שמח שנהנית להריץ אותה!
מספר מצומצם יחסית בחלק מהשעות? במקביל למשחק שלך רצו 14 נוספים.כן היה מספר משחקים מצומצם יחסית בחלק מהשעות, שזה כן חהל, אבל אני מבין שהמקום היה קטן
אפרופו הרצה של הרבה משחקים. מה היה הקטע עם מספרי שולחנות משחקי התפקידים? למה שולחן 12 נמצא בקצה אחד של האולם ושולחן 11 בקצה השני בדיוק? ואיך זה שביום ראשון ההרצות שלי (כך על פי הכתוב בשלט השולחן) היו בשולחן 8, אבל ביום שני התברר בצורה רטרואקטיבית שהנחתי בשולחן אחר, שולחן 9? כלומר, הנחתי לולאת זמן, אבל אני די בטוח שהיא לא אמורה להגיע אל השולחן שבו אני מנחהמספר מצומצם יחסית בחלק מהשעות? במקביל למשחק שלך רצו 14 נוספים.
כאילו, היו שעות ביום שהיו בהם די מעט, דווקא בזמן שהרצתי באמת היו מיליון שפספסתי חחחמספר מצומצם יחסית בחלק מהשעות? במקביל למשחק שלך רצו 14 נוספים.
תרצה לפרט איך הלך הלארפ? מהתיאור באתר הוא נשמע סופר מגניב (לצערי לא יכולתי להירשם אליו השנה).היה כנס טוב. הרצתי פעמיים את הלארפ ״מלחמה באבן גבירול״, שעוסק בקבוצת גמלאים דרמטיים ומשועממים שבוחרים יו״ר ועד בניין חדש ויוצאים מפרופורציות.
אני לא רוצה לספיילר יותר מדי למקרה שאתה או אחרים תרצו להגיע בשנה הבאה, אבל נאמר שההרצה הראשונה התאפיינה בשנאה עזה לנציג האגודה לתרבות הדיור (מה הוא עשה, המסכן?) ובשיח חירשים אודות מעלית (תרתי משמע - כפי שתרצה לפרט איך הלך הלארפ? מהתיאור באתר הוא נשמע סופר מגניב (לצערי לא יכולתי להירשם אליו השנה).