• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

little fighter 2-שאלות

Mek31 אמר/ה:
פנטום למה השעה אצלך היא 12 והשעה אצל akma היא 9:45? מה קורה פא?!
וגם לא אבנתי מה קורה בF2?
PM \ AM.
:|

דניס הוא זה שמשתמש בעיקר בבעיטות ויכול לשגר כדורים כחולים. זה שמקפיץ אנשים באויר הוא דייויס.

אוקי אז גם דניס וגם דיוויס יכולים לשגר כדורים כחולים אבל אצל דניס הכדורים איטיים יותר אך מדויקים יותר ואצל דיוויס ההפך.
דניס זה מי שיש לא רק התקפות עם הרגליים ודיוויס רק עם היידים חוץ מהדש שלו (דש = התקפה בזמן קפיצה אחרי הריצה)

לואיס אקס משמעותית יותר חזק מלואיס. התקפות ההדף שלו צורכות הרבה פחות מאנה, הוא רץ בספיד, זורק דברים ממש רחוק וכשהוא רץ הוא עושה התקפות אוטומטיות(תנסו להיות איתו נגד דניס או דיוויס ותראו איך רק בעזרת ריצה הוא מחזיר אליהם כל כדור שהם שולחים אליו).

the Nerubian אמר/ה:
Mek31 אמר/ה:
פנטום למה השעה אצלך היא 12 והשעה אצל akma היא 9:45? מה קורה פא?!
וגם לא אבנתי מה קורה בF2?
PM \ AM.
:|

דניס הוא זה שמשתמש בעיקר בבעיטות ויכול לשגר כדורים כחולים. זה שמקפיץ אנשים באויר הוא דייויס.

אצל שניהם זה AM ובשניהם ה19 ל9.

אה, אז הבעיה היא אצלי ואצל מק.

Fantom Of The Opera אמר/ה:
מישהו שאל מה יכול לעצור את כדור האנרגיה של ג'וליאן אז התשובה היא המגן הקסום של ג'ון, קרן האנרגיה של פירזן וכמובן גל הדף שקיים להרבה דמויות במשחק...
שכחת גם את החץ של הנרי, שהוא בערך המתקפה השנייה הכי חזקה אחרי הכדור של ג'וליאן (הקרן של פריזן לא עוצרת אותו, אבל מצד שני הוא גורם פחות נזק ויש לו פחות נפח)

תנסו לשחק גם את פריזן וגם את הנרי, תעשו את הקרן של פריזן ואחרי כמה שניות את החץ של הנר (עם הקוד F6 מופעל)י....
קשה למצוא במשחק הזה משהו יותר מגניב.

the Nerubian אמר/ה:
פאנטום ואקמה?
לא, פאנטום ב-18.9 ב-PM. אקמה ב-19.9 ב-AM.

די, בואו נסגור את השיחה המטופשת הזו על שעות פרסום הודעה.

לעומת שאר ההודעות הכה משמעותיות בעץ הזה...

אז, כשעוד למדתי בבי"ס, היה לי מחשב נייד. היו לי גם שיעורים משעממים, וככה הגעתי למצב העצוב שאני מנצח, לבד, עם כל דמות, שלושה מחשבים על אקסטרים בכל מפה חוץ מאשר בזירה. ולכן, בתור המלך הבלתי מעורער של כל המשעוממים פה, אני יכול להגיד חד וחלק: אתם טועים.
חוץ מהכדור הסגול של ג'וליאן, הקומבו הכי חזק הוא ללא ספק החליל של הנרי. הנזק שאפשר לעשות איתו הוא אין-סופי, הטווח פשוט מדהים, והמחיר לא כזה גדול... אומנם כדי לנצל את החליל כמו שצריך צריך להיות פרו אמיתי, אבל זה בא עם הזמן.
חוץ מזה, יש כמה עניינים שחשוב להסדיר: מהדמויות הרגילות זה ברור שהנינג'ה הכי חזק, פשוט כי יש לו את השילוב הכי מוצלח של מכות: מצד אחד יש לו השקעה-ארוכת-טווח (השתכפלות, הבלתי-נראות שווה לתחת), מצד שני מכה בסיסית שהיא לטווח-רחוק (יתרון כ"כ גדול שקשה לי לתאר) ומצד שלישי מכת קפא"פ מהמעולות במשחק (כשהוא רץ, קופץ, מפיל עם החרבות ונוחת; עם המכה הזאת לבדה הצלחתי לנצח שני יריבים על אקסטרים). מצד שני, נגד שחקן אנושי אחר הבחירה המועדפת עלי היא, ללא ספק, וודי. העיניין הוא להשתגר צמוד ליריב, לעשות את הקומבו שמעיף אותו רחוק, ולברוח עוד פעם. כשהוא רץ לכיוונך אפשר לחסום כמעט הכל עם העמידת ידיים, וככה אפשר לנצח כמעט כל אחד.

שבת שלום,
נבט

שתי הודעות אלה הם ספאם, ומקומם בשטויות מרחבי הרשת.
וכדי שהודעה זו לא תהיה ספאם מוחלט-המשחק המעצבן הזה לא נותן לי להפעיל צ'טים בסטייג' מוד, ולא נותן לי את צ'ט כל הדמויות. וגם שהקבוצה מונה 8, אנחנו לא מצליחים לחסל את ג'וליאן.
><
עצות?

תנסה לשחק ברצה קלה essey ורק אחר כך תעלה ל- NORMAL ול- DIFFICELTE
אמרתי גם לפני זה שהקודים של הFים פועלים רק ב VS MODE
ובקשר לקוד של כל הדמויות תיבדוק שהשפה של המחשב שלך היא אנגלית ועם גם זה לא עוזר תבדוק את הגרסה שלך

הקוד של ה-LF2.NET אמור לפעול גם בסטייג' מוד, ואז אפשר לבחור דמות חזקה במיוחד כנגד ג'וליאן.

שיטה שנייה לנצח את ג'וליאן היא לשחק כמה שחקנים אנושיים. 3 שחקנים אנושיים על מקלדת שאין לה בעיית לחיצה על כמה מקשים בו זמנים בדרך כלל יוצרים כוח בלתי מעורער שמנצח. תדאג שיהיה מחשב אחד בתור הדמות עם הכדור בדולח שתרפא אתכם, ואז פריזן ופיירן שמתחברים לפירזן יכולים להיות אחד הכוחות הכי חזקים כנגד ג'וליאן. שלא לדבר על שחקן שלישי רודולף או וודי.

אבל אישית אחרי זמן מסוים נמאס לי מהמשחק והתחלתי להוריד דמויות מהאינטרנט, ולערוך את הדמויות לבד ככה שפירזן יורה חצים בלתי עצירים של וודי, וודי גורם להכול לבעור מאחוריו ובאוויר כשהוא עושה את הקפיצה קדימה...
אבל יש כמה דמויות ממש נחמדות באינטרנט שבאות בסטים והן מאוזנות אחת מול השנייה, למרות שהן חזקות הרבה יותר מכל השאר כמובן. זה יוצר משחק הרבה פחות טכני, כשעושים קרב קבוצות ופתאום הקרן של פירזן יורה יונים מרפאות, או שהנשיפת אש של פיירן מתחילה לעשות פיצוצי ג'וליאן אחרי 5 שניות אם לא עוצרים את פיירן.

יותר מצחיק, ויותר כיף.

דרך נחמדה לנצח אותו עם פיירן זה לעשות פיצוץ גדול לידו, לברוח קצת, ואז כשהוא מתקרב אליך אתה עושה ריצת אש, וכשאתה כבר ממש קרוב אליו תחתוך אותו ותפסיק מייד. עכשיו תתחיל לרוץ ממש הר (ובאלכסון, שלא יפגע בך עם כל מיני שטויות) ממש רחוק. כשתגיע לקצה כבר תהיה לך מאנה מלאה ותוכל לעשות את זה עוד פעם. מה שחשוב זה כשאתה מתקרב אליו לא להיפגע, צריך קצת להתאמן אבל זה סבבה.

עדכון-הצלחתי לעבור את המשחק. עם פרייזי. החרב קרח הזו טובה. יש איתה טקטיקה פשוטה שמכסחת בוסים בסטייג' מוד!
(הטקטיקה-שהיה לך חרב קרח. להקפיא אויב, להכות בקרחון, ולהמשיך להכות. שהוא קם הוא קופא, ולחזור על התהליך)
1-ולא קיבלתי שום קוד שם בשביל הדמויות המיוחדות. הורידו את זה?
2-נקודה למחשבה-אם השגת צבא בסטייג' מוד, ויש לך נשק, זה לא יעבור לשלב הבא.

קופיל אמר/ה:
שתי הודעות אלה הם ספאם, ומקומם בשטויות מרחבי הרשת.
וכדי שהודעה זו לא תהיה ספאם מוחלט-המשחק המעצבן הזה לא נותן לי להפעיל צ'טים בסטייג' מוד, ולא נותן לי את צ'ט כל הדמויות. וגם שהקבוצה מונה 8, אנחנו לא מצליחים לחסל את ג'וליאן.
><
עצות?
הדבר הכי טוב לדעתי שאפשר לעשות זה להיות עם רודולף (עדיף לבד) ולעשות את זה:
http://img520.imageshack.us/my.php?image=changejq4.png.

ואם שכפול שלך עובר לשלב הבא (ואני מתכוון ל"GO!") אז הוא ישתכפל בעצמו! אפשר פשוט לטעון אנרגייה לפני שעוברים ולהשתכפל גם אם אין שיכפולים שעברו לשלב הבא.

והטכניקה עם פרייז באמת חביבה, אבל עכשיו תנסה לעשות אחד על אחד שאתה פרייז והיריב הוא ג'וליאן (אפילו באיזי).
זה לא יעבוד.

פאנטום, אתה משחק מהשלב הראשון או ישר מהחמישי? כי יש את עניין הצבא שאתה צובר במהלך השלבים.

זה ממש ביאס אותי שחרב הקרח לא יעילה נגד ג'וליאן :evil: , אבל נדמה לי שהתקפות האש של פיירן עובדות מצויין נגדו.
היתרון הגדול של התקפות אש זה שההתקפות יכולות לפגוע בכמה אויבים (ואפשר להמשיך להקפיץ את האויבים באוויר בעזרת כדורי אש), אבל החיסרון הגדול זה שהן יכולות לפגוע בבני ברית, ולעיתים אפילו בך.

באיזה גרסה אתה משתמש?
ועוד חוויה-עשיתי קרב צבאות, והחלטתי ליצור תסריט סטייל רובין הוד-הנרי, והכוח הקטן של התקפות הטווח שלו, נגד לואיס, אבירו, בריוניו, נזיריו וקוסמת (הנרי+צבא טווח קטן נגד לואיס+צבא 'ענק' קטן, למי שלא הבין). אני הייתי לואיס. הצבא שלי, למרות שהיה קטן ו(לא ממש) חכם, נשחט במהירות, משאיר כוח מכובד, ואותי. כבר מוקדם יותר, שנפצעתי קשה, השתנתי ללואיס נק"ן, חזרתי אחורה ושתיתי חלב. לא היה לי סיכוי נגד כל מה שנשאר לו, אז השתמשתי ביכולת הריצה של לואיס נק"ן-ובגלל שהייתי דמות אחת, כולם עמדו יפה בטור בשבילי. עברתי דרכם כמו סכין בגבינה, חזרתי אחורה, וחזרתי על זה עד שנהרגו כולם. 8-) (וכן, זה יכול להחשב כנובי-אבל אני נוב שמתלהב מההצלחות שלו. יעבור לי)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה