• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

אז מה אתם עושים במקלט/ממד?

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא The oldman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אני בינתיים ניצלתי את הזמן, בין היתר, לעדכן את האתר של דרקוניקון ל-2026 (יתפרסם כשיהיה יותר שקט) וגם לקדם דברים מגניבים לפאת׳פיינדר בעולמות פראיים.
במקביל עובד עם הקטנה על הכנה למבחן מחוננים, ואחרי זה גם אלבום משפחתי מהטיול האחרון לחו״ל

* מנסה שהילדים לא יהרגו אחד את השני.
* כותב ומלטש סיכומי סשנים של קתולהו.
* מתכנן מה אני הולך להנחות בדרקוניקון.
* אם ישאר לי זמן, יש המון קריאה של ספרי משחק שעצרתי בהם בנקודות שונות.

צוחקים במקלט שכולם עסוקים עם הטלפונים בחדשות ואני עסוק עם קבצים של ספרי עולמות פראיים. אבל נראה לי בריא יותר לעשות מה שאני עושה ולא להתווכח על האם חמינאי חי, מת או אל-מת. ;)

למען הכנות, בנוסף לפרויקטים אני גם עושה בינג׳ ל Solar opposites - סדרה מבית היוצר של ריק ומורטי שיותר משעשעת.
אבל הפרויקטים מעבירים לי את הזמן בצורה טובה יותר.

קצת לפני תחילת המלחמה סיימתי לראות את הפרק האחרון של מורה מבוכים מהרב דונקי, ואני ממליץ מאוד. הם נכנסו לזה חזק והשקיעו בזה ברמה שלא ראיתי כמוה.
הדפסתי לפני כמה ימים מיניאטורה מעולה שעיצבתי ב- hero forge; היא הייתה אמורהלהיות הכנה לפסלון בגובה 120 מ"מ של אותו מודל, אך בתהליך ההדפסה של הפסל משהו השתבש והוא נהרס. בכל מקרה אני צובע את המיניאטורה, ואשתף בתוצאות.
התחלתי לחשוב על הרצת חד"פ לשני חברים, כרגע חושב על קרסי עלילה.

גיליתי שהלפטופ קולט ווי-פיי דרך הקירות (אין קליטה סלולרית ואין קליטת וויי-פיי בטלפון; כנראה למחשב יש אנטנה ארוכה וחזקה יותר). אז אני גולש בלפטופ באינטרנט. וגם קורא ספר עלילתי בשם "סוכן הקיסרות" שמתרחש בייקום של שיטת הנוסע (Traveller), פרי עטו של היוצר המרכזי של שיטת הנוסע (מארק מילר).

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה