• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

Dishonored

King Revange אמר/ה:
שוב, האנושות היא קבוצתית, לא יחידנית. שימוש במונחים משותפים מאפשר תקשורת בינינו - ולא, היינו נשארים ניאנדרתלים בעלי מצח בולט ומבט זועף.

די עם הבורות המדעית הזו שמעוותת את המציאות, זה די מעצבן עבורי בתור אחד שמבין לשמוע כאלה דברים לא נכונים, הניאנדרתאלים התפתחו והתקיימו באירופה, וההומו סאפייאנס באפריקה, אין שום קשר גנטי משמעותי בינינו ובין הניאנדרתאלים, ובוודאי ובוודאי שלא התפתחנו מהם.

עצרו הכל.

דסטריקס ודארקמו - עדיין יש דיבייט רציני לגבי הניאנדרתלים. בכל אופן שימו לב שקינג ריבנג' השתמש בניאנדרתלים כמטבע לשון לאנשי מערות - הוא לא התיימר להבין משהו בגנטיקה שלהם, ולכן ההערה של דסטריקס לא במקום.
דסטריקס למעשה חצי צודק - בתקופה מסויימת חיו בכדור הארץ מספר מינים אנושיים שונים, כאשר הניאנדרתלים היו מוגבלים לאירופה ונכחדו, בשעה שההומו ספיאנס התפשט מאפריקה אל שאר העולם והתפתח להיות אנחנו. הדיבייט הוא האם היו זיווגים בין שני המינים (ואז רובנו נושאים גם DNA של ניאנדרתלים, במידה מסויימת, משום שהניאנדרתלים למעשה הסתפחו לתוך ההומו ספיאנס, או שלא היו זיווגים שכאלו (או שבני הכלאיים היו עקרים כמו פרד) ואז הניאנדרתלים אכן נכחדו לחלוטין וההומו ספיאנס של היום אינו קשור אליהם יותר מאשר לשימפנזה.

אתם יכולים לקרוא על זה בהרחבה בויקיפדיה או בספרייה הקרובה לביתכם.

רוי\קינג ריבנג'\אייסל\גנדלף - אני מריח כאן אי הבנה. ברור שכולם אוהבים את מיסטר פריז (את הג'וקר? מי אוהב אותו בכלל?)- אוהבים בגלל שהוא דמות בדיונית מורכבת ושאנחנו מבינים את המניעים שלה ויכולים להתחבר אליה. ברור, אם מיסטר פריז היה אדם אמיתי אני לא הייתי חבר שלו, לא הייתי מצביע לו בבחירות ובהחלט הייתי מעדיף שהוא יישב בכלא - כמו הרבה אנשים אחרים שאני מבין את המניעים שלהם או מזדהה עם המטרות שלהם אבל האמצעים שלהם חורגים מהגבול.
לא שיחקתי בדיסהונורד, אבל אם יש נניח ארבע דמויות ראשיות, ומתוכן כולן פלקטים שטוחים שהאישיות שלהם מלאה חורי עלילה, ויש רק דמות אחת שלמה, אמינה, אמיתית ומעניינת, והיא הנבל דווקא? מה הבעיה לומר שאני אוהב את הדמות הזו? אם היה אדם אמיתי בוודאי הייתי מעדיף שיירקב בכלא, אבל הרי הוא דמות בדיונית.

הנה, אז אני אוהב את הדמות של מיסטר פריז. האם זה אומר שבילדותי הקפאתי את החיות של השכנים וניסיתי להחיות אותן בגלל שלא קיבלתי את מותו של הכלב שלי? האם זה אומר שאני הולך ללמוד רפואה (אני לא) על מנת ליצור את היצור של פרנקשטיין? האם אקפיא את אישתי ואגנוב ציוד מתקדם מבית החולים ואשדוד בנקים על מנת לממן פיתוח טיפול שיציל את אישתי ואת אישתי בלבד? (ולא במטרה להפיץ את הטיפול הזה לכל החולים במחלה) אני חושב שאנחנו יודעים את התשובה. בסך הכל כמה שהדמות מוצלחת, היא עובדת רק בתוך החוקיות של העולם בו היא קיימת.
אי לכך ובהתאם לזאת, גנדלף לא "מעריץ" את הנבל. הוא לא היה מצביע בבחירות למפלגת "שפיכות דמים בראשות הנבל". הוא לא היה הולך עם החברה שלו לשבת אצל הנבל על כוס קפה ורצח. זה טיעון מגוחך.

אני חושב שדסטריקס לא התכוון להיות כה תוקפני. באופן כללי אני רואה שהוא לא מסוגל להבין מטאפורות ודימויים. בדיוק כמו שאני מתקשה להתבטא חברתית. אני לא נכנס עכשיו להגדרות קליניות או למאפייני אישיות או לכל תאוריה מופרכת אחרת - זה המצב ואני לא מתכוון להיעלב מזה. אני מקווה שזה יקל עליו - אני לא כועס ואפילו קצת הפסקתי להשתמש במשלים והגזמות בזכותו.

נרב - מקובל. מושך את התלונה.

אגב דיסהונורד, איך מקבלים את האצ'יבמנט [על האקסבוקס] Mostly Flesh and Steel? לא הצלחתי להבין.

אני מבקש סליחה על הדאבלפוסט, אבל יש לי חדשות: ראשית, דיסהונורד נכנס למקום התשיעי בדירוג משחקי המחשב הטובים של השנה (הרשימה המלאה-בעץ שיפתח בקרוב).
בנוסף- סרטונים מעניינים של המשחק (יצאו עוד לפני שנמכר העותק הראשון שלו, אבל משום מה לא הזכרנו אותם בעץ הזה):
סדרת ״סיפורים מדאנוול״
I. ״ההתעוררות״
Ii. ״היד שמאכילה״
Iii. "תודעת הטירוף"

קישור לאתר שבו אפשר למצוא את כולם בזה אחר זה:
http://www.joystiq.com/2012/09/27/dishonoreds-complete-the-tales-from-dunwall/

כולם ברצף:

בתיאור הרשמי של האצ'יבמנט מרומז שכן, אבל אני הייתי נמנע מזה אם אתה מתכוון ללכת על האצ'יבמנט. אם אתה במילא מנסה לעבור את המשחק בלי שום יכולת על-טבעית, אתה יכול להסתדר גם בלי השדרוגים לblink(אני הסתדרתי, לפחות).

לגבי הסרטונים - אני זוכר שראיתי אותם לפני שיצא המשחק, אבל לראות אותם אחרי ששיחקתי בו כמה פעמים ואחרי שאני מכיר את העולם והדמויות זה הרבה יותר מעניין(במיוחד הסרטון הראשון על רוסבורו). תודה על הלינקים!

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה