• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

little fighter 2-שאלות

akma אמר/ה:
כן, freeze הוא המועדף עלי. אפילו יותר מfirzen (הזה של אש וקרח, והוא פעם הרג אויב עם חיים מלאים בהתקפה מיוחדת אחת) וjulian (הבוס הגדול, עם הגנה כמעט כמו של האביר).
אני כל הזמן הייתי מוציא את חרב הקרח (וגם מאבד אותה רוב הזמן). הייתי בקושי משתמש ביכולות המיוחדות האחרות (אם כי סופת הקרח זאת התקפה ממש טובה, במיוחד נגד קבוצה).
הגנה זה רק בונוס צדדי אצל ג'וליאן. גולת הכותרת שלו זה ההתקפה שעושה כדור כוח ענקי. הוא היה כל כך עוצמתי שאני זוכר שאהבתי לשחק את ג'וליאן מול כל שאר הדמויות במשחק, לעשות כדור אחד כזה, והוא היה דורס את כולם :)

וגם נזכרתי שהזמן טעינה של המשחק הזה ארוך בצורה בלתי נסבלת.

אתה צריך לעמוד צמוד לחפץ, וללחוץ פעם אחת עם התקפה כדי להרים אותו.
חלק מהחפצים נזרקים כשאתה "מרביץ" איתם. עבור אחרים צריך לעשות קפיצה+הליכה ואת התקפה באויר כדי לזרוק אותם. עבור חלקם אפשר לרוץ ואז לתקוף בזמן שאתה לוחץ לכיוון הריצה.

אני זוכר שיש התקפה שעוצרת את הכדור של ג'יליאן (אולי המגן של ג'ון), אבל חוץ מזה הוא די בלתי ניתן לעצירה.
אך גם firzen לא פראייר. התקפת הקרן שלו בערך שווה בכוחה לכדור של ג'יליאן. חוץ מזה, יש התקפה שלו שבו הוא עומד במקום, מסביבו מופיע מעגל אש, נוצרים 8 קרחונים בכיוונים מנוגדים וכדורי אש וקרח עפים ומתבייתים על האויב. פעם התקפה כזאת שלו הרגה אויב עם חיים מלאים במכה, ודי קשה להתחמק מכל כדורי האש והקרח (שיטה שמצאתי זה לקפוץ הרחק משם כמה פעמים עד שהכדורים מתרסקים על הרצפה).

אה, ובתת נושא אחר, אף פעם לא הצלחתי להפעיל את היכולת המיוחדת של rudolf. אני מדבר על זאתי שבה אתה הופך לאויב. איך מצליחים להפעיל אותה?

רודולף זו הדמות הכי מתגמלת. אם אתה יודע איך להפעיל אותו נכון, הוא פאקינג בלתי מנוצח. כאילו, סמוראי, דהה! :P
לגבי הלהפוך למישהו - אני לא זוכר בדיוק את המקשים, אבל אתה צריך לתפוס מישהו (זה קדימה למעלה כשאתה קרוב אליו, או משהו כזה), ואז בזמן שאתה מחזיק אותו, עוד צירוף מקשים שגורם לך להפוך אליו.
אבל לא ממש צריך את. גם להשתכפל מלא פעמים זה יעיל מאוד.

פלאפי-א', נינג'ה. ב', צבא של ג'וליאנים.
וגם-שיחרור כל הדמויות לא עובד לי. משחק בגרסה 2.0.
למרות שהצלחתי להפוך פעם אחת ללואיס EX (יותר, למעשה), ופעם לפריזן, איך שלא קוראים לאש וקרח.

אז ככה..
את הקוד שהוא LF2.NET אתה כותב בטעינה בהתחלה או במוד שבו אתה בוחר באיזה סגנון לשחק.
הדמויות האהובות עליי הן פריז, שעם החרב קרח, הקרחונים וכדור הקרח שיכול לשכפל את עצמו כשהוא פוגע בכדורים אחרים הוא די חזק.
יש גם את רודולף, שכשאתה משתכפל המון פעמים אתה ממש חזק.
יש גם את פריזן, שעם הקרן אש וקרח שלו הוא ממש חזק ויכול לבלום את הכדור של ג'וליאן. יש גם את ההתקפה שהוא מעלה כדורים שמתפצלים לאש וקרח שצונחים מהשמים. זה מגניב.
ג'ון הוא הדמות האהובה עליי אחרי פריז. המגן שלו לא יכול להישבר לא משנה כמה פוגעים בו, והדיסקים המתבייתת היא חבל על הזמן.
ג'וליאן הוא הדמות הכי חזקה במשחק. הכדור אנרגיה העצום שלו יכול לחסום טונות של התקפות ולפגוע במלא דמויות לפני שהוא מתפוצץ. הגולגלות שלו נחמדות וגם השכפולים.

טוב... סליחה על החרישה, מקווה שעזרתי :)

וואי, הרגע נזכרתי במשהו נחמד שאני ואח שלי היינו עושים:
היינו משחקים בתור פריזן ופיירמן, שנינו היינו יוצרים חרבות, ואז אחד מאיתנו היה יורה כדור אש\קרח, שאותו אפשר להחזיר עם החרב שלך, והיינו מתחילים לשחק ככה טניס :P

להפוך לאוייב שלך.
אתה תופס את האוייב הרצוי (הכי קל זה לזרוק עליו כדור טניס ולהתקרב עליו מייד)
ואז אתה לוחץ,הגנה,קפיצה,התקפה.
במקשים הרגילים זה כונטרול,שיפט,אנטר.

ואתה יכול פשוט להכנסלאתר הרשמי של LF2 ולשאול שאלות.(העברי והאנגלי)
שמעתי שעכשיו יצאה גרסא חדשה, אם מצב השרדות ומוזיקה מלהיבה :lol:

אם הזה הבוער והזה הכסוף מתנגשים, יוצא מזה פריזן. די מבדר אם תשאלו אותי P:
ואין ממש תועלת בלואיס אקס יותר מבלואיס הרגיל. אומנם יש לו התקפות טיפה חזקות יותר, אאז"נ, אבל מצד שני אין לו שריון.
לגבי רודולף - קודם כל, איזה מין שם זה לסמוראי בכלל? דבר שני, אני לא חושב שהוא יכול להשתמש ביכולות שלו כשהוא בצורה אחרת. זה כי אותו סט של מקשים שגורם לו להשתכפל בצורתו הטבעית, מפעיל יכולת אחרת לגמרי בצורה אליה הוא נהפך.

לואיס אקס הרבה יותר מהיר, גם כשהוא מרים סלעים או ארגזים, וכשהוא רץ הוא מבצע אוטומית התקפה נגד כל דבר בדרך. זה מאוד יעיל נגד דמויות מסויימות, כמו דניס.
פלאפי אמר/ה:
לגבי רודולף - קודם כל, איזה מין שם זה לסמוראי בכלל? דבר שני, אני לא חושב שהוא יכול להשתמש ביכולות שלו כשהוא בצורה אחרת. זה כי אותו סט של מקשים שגורם לו להשתכפל בצורתו הטבעית, מפעיל יכולת אחרת לגמרי בצורה אליה הוא נהפך.
אבל, ברגע שהצלחת להפוך למישהו, אפשר להחליף בין הצורה של רודולף ובין הצורה שהעתקת (לפחות עד שאתה מפעיל את שינוי הצורה נגד מישהו שני). אז אם הצלחת להעתיק את ג'וליאן, אתה חוזר לצורת רודולף, משתכפל כמה פעמים, ואז הופך שוב לג'וליאן... ביחד עם כל השכפולים שלך.

1-ודבר שהצלחתי לעשות-אני הייתי פריזי, המחשב היה פיירן. המחשב נתן ריצת אש, ואני פגעתי בו עם חרב קרח. הוא קפא, עף לאחרון, נשרף מהאש, עף קדימה, וחבטתי בו שוב, והוא קפא, עף אחורה...אמנם הוא היה מת לפני שהספקתי להשלים את זה, אבל זה היה מגניב.
2-עובדת טריוויה מעניינית-לפריזי יש יתרון על פיירן. ששיחקתי את פריזי והוא את פיירן, היה לי יותר קל לכסח אותו מאשר שהייתי פיירן והוא פריזי.

כמה שחרשתי על ליטל פיטר לאחרונה...
אז ככה -
הקודם הוא lf2.net, ואפשר לעשות אותו מתי שרוצים.
כדי להפוך ללואיסEX לוחצים הגנה+קפיצה+התקפה (בלי הקוד צריך שהוא יהיה בשליש או פחות חיים).
כדי להפוך לפריזן צריך שפריז ופיירן יהיו באותה קבוצה, וירוצו אחד אל השני (בלי הקוד שניהם צריכים להיות בשליש או פחות חיים).
כדי ליעל את דרך המשחק שלך למקסימום - להשתמש בפירוק מקשים. כלומר, במקום ללחוץ cntrlshiftenter ללחוץ cntrl, אז shift, ואז enter (מהר כמובן).
לגבי הקרן של פריזן - היא לא עומדת בכדור של ג'ולין. עד שהיא מפוצצת אותו ג'ולין כבר טען את האנרגייה שהוא השתמש בה לכדור ושלח כדור נוסף, בזמן שלפריזן כמעט נגמר האנרגייה והכדור כבר כמעט הגיע אליו.
ההתקפה הכי חזקה בדרך כלל היא cntrl+right\left+shift, וכמעט לכולם יש cntrl+right\left+attack.
מבין אלה בלי הקוד אני הכי אוהב את פריז (כן, מאוד מקורי מצידי, אני יודע) ואחריו את וודי. אין על טלפורט שנייה לפני טייגר דאש.
הגרסא הכי טובה לפי דעתי של ליטל פייטר היא NTSD, אמנם של נארוטו ( :roll: ) אבל כיף בטירוף.

אה וקופיל - בcontrol setting בהתחלה אתה משנה. תבדוק שמה שאתה מנסה להעביר אליו לא תפוס כבר על ידי "שחקן" אחר, אחרת אני לא יודע למה זה לא עובד לך.

נהגתי לחרוש על המשחק הזה פעם, אפילו אני וחברים שלי הקמנו קלאן של המשחק... :|
בקיצור הקוד הוא LF2.NET אפשר לעשות אותו בכל רגע במשחק
מישהו שאל מה יכול לעצור את כדור האנרגיה של ג'וליאן אז התשובה היא המגן הקסום של ג'ון, קרן האנרגיה של פירזן וכמובן גל הדף שקיים להרבה דמויות במשחק...4 עם נדייק (luis, luis X, henry, monk)
ה"קודים" שקיימים במשחק הם - במהלך ה VS mode עם ילחצו על F4 תחזור למסך של בחירת הדמות, F5 יעשה את המשק מהיר יותר, F6 אין סוף מאנה, F7 מחייה את כולם (חיים ומאנה מלאים), F8 מפיל חפצים מהשמיים (כדאי להיזער מהחפצים אז יש לעמוד בחלק העליון של המפה), F9 הורס את כל החפצים שקיימים.

F1 עוצר את המשחק ו F2 גורם לא לעזור לשניה בכל פריים.

מקווה שעזרתי למישהו...

סתם שאלה בעלת חשיבות עצומה:
דניס הוא זה עם הכדורים הכחולים ועם ההתקפה שבה הוא מקפיץ את האויב ללמעלה, נכון?

לא היה לי מושג שfreeze היא הדמות המועדפת על כל כך הרבה אנשים. אני אישית אף פעם לא הסתדרתי עם וודי ודיפ, וגם אני לא טוב בהתקפת הטלפורטציה של ג'וליאן. גם אני מאוד מתקשה אם אני נלחם ביותר מאויב אחד בבת אחת (נגד אויבים מרובים ההתקפות של פיירן הן הכי טובות).

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה