• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

Mage Knight:מישהו מסכים ללמד?

KORTOLMACK

פונדקאי ותיק
קניתי מיניאטורות, וגיליתי שבעצם הן גם מתאימות למשחק הנקרא "Mage Knight", מכיוון שיש לי 9 מיניאטורות של- Mage Knight, חשבתי שיהיה נחמד ללמוד לשחק במשחק.
בקיצור, אני רוצה ללמוד את המשחק,אבל אין אף אחד שאני מכיר שמשחק במשחק הזה, אשר יוכל ללמד אותי, כתוצאה, אני מבקש מכם, חברי הפורום האדיבים, ורבי החסד, שתלמדו אותי משחק זה.
הייתי רוצה שהלימוד של המשחק יתנהל לא בהודעות פרטיות אלה בפומבי, כאשר כל פורום מוזמן להסתכל וללמוד גם הוא את המשחק.
אם מישהו יודע, אז בבקשה שיגיב כאן.
תודה מראש.

MiNd ReaDeR אמר/ה:
איכסה, מייג' נייט... למה מישהו ישחק בדבר המטונף הזה?!
אני לא מאמין שיש פה מישהו אחד שמשחק בזה... אבל תנסה במינ'... :twisted: :twisted: :twisted:

אה, החלטתי לנסות את המשחק המטונף הזה, מיינד, כי לא ידעתי שהוא מטונף ( :? ).

הבנתי את העיקרון, לא נראה לי שזה בשבילי...
:roll:

שיחקתי בזה כמה פעמים, גם בכנסים, וזה פשוט דבילי בצורה בלתי רגילה. כל כך שטוח, כל כך רדוד, אתה לא חושב על שום אסטרטגיה, אתה רק תוקף, לא נראה לי שמישהו צריך לשחק בחרא הזה.

KORTOLMACK אמר/ה:
טוב בוא לא נתחיל להקניט את המשחק, יש כאלו שלא יהיה להם נעים לשמוע את זה...

ויש כאלה שלא יהיה נעים להם לקרוא הודעות ספאם, ואתה ממשיך לכתוב כאלו. אז אם לך לא נעים לשמוע כמה שמייג' נייט זה חרא, לא אכפת לנו. מייג' נייט זה משחק מסריח מאוד, הוא לא שווה את הכסף.

כן, כבר הכפשנו אותו די והותר בפורום מינאטורות, עכשיו עוברים לשולחן העגול..!
מייג'נייט לא שווה נייר טואלט משומש, אני יכול לצבוע ברמה הזאת תוך כדי קריאת הארי פוטר.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה