• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

The end is near!

איך אתם מעיזים להיתלונן? :evil: :evil: :evil:
אני כבר שבוע וחצי בלימודים והחופש התחיל שבוע אחרי שלכם! לא הספקתי כלום בחופש, והיה לי משעמם רוב הזמן.
דברים שכן עשיתי:
התחלתי לעסוף WHF,
היתי בארצות הברית (יחד עם עוד 9 איש :( ),
וליקרוא קצת ספאם תהור של מיכאל/וולפס בייט (אני טוען שזה איש אחד).

היה לי קייטנת מו"ד והייתי מלא זמן בבית הלכתי לתל אביב הייתי גם באילת וחזרתי הבייתה
חרשתי על המדריך לשה"ם ונרדמתי אני לא יודע מה אני יעשה עכשיו אבל שכחתי איך הפרסומות ממשיכה

אין סוף לשיעמום
אממ.. לסקרנות

כמו הרוב השולת1! , אני מתחיל ללמוד ביום רביעי.
החוברות של חשבון ואנגלית זה בולשיט , ביום הראשון שיישבתי על זה , לקח לי בדיוק שעתיים כדי לסיים את הכל פרט לשני תרגילים , והפארטייה תיהיה דומה במתמטיקקה.
חוץ מזה היה גדול.

הייתי בכל מיני חופשות כפיות ( מהמילה "כיף" ) , שרצתי בבית , הייתי על המחשב , מעט מיניאטורות , מעט די אנד די , הרבה הכנת מפות חזקות בוורקראפט , הרבה רביצה על המחשב , ו כך יסתכם החופש.

אה גם התחלתי אר די אנד די , ורוב הזמן שיחקנו ( "התחנחלנו " יהיה מציאותי יותר ) בבית של ג'וזאן.

בקיצור היה טוב מאוד .

Dark Druid אמר/ה:
מה?? בכל הכיתה יש רק שתי בנות???
(או שאתה מתכוון בנות "שוות"?)

לא, אני מתכוון, שבכל הכיתה יש בת אחת(המפ... צ'רקסית עקשנית... עוד לא עזבה...)!(!)
רוב הבנות התקבצו בכימיה-פיזיקה וכימיה-ביולוגיה... זה מבאס... אני רואה בנות רק במתמטיקה ואנגלית... :(

היה נחמד, התבטלתי הרבה בחופש הגדול האחרון שלי לפני התיכון...צבעתי וורהאמר, הייתי הרבה אצל מיינד רידר ואצל חברים, קיבלתי מודל של חליפת קרייסיס מוואנג, בניתי טרין, ביליתי עם חברים, התעסקתי בוורהאמר, הייתי באילת עם חברים, חגגתי יומולדת 15, אתמול עשיתי הזמנה של וורהאמר, לקחתי שיעורים פרטיים בלשון כי כל השנה לא למדתי ושנה הבאה בגרות, ובשבוע האחרון חרשתי על מתמטיקה, עדיין לא סיימתי. אה וגם היה לי מחנה גיבוש שכבתי די כייפי, שאני עדיין מתאושש מזמן השינה שהוקצה לי (8 חבר'ה בחדר... אתם רק יכולים לנסות לדמיין מה הלך שם במקלחת :shock:).

סה"כ היה חופש ממש שווה. ואני חוזר ללמוד מחרתיים, בשונה ממך, וולפס בייט הנחות.

מיותר לקחת הרבה שיעורי עזר בלשון... סמוך עלי, אני לא למדתי כל י' ולקחתי איזה 3 שיעורים לפני המתכונת וקיבלתי בה 92 ובבגרות 93 8)

למרות שהסופי שלי הוא 91 כי מגן 88 :cry:

אהה ולמה אף אחד מהכימאים לא ענה לי?? קיבלתם פניה מתלפיות או לא??? אני משער שכן כי כל מי שיש לו יותר מ80 בבגרות מקבל...

Crozius Arcanum! אמר/ה:
סה"כ היה חופש ממש שווה. ואני חוזר ללמוד מחרתיים, בשונה ממך, וולפס בייט הנחות.

כן?! כן?!?! טוב, ואתה... אממ... אתה מכוער! כן! אתה מכוער מאוד וגם... מסריח! אתה מכוער מאוד ומסריח!
וגם יש לך ריח לא נעים!

לי הבית ספר עושה משום מה, את המחנה גיבוש אחרי שמתחילים בית ספר... לכו תבינו, שמאלנים...

היום היה היום השני שלי ללימודים וזה היה כיף!.
מתוך 8 שעות למדנו רק 4! כך כך הרבה שיעורים חופשיים שזה פשוט משעמם רצח. אבל בשיעור האחרון היינו הרבה חברים(המגמות פיצלו אותמו) אז רבנו והיו צחוקים.

לא כמוך, אנחנו עצובים ללכת לבית ספר.
אנחנו נראה פרצופים של ילדים מעוותים (אני לא יודע עם כותבים את זה ככה :? ).
וגם אנחנו צטרך לסבול ילדים בכיתה א' :cry: .

הצער גדול ואין הנאה, בצער רב אני מכריז על תחילת הלימודים לשנה החדשה :cry: .
אני מאחל לכם שתסרדו את זה כמוני.

בהצלחה בסיוט הנורא מכל.
(א"ג אפילו עם יש לכם כוסיות בשיכבה עדיף להיות איתן בקניון ולא בבית ספר)

לאו ירוק הגלימה אמר/ה:
לי יש ילדים מכיתות ז'. כמו שחבר שלי אמר "בואו נקים גנון".
חחחח...

אני לא מבין מה אתם רוצים.
כבר נמאס מהחופש הזה.
כמה חופש צריך?

אני אישית רוצה כבר להתחיל ללמוד.
הבעיה היחידה זה ערבית.
אני לא זוכר כלום. המורה שלי תהרוג אותי...

היום למדתי 4 שעות, וגם מחר 4 שעות, אבל בשונה ממכם זו המערכת שלי לכל השנה! זה התגמולים למי שגומר את רוב הבגרויות שלו בי"א... (אנגלית 5 יחידות מועץ ו3 יחידות מתמטיקה)... מי לומד רק 4-5 שעות ביום? אני! אהאהאה!!!!

חחח אני הולך ללמוד מחר רק 3 שעות ואני מתחיל ב1!!!!
אבל אצלי זה לא תמיד ככה :cry: למרות שמה אני מתלונן יש לי איזה מיליון חלונות ואני לומד בערך 6 שעות כל יום ולא לומד יום שישי...

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה