• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

White Wolf תובעת את Sony על הפרת זכויות יוצרים בUnderworld

טוב, אז באיחור מטורף ראיתי את הסרט.

אני לא משפטן ולר מתיימר להיות אחד, אבל לעניות דעתי אין לוויט-וולף קייס. אם כבר, היוצרים של מאטריקס, בלייד וספון צריכים לתבוע אותם, אבל לא וויט וולף.

ובכלל, מפתיע שזה סוג הסרטים שוויטוולף רוצים שיקשרו אותם אליהם. הסרט הוא, במילה אחת, רע. כן, הוא מאגניב, אבל נטול כל טיפה של עומק. סתם סרט.

גם אני ראיתי את הסרט לא באיחור כזה פשוט לא ידעתי שיש ת'רד על הסרט :?

דבר ראשון-אהבתי את הסרט קטעים יפים הרבה סטייל הרבה חומר אדום ובלי קישקושים של אהבה (הסרט האידיאלי :wink: ).

בכל מקרה יש שם הרבה דברים מעולם האפילה (הערפדים,אנשי הזאב...)
ואפילו מ Soul Reaver ו Leagecy of Kain הדברים שלקחו משם זה ה "הייבריד" של אנשי הזאב והערפדים (קצת דומה לרזיאל הייתי אומר :shock: ) וגם את כדורי ה "אור" שאנשי הזאב משתשמים בשביל להרוג את הערפדים.

ואולי נושא לדיון:
איך בני האדם לא שמים לב לקרבות הגדולים בין הערפדים לאנשי הזאב?
איך לעזעזל הם לא שמים לב?!
אפילו בספרי עולם האפילה כתוב שיש אנשים שיודעים שאנשי הזאב והערפדים קיימים.
(חשוד :idea: ).
והסרט הוביל אותי לחשוב שאולי יש חייזרים מפלצות וכל מה שכתוב אבל הממשלה הקפיטליסטית שוללת מאיתנו את הידע הזה.

demon hunter אמר/ה:
בכל מקרה יש שם הרבה דברים מעולם האפילה (הערפדים,אנשי הזאב...)
כן, אבל הרעיונות האלה הם מיתוסים בני אלפי שנים. White Wolf אפילו לא המציאו את הקונספט של הערפדים בעולמינו שלנו. ודוגרי - הם לא כאלה דומים לערפדים של World of Darkness.

demon hunter אמר/ה:
ואפילו מ Soul Reaver ו Leagecy of Kain הדברים שלקחו משם זה ה "הייבריד" של אנשי הזאב והערפדים
האמת היא שWhite Wolf הם די אנטי רעיונות מנצ'קינים שכאלה. כדאי לקרוא את הFAQ שלהם לראות עד כמה הם נגד הרעיון הזה.

demon hunter אמר/ה:
והסרט הוביל אותי לחשוב שאולי יש חייזרים מפלצות וכל מה שכתוב אבל הממשלה הקפיטליסטית שוללת מאיתנו את הידע הזה.
נו, באמת.

בקשר לתגובה האחרונה שלך:
טוב גם "תיקים באפילה" גרם לי לחשוב שהקפיטליסטים שקוראים לעצמם ממשלה שומרים לעצמם מידע על דברים שאנו אמורים לדעת (או שמה לא :? ) האה! :!: הם שתלו בי את המחשבה הזו שכתבתי בסוגריים! הם בכל מקום(!!) :cry: .

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה