הפארקור של אנצ'ארטד? אתה מצחיק אותי. נראה לך שזה מתאים למשחק בסגנון של dishonored? נראה לך שאפילו שיטת הטיפוס הרגילה של AC תתאים לו? ותחשוב מנקודת מבט 1, לא 3. לא ממש, נכון?
אני מסכים עם רועי. תכלס - בואו רגע נצא מהאשלייה הזו שהמשחקים האלו סופר ריאליסטיים ונודה באמת - אף אחד מהם לא ריאליסטי. בdishonored יש קסם... אז יש קסם. מה רע בזה? יש היגיון באנשים/אלים ששיעבדו את בני האדם עם 'פיסות עדן'? לא, אבל זה מגניב. למה שנתלונן?
למרות שאתם מתעלמים מהסיבה המשחקית שמוסיפה גיוון *עצום* למשחק, אני לא רואה מה רע בקסם או בoutsider(ולאורך המשחק אתה רואה שהוא לא עוזר רק לך - ראה ערך דאוד או granny raggs).
ולמה החלטת שקסם הוא פיתרון רע למשחקי התגנבות/אקשן? שיחקת במשחקי התגנבות/אקשן אחרים שבהם היה קסם והוא היה פתרון רע?
אוינובאמת, ACIII הוא ממש לא 'משחק התגנבות'. זה שיש בו כמה שלבים שבהם אתה צריך להתחבא בשיחים ואז לטפס על קיר לא הופך אותו למשחק התגנבות(אף על פי ש, שוב, יש בו מספר מועט של קטעים שבהם השחקן מחוייב להתגנב, אבל הם מעטים).
גם אכילס היה מבחינתי דמות חלשה. לא התחברתי גם אליו(ואיזו סיבה יש לך? הוא רק שולח אותך למשימות או אומר לך 'אל תמהר' או משהו בסגנון). הדמויות היחידות שבכלל היה אכפת לי מהן בסופו של דבר הן היית'אם ולי. התרגיל הזה של 'לשחק את הרעים בהתחלה' היה מצוין, ראוי לציין.
נחמד שהחלטת על דעת עצמך שבACIII יש 'אשכרה' סיפור ובDishonored אין. אני לא חושב שהעלילה באף מהמשחקים האלו היא מזהירה - לא בהשוואה למשחקים כמו ME או אפילו Red Dead Redemption(בחיי, כמעט בכיתי בסוף של המשחק). שתיהן מעניינות בסופו של דבר - שתיהן נמרחות במקומות מסויימים, לשתיהן יש גיבורים משעממים וכמה דמויות מעניינות.
לפי מה שאני יודע, קורבו הוא אכן לורד אמיתי, שמשמש בתור המגן של הקיסרית(יש כמה מסמכי Lore במשימות האחרונות על הLord Protectors - הם כמו מסדר). הרי אם הוא היה שומר ראש פשוט, הוא לא היה שומר הראש היחידי שלה. בגלל שהוא לורד בכלל שלחו את קורבו לפני תחילת המשחק בשליחות דיפלומטית(שממנה אתה חוזר במשימה הראשונה). גם אני לא ידעתי את זה בפעם הראשונה ששיחקתי, גיליתי את זה לאחרונה
ואני דווקא אוהב את השמות בDishonored. קמפבל, בויל, האבלוק, הפנדלטונים, דאוד. השמות בסדר גמור, לטעמי.
'כל דבר שהוא עושה הוא משמעותי'? למען השם, למה אני צריך לשחק את קונור בתור ילד/נער למשך כמה סיקוונסים שלמים? לא יכלו לדלג על הקטעים האלו(או לקצר אותם, לכל הפחות. ראה ערך 'לשחק מחבואים זה משעמם') ולהגיע אל הקונור הבוגר, שבאמת מעניין?
'לאורך כל העלילה אנחנו רואים את השקיעה של המוסר ברחבי העולם, כשהמתנקשים נמחקים ויריביהם, הטמפלרים, נאבקים בשיניים בשביל להשליט את הסדר הכושל שלהם'? לאורך העלילה אנחנו רואים את קונור הורג טמפלרים, עד לקרב האחרון. אני לא אומר שDishonored הוא שונה מזה - ממש לא, הוא מאוד דומה לAC בקטע הזה - אבל אל תנסה לשנות את העלילה למשהו שהיא לא. היא לא הייתה כל כך אפית. למעשה, היא לא הייתה אפית בכלל. גם לא העלילה של Dishonored היא לא אפית.
כן, AC הוא משחק עולם פתוח, והFrontier הוא מקום מרשים. אבל פרט למשימות צד באמת מעניינות(הן מעטות. אני לא מדבר על המשימות הסטאטיות/אתגרים כאלו של 'לך תרביץ לבחור הזה שם' המשעממות - אני מדבר על משימות homestead), ציד(שדרך אגב, אני מתעב מעומק ליבי) או איסוף collectibles אני לא חושב שיש שם הרבה מה לעשות. יש לו פוטנציאל אדיר שמפוספס.
כנראה שאתה פשוט בחרת להתעלם מהפסקה האחרונה של ההודעה הקודמת שלי. אז הנה, שוב בשבילך -
הblueprints הם collectibles שמשפיעים באופן ישיר על המשחק שלך - כל אחד כזה נותן לך שדרוג לשריון או הנשקים שלך. לעומתם, הfeathers הם די מעפנים - הauditore cape לא עשתה מבחינת in-game שום דבר. ובמשחקים מאוחרים יותר הfeathers לא נותנים שום בונוס תוך-משחקי. בנוסף, הRunes והBone charmes שמפוזרים בשלבים של Dishonored *גם* נותנים לך תוספים תוך-משחקיים חשובים ביותר(שדרוג לאצ'נטמנטים וקסמים, ויכולות מיוחדות).