• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

[LotR] רשימות צבא למפגש ברומ"ח

אוקיי, אבל למשל בפנטזי ו40K יש חוקים לצירוף תכסית לרשימות צבא. אז תחשב כמה עולה כל נאזגול רגלי. הבחור מהאורק עוד לא החזיר תשובה, אז תשאירו קצת חלל ריק בין הרשימות שלכם, שמקסימום נמלא אותו בעוד מודלים.

ודינרבלו, מאיפה אתה יודע את זה? אני לא מדבר על יאיר.

הוא כתב!
אני מחזיק את אחוות הטבעת, קבוצה של עשרים וארבעה אורקים של מורדור, שנים עשר אלפי יערות, לגולאס כגיבור מודל מתכת, חוליית פיקוד של מינאס טירית' וחוליית פיקוד של האראד. תמונות אין לי זמין כרגע

תחשב לפי כמות הלא צבועים, ואם הוא יביא צבא לצד הרע נוציא כמה מהם. אחרי הכל אתה מביא את הספר הגדול של כל המודלים (כי לדינרבלו אין ספר ובספר הקטן אין טבלאות). וחוליית פיקוד של האראד תוסיף רק עוד 115 נקודות, והאורקים לא אמורים לקחת כמות כל כך גדולה של נקודות, בכל זאת הם רק שני להקי קרב. ודינרבלו, איפה מצאת את זה?

חישבתי את זה.
יחד עם הטרול, החולייה, האורקים והצבא ההאראדי יש צורך ב3 נאזגול עם 7 Will ונקודת Might לכל אחד כדי להשלים את זה ל1000.
מקובל עליך (דסטריקס?)
במידה וכן, אני אפרסם עוד הערב את רשימת הצבא שלי של קצת יותר מ500 נקודות, ובמידת הצורך אני אקצץ אם האלף יביא את אלפי היער שלו (למרות שאין צורך. דסט, תאמר לו בבקשה להביא את האורקים ואת חוליית הפיקוד.)

טוב, הוסר הלוט מעל הצבא של אלף גובה, הנה רשימת המודלים:
אלף גבוה אמר/ה:
הצד הטוב:
אחוות הטבעת בשלמותה,
פיקוד של מינאס טירית'

רעים:
המלך המכשף
גות'מוג
24 אורקים
3 האראדרים קומאנד

אז נראה שמשבר הנקודות נפתר, ואני מחכה לראות את הוויפמאסטר האראדי בפעולה, כמו גם את קצין מורגול והמלך המכשף. אז רוי רוי שעל העץ, האם נקודות לא צריך לקזז? אם צריך אז כדאי שהצד הטוב יבצע את ההערכות עכשיו.

לא צריך את כל אחוות הטבעת, ואת השאר יש לי (אני כנראה אביא את אראגורן וגאנדלף, נראה בערב).

אחרי חישוב נקודות מהיר ההאראדים זה 105 (לפי דסט) ו24 אורקים זה 144 נקודות. זה+660 נקודות יחד עם הטרול שווה ל909 נקודות, מה שמשאיר לגות'מוג שיכול להיות משודרג בקלות ל150 נקודות.
מה זה אומר לנו?

שאפשר להרחיב את הקרב ל1060 נקודות. קרב אפי ואדיר.

מי בעד?

דסט - 3 מפקדי האראד זה 135... זה אומר שהקרב עומד עכשיו על 1200 נקודות (בהנחה שהם משופרים וכו', לא כללתי את זה ב135).

רשימת הצבא שלי:

מנהיג - אראגורן+שריון+גלימה אלפית - 190 נקודות.
סגן (לא באמת, אבל לפלאף) - גאנדאלף+שאדופקס - 190 נקודות.
28 לוחמי גונדור קשתים/לוחמים/חניתאים - 224 נקודות.
דאמרוד (בורומיר ייצג אותו) - 20 נקודות.
10 סיירי גונדור - 80 נקודות.
אביר מינאס טירית'+באנר - 38 נקודות.

סה"כ בדיוק 1200 נקודות יחד עם צבאו של דינרבלו (הוא יפרסם אותו).

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה