• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

sorcerer מול wizard

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Amaterasu
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
כן בעיקרון זה היתרון היחיד...
יותר חסרונות מיתרונות אבל היתרון הזה שווה! למי יש כוח לבחור קסמים כל בוקר!? ולמי יש כוח לחכות לאחרים שיבחרו קסמים בבוקר!? אבל מגבלת הקסמים באמת מעצבנת...

נ.נ.ב. מתי מה!?

אוייש סתמו ת'פה שניכם! מה אתם דנים עלינו זה כל כך לא קשור לפורום!! ספאאאם! ספאאאאאאאאאאאאאם!!!!!!!!!!!!!!
(לא שפם כמו של היטלר יותר כזה כמו של דודו זר...)

(או! של יאצק!! זוכרים אותו!? הזה מערוץ אחד עם הרובוט הזה שרדף אחריו!! נו הזה מ"קום קשת ענן! קווום קשת ענן!!")

(כן יאצק זה טוב!)

הדיון הזה הוא על קוסמים ומכשפים ואני חושב (בתור פותח הדיון... בערך) שמכשף יעיל יותר מקוסם! כי קוסם הוא לא קורא עתידות ולא ידע איזה קסמים הוא יצטרך למשך היום!

הממם......

אם אני קוסם ואני משתמש באיזה קסם לגילוי עתידות כמו למשל Wish, אני יכול לדעת איזה קסמים אני אצטרך היום!? זה יכול להיות מגניב!!

לדעתי sorcerers מקובלים יותר מwizards בגלל שהם יותר כריזמטים (הם מקבלים קסמים מהכריזמה) וגם וויזארדס יותר מתבודדים יחד עם הספר לחשים ולא מעוניינים להכנס לברים רעשניים.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה