מצטער שלא הגבתי עד עכשיו, הסיום של ממלכות שבורות and stuff. יש לי הרבה לעבור עליו... הרבה לעבור עליו.
וואו, נראה שהובנתי ממש לא נכון. לא רציתי לעשות "ציד לורקרים" או איך שלא תקראו לזה. רציתי: א- להעלות את המודעות כאן גם לאלו שמגיבים פחות, ב-לעודד אותם להגיב, כדי שגם אם המאפייה תהרוג אותם נקבל מזה מידע.
2MUCH בעמ' 12 אמר/ה:
העוג הברברי אמר/ה:
כי נורא מפריע לי שיש אנשים שפעילים מאוד בדיון ויש כמה שלא נמצאים בו כמעט ומגיבים רק הודעות פרווה. יש אנשים שלא פעילים במיוחד ולא מגיבים הודעות פרווה, ובגלל זה הם בסדר לדעתי, אבל יש כמה שכן עושים את זה. זה פוגע בעיירה לדעתי- כי אם המאפייה רוצחת אותם אנחנו לא נקבל מזה שום מידע ואם הם מאפיונרים אז לעולם לא נוכל לדעת. זו טקטיקה מעולה להישאר מתחת לרדאר, ומפריע לי שמשתמשים בה.
מה מוגדר כ״פרווה״ למשל?
"כן, אני מסכים עם X גם" ו"X, אני רוצה שתסביר את עצמך" וכאלו דברים. דברים שלא מוסיפים באמת לדיון ולא אומרים כלום על מי שאמר אותם.
tiger בעמ' 13 אמר/ה:
העוג הברברי אמר/ה:
אני שם לב שיש כאן כמה אנשים שהגיבו הודעה או שתיים ואחרי זה "ירדו מתחת לרדאר", ובאים להגיב לפעמים הודעות פרווה כאלו שאין בהם באמת מידע או להסכים עם אדם אקראי. אני הולך לחפש אחורה מי אלו, אבל זה נראה לי די מחשיד.
"אנשים", בינתיים מכל הרמיזות שלך ברור שאתה מדבר על התגובה שלי. למה אתה לא יכול לצטט?
אני אגיב את מה שאמרתי גם במאפייה הקודמת, הדיונים בשלב הזה של המשחק הם בעיקר על שטויות שאין הרבה מה להוסיף עליהן.
אל תשכח שהדיונים מתרחשים בזמן אמת וכשהדעה שלך כבר נאמרה, זה מיותר להגיב למשהו באופן ספציפי. (כבר עשיתי את זה כי אני נגד לורקריות אבל זה לא משהו שאני מחבב,
לפחות כרגע).
דבר ראשון, לא דיברתי אליך בלבד ורק רמזתי אליך. שרשמתי את ההודעה ההיא אפילו לא חשבתי עליך, למה אתה כזה מתגונן?
מסכים שכשרשמתי את ההודעה לא היו הרבה דיונים, אבל היו. ואם תסתכל על תחילת ההודעה שלי תראה שאחת מהמטרות שלי בלרשום את זה הייתה לגרום לך להגיב יותר. לפחות אני מקווה שהבנת שאת זה צריך.
muzar בעמ' 13 או 14 אמר/ה:
עוג, לפני שמאשימים אחרים בהודעות פרווה צריך להבין שלא לכולם יש תמיד זמן להיות בפורום או אפילו על מה להגיב במאפיה, בדיוק כמו שאני לא אתלונן שאתה לא מגיב בשבת אתה לא צריך להתלונן שדרקונים לא מגיב
הודעות פרווה זה לא שאין לבנאדם זמן להגיב. זה שמה שהוא מגיב לא אומר כלום בעצם. אל תעוות את דבריי בבקשה. ולא האשמתי את דרקונים, אם זה מה שחשבת שניסיתי לעשות.
dragonian בעמ' 14 אמר/ה:
לגבי מצוד לורקרים... זה לא מושלם.
אבל זה קצת מקפיץ אדרנלין ויתן לנו נקודת התחלה כלשהי.
(אם דיברת על מה שאני אמרתי, אז לא הצעתי את זה, אבל אני לא בטוח אם דיברת על זה)
אני לא בעד זה. להקפיץ אדרנלין זה טוב, לצוד לורקרים זה רע, כי אם המאפייה לא טיפשים (ואני מניח שככה) אף אחד מהם לא אחד כזה, ואם המאפייה מספיק פעילים, כול כך יהיה להם קל להסתתר בין התומכים במצוד הלורקרים עד שזה עצוב...
נגד מצוד לורקרים.
----------------------------------------
אחרי העמודים האלו לא מצאתי משהו להגיב עליו, אני כנראה אגיב הודעה עם חשדות בקרוב, כי יש לי כמה, עם ציטוטים והכול.