• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מאפיה ערפדית (ניצחון לעיירה!)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מההה? אני לא הגבתי במשך 17 עמודים?????????
מתי לא הגבתי במשך 17 עמודים??
אתם רציניים?
ולגבי הודעות תוכן, בבקשה. בהתחלה חשדתי בנקסטורל, כי חשבתי שהוא הצביע שלישי נגד מרתוס.
הוכיחו לי שטעיתי וחזרתי בי. זרקתי כיוון חקירה נגד גאלאן.
כיוון קלוש אבל משהו.

מרתוס הציע רעיון שהוא יותר מלא~רעיון והסכמתי.

אשמח שמישהו יצטט את ה17 עמודים שלא הגבתי!!

התנצלות. זאת תגובה המקורית, שערכתי, כי גיליתי שטעיתי ודמינתי שכתבו שלא הגבתי במשך 17 עמודים.
שכחתי שאסור לערוך.
מוכן להתמודד עם ההשלכות...

אני רואה כאן שקורה משהו לא טוב, זה נראה כאילו חלק פה מחפשים בכוח לתקוף אנשים, אם אתם שמים לב למשהו חשוד שאמרו אותו אבל אל תאשימו כדי להאשים זה פשוט נראה לי מגוחך ופוגע בעיירה ובמשחק.

Danny אמר/ה:
אני רואה כאן שקורה משהו לא טוב, זה נראה כאילו חלק פה מחפשים בכוח לתקוף אנשים, אם אתם שמים לב למשהו חשוד שאמרו אותו אבל אל תאשימו כדי להאשים זה פשוט נראה לי מגוחך ופוגע בעיירה ובמשחק.
זה היום הראשון. אנשים ינסו לחפש אנשים בקטנות. לא כי הם רוצים לפגוע בעיירה (בהכרח), אלא כי הם רוצים למצוא חשודים, ואתה לא יודע מי היה יכול להירצח בגלל שהוא כמעט מצא קצה חוט, כי אף אחד לא נרצח. בגלל זה היום הראשון זה יום שיותר חושדים באנשים בכללי מבדרך כלל.

אממ.. לא. בלהאשים סתם יש סיכוי שאנשים יכשלו בלשונם ויוצאו להורג בגלל טעות בניסוח.
בהאשמות סתם הסבירות לתפוס מאפיונר היא בדיוק כמו הסבירות לתפוס אותו בהצבעה אקראית באמת. ההבדל היחיד הוא שיהיו 20 עמודי דיון שאנשים יצטטו מהם ניסוחים גרועים כדי "להוכיח" שמישהוא מאפיונר.

מצטער שלא הגבתי עד עכשיו, הסיום של ממלכות שבורות and stuff. יש לי הרבה לעבור עליו... הרבה לעבור עליו.

וואו, נראה שהובנתי ממש לא נכון. לא רציתי לעשות "ציד לורקרים" או איך שלא תקראו לזה. רציתי: א- להעלות את המודעות כאן גם לאלו שמגיבים פחות, ב-לעודד אותם להגיב, כדי שגם אם המאפייה תהרוג אותם נקבל מזה מידע.

2MUCH בעמ' 12 אמר/ה:
העוג הברברי אמר/ה:
כי נורא מפריע לי שיש אנשים שפעילים מאוד בדיון ויש כמה שלא נמצאים בו כמעט ומגיבים רק הודעות פרווה. יש אנשים שלא פעילים במיוחד ולא מגיבים הודעות פרווה, ובגלל זה הם בסדר לדעתי, אבל יש כמה שכן עושים את זה. זה פוגע בעיירה לדעתי- כי אם המאפייה רוצחת אותם אנחנו לא נקבל מזה שום מידע ואם הם מאפיונרים אז לעולם לא נוכל לדעת. זו טקטיקה מעולה להישאר מתחת לרדאר, ומפריע לי שמשתמשים בה.
מה מוגדר כ״פרווה״ למשל?
"כן, אני מסכים עם X גם" ו"X, אני רוצה שתסביר את עצמך" וכאלו דברים. דברים שלא מוסיפים באמת לדיון ולא אומרים כלום על מי שאמר אותם.

tiger בעמ' 13 אמר/ה:
העוג הברברי אמר/ה:
אני שם לב שיש כאן כמה אנשים שהגיבו הודעה או שתיים ואחרי זה "ירדו מתחת לרדאר", ובאים להגיב לפעמים הודעות פרווה כאלו שאין בהם באמת מידע או להסכים עם אדם אקראי. אני הולך לחפש אחורה מי אלו, אבל זה נראה לי די מחשיד.
"אנשים", בינתיים מכל הרמיזות שלך ברור שאתה מדבר על התגובה שלי. למה אתה לא יכול לצטט?
אני אגיב את מה שאמרתי גם במאפייה הקודמת, הדיונים בשלב הזה של המשחק הם בעיקר על שטויות שאין הרבה מה להוסיף עליהן.
אל תשכח שהדיונים מתרחשים בזמן אמת וכשהדעה שלך כבר נאמרה, זה מיותר להגיב למשהו באופן ספציפי. (כבר עשיתי את זה כי אני נגד לורקריות אבל זה לא משהו שאני מחבב, לפחות כרגע).
דבר ראשון, לא דיברתי אליך בלבד ורק רמזתי אליך. שרשמתי את ההודעה ההיא אפילו לא חשבתי עליך, למה אתה כזה מתגונן?
מסכים שכשרשמתי את ההודעה לא היו הרבה דיונים, אבל היו. ואם תסתכל על תחילת ההודעה שלי תראה שאחת מהמטרות שלי בלרשום את זה הייתה לגרום לך להגיב יותר. לפחות אני מקווה שהבנת שאת זה צריך.

muzar בעמ' 13 או 14 אמר/ה:
עוג, לפני שמאשימים אחרים בהודעות פרווה צריך להבין שלא לכולם יש תמיד זמן להיות בפורום או אפילו על מה להגיב במאפיה, בדיוק כמו שאני לא אתלונן שאתה לא מגיב בשבת אתה לא צריך להתלונן שדרקונים לא מגיב
הודעות פרווה זה לא שאין לבנאדם זמן להגיב. זה שמה שהוא מגיב לא אומר כלום בעצם. אל תעוות את דבריי בבקשה. ולא האשמתי את דרקונים, אם זה מה שחשבת שניסיתי לעשות.

dragonian בעמ' 14 אמר/ה:
לגבי מצוד לורקרים... זה לא מושלם.
אבל זה קצת מקפיץ אדרנלין ויתן לנו נקודת התחלה כלשהי.
(אם דיברת על מה שאני אמרתי, אז לא הצעתי את זה, אבל אני לא בטוח אם דיברת על זה)
אני לא בעד זה. להקפיץ אדרנלין זה טוב, לצוד לורקרים זה רע, כי אם המאפייה לא טיפשים (ואני מניח שככה) אף אחד מהם לא אחד כזה, ואם המאפייה מספיק פעילים, כול כך יהיה להם קל להסתתר בין התומכים במצוד הלורקרים עד שזה עצוב...
נגד מצוד לורקרים.

----------------------------------------
אחרי העמודים האלו לא מצאתי משהו להגיב עליו, אני כנראה אגיב הודעה עם חשדות בקרוב, כי יש לי כמה, עם ציטוטים והכול.

ירין- האמת היא שלפי מה שאני יודע, ביום הראשון דווקא נתפסים על הדברים היותר גדולים, בגלל שלרוב אי אפשר לחזור אחורה יותר מידי בשביל למצוא הוכחות ל.. למה שמנסים להוכיח. ובימים האחרים יותר קל להיתפס על קטנות, כי זה שלב מתקדם במאפיה ולכל תגובה יש יותר.. (נקרא לזה) השלכות.

אני מסכים עם טייגר ומרתוס. ואני לא בטוח מה אני יכול להוסיף על מה שהם אמרו.

אגב, מי במאפיה לורקר?

2MUCH אמר/ה:
dragonian אמר/ה:
אממ אני תמיד בעד ציד לורקרים.
למה?
פיספסת את השאלה שלי.

אני חושב ששורש הבעיה היא שאין לנו דמות מובילה, שמכירה את המשחק טוב מאוד, וכריזמטית מספיק כדי לקבוע כיוון.

האמת היא שאין אף אחד שנראה לי חשוד. אין לי מושג מה לחשוב.

אבל ציד לורקרים? להרוג חלק מהם כדי להעיר את האחרים? זה לא קצת קיצוני?
2MUCH אמר/ה:
2MUCH אמר/ה:
dragonian אמר/ה:
אממ אני תמיד בעד ציד לורקרים.
למה?
אני חושב ששורש הבעיה היא שאין לנו דמות מובילה, שמכירה את המשחק טוב מאוד, וכריזמטית מספיק כדי לקבוע כיוון.
לא מסכים, כי אם האדם שיהיה כזה כריזמטי ומנהיג יהיה מאפיונר נדפקנו קשות.

"אני חושב ששורש הבעיה היא שאין לנו דמות מובילה, שמכירה את המשחק טוב מאוד, וכריזמטית מספיק כדי לקבוע כיוון."

..למה לעזאזל שנרצה ש*כל העיירה תקשיב לבחור אחד, שיכול מאוד להיות מאפיונר*?!
אין צורך בתכנית פלאית, או במנהיג קסום. זה מוביל ליותר צרות מיתרונות

גאלאן אמר/ה:
"אני חושב ששורש הבעיה היא שאין לנו דמות מובילה, שמכירה את המשחק טוב מאוד, וכריזמטית מספיק כדי לקבוע כיוון."

..למה לעזאזל שנרצה ש*כל העיירה תקשיב לבחור אחד, שיכול מאוד להיות מאפיונר*?!
אין צורך בתכנית פלאית, או במנהיג קסום. זה מוביל ליותר צרות מיתרונות

נכון, אבל בהרבה מאפיות היו שניים עד ארבעה שיותר הנהיגו ולרוב התנגדו זה לזה וכל השאר בחרו צד

כשיש שחקן דומיננטי זה מפריע לחשיבה של שאר השחקנים ומחלק את העיירה לצדדים. זה לא עוזר. עיירה מפולגת תתפוס מאפיונר רק בטעות. ברור שתמיד יהיו כמה צדדים לוויכוח, אבל זה גרוע אם משתמש אחד יגיד את הכל וכל השאר יהנהנו.

גם לי אני לא 'חושד' באף אחד, למרות שסול מעצבן אותי. הוא מגיב והולך.

דרגוניין- זו דרך מאוד קיצונית, וכמו ששאלית- מי לדעתכם נחשב כאן לורקר.

העוג הברברי אמר/ה:
tiger בעמ' 13 אמר/ה:
העוג הברברי אמר/ה:
אני שם לב שיש כאן כמה אנשים שהגיבו הודעה או שתיים ואחרי זה "ירדו מתחת לרדאר", ובאים להגיב לפעמים הודעות פרווה כאלו שאין בהם באמת מידע או להסכים עם אדם אקראי. אני הולך לחפש אחורה מי אלו, אבל זה נראה לי די מחשיד.
"אנשים", בינתיים מכל הרמיזות שלך ברור שאתה מדבר על התגובה שלי. למה אתה לא יכול לצטט?
אני אגיב את מה שאמרתי גם במאפייה הקודמת, הדיונים בשלב הזה של המשחק הם בעיקר על שטויות שאין הרבה מה להוסיף עליהן.
אל תשכח שהדיונים מתרחשים בזמן אמת וכשהדעה שלך כבר נאמרה, זה מיותר להגיב למשהו באופן ספציפי. (כבר עשיתי את זה כי אני נגד לורקריות אבל זה לא משהו שאני מחבב, לפחות כרגע).
דבר ראשון, לא דיברתי אליך בלבד ורק רמזתי אליך. שרשמתי את ההודעה ההיא אפילו לא חשבתי עליך, למה אתה כזה מתגונן?
מסכים שכשרשמתי את ההודעה לא היו הרבה דיונים, אבל היו. ואם תסתכל על תחילת ההודעה שלי תראה שאחת מהמטרות שלי בלרשום את זה הייתה לגרום לך להגיב יותר. לפחות אני מקווה שהבנת שאת זה צריך.
אם אתה חושד במשהו או בקבוצת אנשים, למה אתה לא יכול לנקוב בשמם?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה