• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

Drowning Planet - 4\10

טוב, אני אמשיך כאילו אשרלדון ענה XD.

כולם:
כשאני כותב ככה זה אומר שזה משהו חשוב וחובה לקרוא.

אתם רואים את לי רץ כמו מטורף, הוא עוצר ליד האוהל מתנשם ומתנשף.
הוא מנסה להתחיל לדבר אבל לא מצליח, אין לו מספיק אוויר.
כמה שניות עוברות וכבר כל מי שבמחנה נמצא לידו.
לי ממשיך להנשם ולהתנשף והרוח הקרה עוזרת לצנן אותו, לי לוקח אוויר ובשתף מילים מהיר מאוד ואפילו קצת לא מובן בין הנשימות והנשיפות שלו אומר "כנראה... מצאתי...את...הכניסה...", הוא ממשיך להתנשם ולהתנשף, "בואו...אני...אראה...לכם...איפה..." הוא מסדר את הנשימה שלו ומתחיל ללכת בצעדים מהירים לאיפה שהוא היה קודם. אתם רואים את ג' הכלב של לי עומד עם שתי עצמות לידו ולידו בור קטן. שתי שניות של הסתכלות וכל העובדים רצים לאוהלים שלהם להביא אטי חפירה, הם מתחילים לעבוד במרץ ורוח מחודשת. ארבעת האנשים שפגשתם הולכים אל לי ואומרים לו "כל הכבוד, ואו, הצלחה מדהימה, בוא נכווה לטוב.
מה אתם עושים?

איאן
תה הולך למקדש ומסתכל עליו, את רואה מלא סמלים בכל הגדלים והצורות, אין להם סדר מסוים, חלקם אתה מבין וחלקם אתה לא, אתה מרגיש כאילו שילבו פה אלפי תרבויות שנות בקיר אחד. אתה אומר לג' לשמור עליך. אתה מתחיל לסרטט מה שאתה רואה, אתה מצייר את המקדש ולאחר מכן את הקיר עם הסמלים, אתה עושה סיבוב מסביב למקדש ורואה שכל הקירות נראים ככה, מלא סמלים וכו'(לא אותם סמלים). אתה מסיק מהציור שהמדענים צדקו ובאמת לא כל המקדש חסוף.
אתה ממשיך לעבוד על האותיות ומצליח לגלות שיש כמה מילים שחוזרות על עצמן הרבה פעמים,

HTULCUH,YHLER,ATGNHF

המילים האלה לא מוקרות לך משום מקום, ואתה לא מצליח לקשר אותם לשום דבר.

komanko אמר/ה:
איאן
תה הולך למקדש ומסתכל עליו, את רואה מלא סמלים בכל הגדלים והצורות, אין להם סדר מסוים, חלקם אתה מבין וחלקם אתה לא, אתה מרגיש כאילו שילבו פה אלפי תרבויות שנות בקיר אחד. אתה אומר לג' לשמור עליך. אתה מתחיל לסרטט מה שאתה רואה, אתה מצייר את המקדש ולאחר מכן את הקיר עם הסמלים, אתה עושה סיבוב מסביב למקדש ורואה שכל הקירות נראים ככה, מלא סמלים וכו'(לא אותם סמלים). אתה מסיק מהציור שהמדענים צדקו ובאמת לא כל המקדש חסוף.
אתה ממשיך לעבוד על האותיות ומצליח לגלות שיש כמה מילים שחוזרות על עצמן הרבה פעמים,

HTULCUH,YHLER,ATGNHF

המילים האלה לא מוקרות לך משום מקום, ואתה לא מצליח לקשר אותם לשום דבר.

כן, קראתי את כל זה, אבל השאלה שלי היא, האם עכשיו שאני מבין שיש כאן, איפה שחופרים, פתח כול שהוא, האם הסימנים על הקיר הסמוך לחפירה, מלמדים אותי משהו חדש?

אם זו חידה שאני צריך לפתור אז לא הצלחתי

הריצה המטורפת של לי הבהילה את שון- הדברים אותם סידר די בקפידה התבלגנו. הא קרע בטעות דף אחד מהיומן שלו- וזה כבר ערער את בטחונו בנוגע למסע הזה.
הלקוח לא שילם לו מספיק בשביל להגיע לחור הזה.. הוא לא דמיין את זה- אבל עכשיו צרחות, כלב עם עצמות- שלא היה לו מושג מאיפה הגיע, ואתר חפירות- שעדיין לא ידע איך להכנס אליו או איך להשיג את מה שהגיע בשבילו.
הוא חשב שלפחות המהומה אולי חשפה איזה שהוא עניין שיקדם אותו לצאת מהחור הזה כמה שיותר מוקדם- והוא התקדם עם הצוות והמשלחת אל עבר המקום- צופה בהם חוקרים וחופרים- מנסים לגלות משמעות בכל הבלאגן.

IG

אייאן
עומד מעל הבור ומחלק הוראות פרקטיות לחופרים ובאותו זמן שולף את מצלמת הוידאו שלי ומצלם את היפירה ואת הפרמידה
ומקליט הערות "אתר חפירה דרום אמריקה בג'נגל של.... ,נמצאו שרידים של מבנה לא ידוע, בשלב זה לא ניתן לזהות מהכיתוב על הפרמידה מי בנה אותו ולאיזה מטרה" מבט כלילי על הפרמידה וזום אין על הכיתוב. "החוקרים שבמקום היו תקועים ולא הצליחו למצא כניסה למבנה, אך עתה התגלתה איזו חפירה שכנראה נובעת מהצתברות טבעית של אדמה על בור, או כניסה למבנה. נראה שיש בפנים שלדים" מבט כולל על החופרים זום אין על העצמות. זום אאוט ומוריד את המצלמה.
אם יש לי אפשרות אני בוכן את העצמות לנסות לראות אם אני מצליח לזהות איזה עצמות אלה? זה של בעל חיים או אדם?
אחר כך אם החפירה מתנהלת לשביעות רצוני אני "אומר מצאתם משהו ?" אם לא אני מחלק עוד הערות לחופרים.

"לא משנה."
ג'ק מכניס את החרב לנדן ומוציא חבל וקרס מהאוהל שלו [לא כתוב בציוד, אבל תוותר].
הוא הולך לעבר המבנה, ומטיל את הקרס אל על. הוא מטפס בזהירות למעלה ומנסה להגיע לגג המבנה.

ג'ק:

אתה מטפס למעלה, אבל אתה לא מגלה שום דבר חדש (זה היה כל כך חסר טעם, וזה נותן הרגשה כאילו לא קראת את ההודעות שהיו פה), אתה יורד למטה ועוזר בחפירה.

איאן:
אתה ממשיך עד ש...

לי:

אתה חופר עד ש...

שון:

אתה ממשיך להסתכל עד ש...

כולם:

כל אחד ממשיך בעיסוקיו, לי וג'ק חופרים במרץ ולאט לאט מתחיל להתגלות סוג של שער ענקי,איאן מוציא את המצלמה שוב ומתחיל לתעד את זה, שון את מסתכל עליהם חופרים וחוקר את הריצפה כדי לבדוק עם יש שם אבנים יקרות כלשהם.
אחרי כשעה אתם חושפים את כל השער, השער הרבה יותר מידי גבוה ממה שצריך, הוא פשוט ענקי, השער עצמו הוא פשוט אבן ענקית שנסוגה קצת אחורה, הוא מלא באותיות וסמלים ובתחתית שלו יש מעגל ובתוכו איור של אדם שחותכים לו את הראש וכל הדם ממלא את המעגל.
החוקרים מנסים לפתוח את השער אך לא מצליחים בשום דרך וגם אי אפשר לפוצץ אותו כי זה אלול למותת את כל הביניין.

OUT
לא עוזר בחפירה. איך היגעת לזה? עליתי על הגג לשם משהו אחר לגמרי!

IN
ג'ק מניח את המכונית שלו עם גלאי הרטט/הרעש/החום שלה כשהוא דלוק [משהו קטן ששכחתי להוסיף].
הוא מכסה את המכונית בקצת אבק, ופותח את הקרסים שלה כלפי מטה.
המכונית מצלמת את האזור שבו התגלה השער שNWCARES מצא.
לאחר מכן ג'ק יורד למטה, ואז מתבונן בהם בשאט נפש.
"יופי, עכשיו נתתם לזומבים לצאת החוצה. איכס."
באותו הזמן ג'ק מוציא את האקדח החדיש והשחור שלו, טוען אותו ומאבטח אותו כדי שלא יפלוט כדור.
"שימו לב. במקום לפוצץ את הקקי הגולמי הזה, עדיף לירות באקדח בשער. הכדורים האלה מסוגלים לחדור דרך מטר מעוקב של אבן, או כמה עשרות סנטימטרים של מתכת, או שני מטר של עץ. הכדורים ייצרו חורים בשער בצורת מתומן שאדם בוגר יכול לעבור דרכו. ואז אנחנו פשוט נבעט את המתומן שסימנו. זה בטוח יעבוד. כדי שהקקי לא יתמוטט אפשר פשוט לתמוך אותו בכמה קורות."
ג'ק עושה את זה בזמן שהוא מדבר.
הוא מכוון את האקדח אל מול השער לאחר שתמך את השער בחמש קורות כבדות.
"למישהו יש התנגדות...?"

כנראה שלא הבנת זה שער אבן ענק, אתה לא יודע מה העובי שלו, למה החלטת שיקפצו עליך זומבים משם, ממתי בנ"א רגילים מאמינים בזומבים, יש עוד דברים שאתה רוצה להוסיף לרשימה ולא אמרת?, השער לא נעול עם מנעול, זה קיר אבן שכנראה הוא השער.

OUT
בואנ'ה, נראה לי שמישהו פה לא יודע הבנת הנקרא.

komanko אמר/ה:
כנראה שלא הבנת זה שער אבן ענק
הבנתי. זה למה הצעתי את הרעיון הזה.

komanko אמר/ה:
אתה לא יודע מה העובי שלו
מה אכפת לך אם אני אנחש?

komanko אמר/ה:
למה החלטת שיקפצו עליך זומבים משם,
בדיחה. אתה משבית שמחות!

komanko אמר/ה:
ממתי בנ"א רגילים מאמינים בזומבים
איפה כתבתי את זה לעאזאזל?!

komanko אמר/ה:
יש עוד דברים שאתה רוצה להוסיף לרשימה ולא אמרת?
כן.
חבל, גלאי משוכלל של הכל שיהיה במכונית הקטנה, המכונית משדרת ללווין ביפן, יש לי עוד אקדח, יש לי הרבה הרבה הרבה יותר ציוד מגוון באוהל. יש לי מחשב + מצלמה איכותית 9 מגהפיקסל...?

komanko אמר/ה:
השער לא נעול עם מנעול
ואיפה לעאזאזל כתבתי את זה?!

komanko אמר/ה:
זה קיר אבן שכנראה הוא השער
זה לא אמרת.

IN
"בואו נחפור גם לצדדים לפני שאנחנו מחריבים את כל העסק."
ג'ק לוקח את חפירה ובזהירות מפנה את האדמה החוצה מהבור העמוק והגדול. הוא מפנה את האדמה מהצדדים של השער.

אשארדלון, לא אני לא יכול להביא לך עוד ציוד גם ככה יש לך יותר ציוד ממה שלכל אחד פה יש.

כולם:

אי אפשר להעביר את המכונית מתחת למקדש, כי:
1. לא הגעתם לבסיס המקדש.
2.אין שום חור בקיר.
אי אפשר לפוצץ את השער\קיר אמרתי את זה כבר.
זה לא משחק של להרוס הכל ולהכנס למקדש תחשבו קצת.
כאשר בנאדם מפרט לכם דברים תתיחסו אליהם, אל תנסו לפוצץ הכל.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה