• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

X-man: Wolvrin

פנטום

פונדקאי ותיק
אז מה אתם חושבים? שווה לראות לדעתכם או שנשמע מעפן.

לדעתי האישית X man היא סדרה אגדית וגם הסרטים שיצאו לה היו אדירים, אז אני מצפה ליצאה של הסרט הזה.

אני גם מצפה לסרט וחושב שהוא יהיה טוב, למרות שאני לא מוצא את הקשר בין וולברין למלחמת האזרחים(האמריקאית) ואני מאוכזב מהליהוק לדדפול.

אאל"ט הסרט מבוסס על חוברת קומיקס בעלת אותו השם... עד שלב מאוד מסויים של העלילה.

וולברין חי *הרבה* זמן ונחש מה? נלחם במלחמת האזרחים. זה לא החלק החשוב של העלילה.

אני רואה שתי בעיות בסרט:
1. סרט עם יותר מדיי תוכן.
כן כן! יותר מדיי סיפורים לספר, עד שכל אחד מהם מקוצר ומקוצץ לכדי חמש דקות מהסרט! עיינו ערך X-מן 3.

2. סתירות פנימיות: הסרט יכלול סתירות לא רק לקומיקס, או לסדרות המצויירות, אלא אף לטרילוגיה שהיא האדפטציה הקולנועית.
אם בסרט הראשון אף אחד מהאקס-מן לא ממש מכיר את וולברין והוא לא מכיר אותם, אז למה באחד הטריילרים אנחנו רואים את וולברין רודף אחרי סייקלופ התיכוניסט ברחבי בית-הספר?

מדובר על הסרט החדש שיצא בתחילת מאי, שבטריילר שלו רואים את וולברין כחלק מצבא מסתער הלובש מדים האופייניים למלחמת האזרחים.

ziog93 אמר/ה:
ידעתי שהוא חי הרבה זמן, אבל חשבתי שאורך החיים שלו נובע מהניסוי, שלפי ההגיון לא התרחש במלחמת האזרחים או מוקדם מכך.
לא, זה בא מה healing factor שלו, שהיה בכלל הסיבה שהניסוי הצליח עליו.

תהייה שתמיד הייתה לי,אם יכולת הריפוי שלו היא מה ששמרה אותו בחיים כל כך הרבה זמן,האם ההזדקנות שלו נעצרה בשיא האון שלו או משהו כזה? כי אני לא מלומד מספיק בקומיקסי האקסמן בשביל לדעת.
והסרט נשמע מאוד חביב,למרות הפאקים העלילתיים,ואני אולי אלך,תלוי בזמנים.

אם לא ידעתם אז לוגן(Wolvrin) היה מוטאנא עוד מלפני הנסוים בו והיכולת שלו הידה הרפוי המהיר והלהבים(רק שמלפני הנסוי היו עשויים עצם).
לוגן חי עוד מהתקופה המוקדמת של המהפחה התעשייתית.

ראיתי את הגרסה שזלגה לאינטרנט לפני כמה שבועות.
למרות שידעתי שזה לא הגרסה הסופית, אני נהנתי מאוד לראות את כל פעלולי האקשן לפני שהופכים אותם לחלק מן הסרט. את הכבלים, ההדבקות של רקעים, סימונים על השחקנים ועל הרקע איפה צריך להכניס איזשהו אפקט, התפאורה ממוחשבת ואיך דמות הופכת פתאום לאנימציה ממוחשבת בפעלולים מורכבים.
ממה שראיתי, הסרט לא נאמן למקור :lol: . וולברין קיבל את שלד האדמנטים בעידן המלחמה הקרה לצורך מלחמה עם מוטנטים רוסים, בסרט הניסוי על וולברין הוא בעידן הנוכחי. ואין כל איזכור לתקופה שהוא חי ביפן. אפשר להכניס עוד ספוילרים אבל אני אותר.
אבל זה סרט נחמד למדי ארוך וקצת חסר פואנטה, מומלץ לכל החובבים.
אני והחברה שלי בטוח נלך לראות אותו בקולנוע בשבוע הקרוב. היא גם ככה בקריז עלי שראיתי כבר את הסרט ו"קילקלתי לנו את היציאה".
אני מקווה שמה שראיתי לא יהרוס לי. כי כשראיתי ספר על האפקטים של שר הטבעות לפני שראיתי את הסרט זה די קילקל לי.

אני חושב שאם היו עושים מזה מיני סידרת טלויזיה זה היה יכול להיות להיט.

Deadpool - Wade Wilson יש לו אולי 5 דקות זמן מסך, שבהן הוא שחצן ומגניב (משהוא כמו הפנטזיה של אשרדלון) אחד מהיחידה הצבאית המיוחדת של וולברין ואחר כך בתור הנשק X האולטימטיבי.

שכמובן נהרג עלידי וולברין משהו כמו חצי דקה מרגע היוצרותו

קודם כול, כותבים X men, כלומר "אנשי האקס" ולא "איש האקס".
אני לא ראיתי את הסרט, אבל חבר ראה והוא טוען שהיה לו דז'ה וו מטורף לאקס מן 2 ושבסופו של דבר הוא לא כל כך אהב את זה.

Sacred Carrot אמר/ה:
קודם כול, כותבים X men, כלומר "אנשי האקס" ולא "איש האקס".
אני לא ראיתי את הסרט, אבל חבר ראה והוא טוען שהיה לו דז'ה וו מטורף לאקס מן 2 ושבסופו של דבר הוא לא כל כך אהב את זה.
וגם כותבים Wolverine.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה