• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

Starcraft 2

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Shaman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

Shaman

פונדקאי ותיק
טוב, אז מי קונה?
אני אישית עדיין מתלבט. ראיתי את ה-uPt7zghT4Ac[/MEDIA]]הפתיחה של חבילת האספנים ופתאום ממש בא לי על הספר אומנות, אבל גם במקרה הכי טוב זה יוצא 430~ שקל... גם קצת מתחשק לי ללכת להשקת חצות (יש אחת בירושלים של באג) אבל זה יוצא בערך 300 לגרסה הרגילה ו450 לגרסת האספנים... אני יודע שאם אני אתאפק עד אוגוסט יהיה לי את זה בערך ב-200 שקל (יש לי חבר שנוסע לאנגליה, כך שזה בכל מקרה יהיה אירופאי), אחרת זה סכומים ממש מטורפים (הגרסת אספנים זה פחות או יותר כל הכסף שיש לי עכשיו).

קיצר, רציתי לשאול אותכם מה אתם מתכוונים לעשות.

(דרך אגב, אפשר אחר כך להשתמש בדיון הזה להחליף שמות ב-Battle.net בשביל שנוכל למצוא שם אחד את השני).

זוגתי תהרוג אותי אבל אני רוצה לשחק את זה.
הזמן שילך לאיבוד על זה :P .
אבל אני אתאפק ואחכה שהמחיר ירד.
ערכת האספנים נראת נחמד אבל לא מצדיק את ההשקעה הנוספת, מבחינתי.

טוב, נראה כאילו אין בפורום התלהבות לגבי המשחק...

בכל מקרה, הזמנתי לי מקום בהשקה בירושלים של באג היום בלילה. אם יישאר להם כנראה שאני אקנה את גרסת האספנים, אם לא אני אקנה את הרגילה.
אני יודע שאין ממש סיכוי שמישהו מהפורום יהיה בהשקה בירושלים, אבל אם בכל זאת, דברו איתי ונפגש שם. בעזרת ה' היום בלילה או מחר בבוקר אני אפרסם פה את ה-ID שלי או מה שזה לא יהיה בבאטל.נט, ואז תוכלו (=מי שייקנה את המשחק) לכסח אותי באונליין.

טוב, בסוף לא היה להם את גרסת האספנים. אני אנסה להשיג את הארטבוק ממקום אחר - בטוח שיש מישהו שקנה ולא ממש רוצה...

המשחק עצמו ממש סבבה. הגרפיקה בהתחלה היתה מעצבנת קצת וגודל התצוגה לא התאים למסך(= היו פסים שחורים בקצוות) אבל הצלחתי לתקן את זה. הזמני טעינה די מעצבנים, אבל אני מניח שזו בעיה של המחשב שלי. אני אנסה לפרמט ולראות אם זה עוזר.
המשחק עצמו מצוין. הספקתי לשחק עד עכשיו רק בארבעה-חמישה משחקים הראשונים של הקמפיין, כי אני פוחד שיכסחו אותי באונליין - אבל מערכת הליגות אמורה להיות ממש מגניבה, עם דירוגים והכל. יש מערכת הישגים (Achievements), שיש הרבה מאוד כאלה (מהתרשמות כללית זה נראה משהו כמו 200) שכל אחד מהם נותן לך נקודות - לא ממש הבנתי מה עושים איתם. בהתחלה חשבתי שאפשר לפתוח איתם אווטרים ודברים כאלה, אבל אז ראיתי שהאווטרים הם אצ'יוומנט בעצמם (צריך לעשות משהו בשביל להשיג אותם, ונראה לי הם נותנים לך גם נקודות). המערכת הזאת מאוד בלבלה אותי, אולי כדאי שאני אבדוק באמת איך היא פועלת...
על ההתחלה במשח היתה יחידה אחת שלא ראיתי בבטא (למרות ששיחקתי בגרסא הכי מוקדמת שלו, אז זה יכול להסביר) קוראים לה מדיק (Medic) והיא מרפא. בבטא לא היה יחידה זולה שמרפא, ולכן היא די יעילה. הקמפיין עצמו לא ליניארי כמו שאמרו - אחרי 3 משימות (2 נגד הדומיניון ואחד נגד הזג שפתאום חזרו) היתה בחירה בין להקשיב לחבר שלך וללכת לחלץ עתק של הזל'נאגא תמורת פול כסף נגד שבט פרוטוסים זועמים, או לחלץ מושבה של בני-אדם שהזרגים הורסים את הבתים שלהם. כל אופציה היתה מביאה נקודות מחקר על גזע אחר(הזרג או הפרוטוס). לפי מה שהבנתי (האופציה הזאת לא ממש פתוחה אצלי עדיין) נקודות המחקר נותנות שדרוגים מסוימים שהם לא רגילים (הם לא יהיו קיימים במשחקי מולטיפלייר נגיד, ויש להם "ניחוח" שקשור לגזע). שוב, לא הכי הבנתי את הקטע הזה.
בכל מקרה, בערך כל משימה מקבלים גישה ליחידה חדשה, ואפשר לקנות בכסף שיפורים (את הכסף מקבלים מהמשימות) שממילא יופיעו במשחק המקורי. (נגיד תמורת 20,000 קרדיטים אפשר לפתוח בקמפיין אופציה לשדרג את הבונקרים שיכילו עוד 2 מארינס, אבל במולטיפלייר או במשחק רגיל (Custom) האופציה הזאת תמיד פתוחה).
יש גם מערכת כלשהי של שכירי חרב, שהציגו לי אותה אבל עוד לא הספקתי לשחק במשימה אחריה, כך שאין לי מושג איך היא פועלת.

זהו פחות או יותר, יש הרבה דברים שגם לא ממש ברורים לי, אני אסביר עליהם עוד קצת שאני בעצמי אבין אותם.

עריכה: דרך אגב, אם מישהו כבר קנה אז תוסיפו אותי לרשימה שלכם - [email protected]

כן אתה חייב

מה זה המשחק בשבילי? אריזה של מאה + חבילות ללקוחות מזמינים זה מה שזה... אני מריר

בכול אופן, אני פתחתי את העותק שלי בבית בשעה 11 אחרי שסיימתי משמרת מפרכת כדי שלילה יהיה מסודר.

עדיין לא הגעתי למשחקי הרשת ואני די חלוד (ממש חלוד) אז אני מתאמן קצת נגד מחשבים ואחרי זה לרשת.

adidasv111 אמר/ה:
רק שאלה אחת, צריך חיבור אינטרנט כדי לשחק בקמפיין?
אאל"ט צריך חיבור רשת רק פעם אחת, ישר אחרי שאתה מתקין את המשחק. אחרי זה אפשר גם בלי. (אני די בטוח, כי אמרו שהאצ'יוומנטס פועלים רק שמחוברים - סימן שאפשר לשחק שלא מחוברים, פשוט לא מקבלים את האצ'יוומנטס).

אני אפילו לא יכול להיחשב חלוד. המשימות בקמפיין היו סבבה, אבל ברשת כוסחתי רשמית. אחרי איזה 7 משחקים נמאס לי ממשחקי הניסיון בגלל כל האסטרטגיות המוזרות שנוצרו מהחסימת דרכים בהתחלה, ואז עברתי למשחקים האמיתים, וכוסחתי עוד יותר.
אני הולך להתאמן עוד קצת באונליין, בתקווה להשתפר.

מצד אחד אני למשחק, מצד שני 300 ש"ח קצת מרתיע.
למען האמת אני עדיין מחכה ש Dragon-age ירד למחירים נורמליים (99 ש"ח).... המשחק שלי ל-2010 היה Total war: Medieval 2.

ד"א מה ששיעשע אותי כשקראתי סקירה של המשחק, אשכרה זכרתי את השמות מהעלילה של הראשון :)

adidasv111 אמר/ה:
רק שאלה אחת, צריך חיבור אינטרנט כדי לשחק בקמפיין?
לא, הקמפיין נשמר מקומי על המחשב, אבל לא תקבל achivments.

לגבי רכישה, יש מספיק מקומות ברשת שמוכרים את המשחק ב-40 אירו, כ-190 ש"ח. חוקי והכל- אני אישית עשיתי הזמנה מוקדמת.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה