• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

[DND 4] שער הצלמוות - עץ הרשמה (4/5)

דפ"ד
שם: נים
גזע: ננס
מקצוע: אשף
נטייה: ניטראלי
יוזמה: 2
תנועה: 5 משבצות
שפות: מדוברת, אלפית, גמדית, קדמונית וגובלינית
כסף: 31 מ"ז
כוח: 9
חוסן: 12
זריזות: 14
תבונה: 18
חוכמה: 14
כריזמה: 12
דרג"ש: 14
קשיחות: 11
תגובה: 14
רצון: 14
נק"פ: 22
פרצי ריפוי:7
ערך פרץ: 5
מאפייני גזע ומקצוע: -נחשב כיצור פיה
-אחת להתקלות אפשר להשתמש בלהטוט האשף צלילי רפאים
-אם יש לך מחסה או הסתרה שאתה מבצע בדיקת יוזה את יכול לבצע בדיקת התגנבות
-כדור אכיפה: אחת להתקלות כפעולה חופשית אפשר שלאויב היה -מתאם חוכמה לזריקות הצלה/שללחש היה +תור למשך שלו
טקסים: דממה,תיקון חפץ ופה קסמים
כשרונות: בלשן
כוחות: מאפייני אשף: צלילי רפאים, אור, יד מאגית פעלול
לפי רצון: קרן כפור וגל הדף
התקלות: התפוגגות (מאפיין ננס) ומשטח קרח
יומי: כדור להבות והרדמה
ציוד: פיגיון, שיריון בד, ערכת הרפתקנים, כדור, ערכת טיפוס, עוד מזון ל60 ימים(70 עם הערכת הרפתקנים), מטה

גלגלת תכונות?
תשתמש בשיטת קנייה בבקשה.
ד"א אנחנו פותחים קבוצת וואטסאפ. אם אתה רוצה להיכנס שלח הודעה פרטית עם הטלפון שלך. ותוריד את המזון ל60 ימים. הוא עלול להתקלקל. אתה צריך לקנות ספר לחשים כדי להכין לחשים. הוא עולה 50 מ"ז.
אתקן לך מחר את הדף דמות ואשלח בפורמט של הח'אן. אני משפר את הפורמט עדיין אבל בקרוב יהיה פורמט סופי.
דרקוניצן - חוץ מכוחות תשלח גם את מאפיין המקצוע שבחרת. ד"א היה איזה נשק חצוצרה שרצית. תזכיר לי מהו כי נראה לי שאני מאשר.

הכוחות שלי (בסוגריים תיאור קצר):

תכלית:
דברי ידידות (5+ לבדיקות דיפלומטיה, התקלות)
מילת תפארת (ריפוי - מנצלים פרץ ריפוי ומרפאים את ערכו+ערך כרז [4], פעמיים בהתקלות)

לפי רצון:
לגלוג אכזרי (1ק6+כרז נזק תודעה למטרה אחת [נגד רצון, תוסף ערך כריזמה להתקפה], במידה ופגע למטרה יש 2- להתקפות).
שיר המלחמה (1[נ]+4 [ערך כרז] נזק, התקפת קפא"פ עם הנשק נגד דרג"ש, בפגיעה כל בן ברית שפוגע במטרה עד סוף תורי הבא מקבל 4 [ערך כרז] נק"פ זמני).
מכה מכוונת (1[נ]+4 [ערך כרז] נזק, התקפת קפא"פ עם הנשק נגד דרג"ש, בפגיעה המטרה סובלת למסחר 2- להגנה אחת לבחירתי).

התקלות:
מעידה פתאומית (1ק4+6 [כרז] נזק למטרה אחת, בפגיעה מחליק את המטרה שתי משבצות ואני או אחד מבני בריתי יכולים לבצע מתקפת קפא"פ בסיסית נגד המטרה עם 2+ להתקפה).

יומי:
צעקה מעוררת (2ק4+6 [כרז] נזק תודעה, כרז נגד רצון, בפגיעה כל בן ברית שמתקיף את המטרה עד סוף תורי הבא מרפא 4 [כרז] נק"פ).

הל לורד ווולף, איפה הדפ''ד?
שני הזאבים, פתחנו קבוצת וואטסאפ, אתם מוזמנים לשלוח לי טלפונים בפרטי אם באמת לכם, או לשלוח לי שלא באמת לכם.
דרקוניצן לא לשלוח לי טלפונים של אנשים ללא הסכמתם.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה