• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

At last: Epic Armageddon!

אכן מדובר בחידוש לEPIC שמחכים לו, לפי הבנתי היו בעיות בקודם והוא לא היה פופולארי מאוד (בניגוד לWARMASTER )לכן שיפצו את החוקים הרבה יותר.
כמו שכבר כתבתי כרגע אין אפשרות ליבא את המשחק לארץ אך עדיין לא נאמרה המילה האחרונה.

שמע וורמאסטר משחק מאוד חדש יחסית אז היה כזה שוונג קניות של משחק חדש. אפיק לעומת זאת... הולך אחורה מאוד... אפיק בגירסה ישנה מאוד נקרא SPACE MARINE ואף קדם לwarhammer (ראיתי במגזין דרגון עתיק אצל יוני)

גם אני אוהב ציאים, ארמדות וכל זה אבל זה קטן מדי ואי אפשר לרדת לפרטים והלורדים הם לא כמו בוור הממר/וור הממר 40K הרעיון באפיכ ובוורמסטר זה צבאות ובמשחקים הרגילים זה הגיבורים יותר...

Furyhound אמר/ה:
גם אני אוהב ציאים, ארמדות וכל זה אבל זה קטן מדי ואי אפשר לרדת לפרטים והלורדים הם לא כמו בוור הממר/וור הממר 40K הרעיון באפיכ ובוורמסטר זה צבאות ובמשחקים הרגילים זה הגיבורים יותר...

מה פתאום!!!

ככה זה היה בחמישית! עכשיו הכוח חזר לחיילים...
אפיק זה בכלל רעיון אחר, ההשוואה היא בכלל בפרמטרים אחרים (אם בכלל יש השוואה, זה שני משחקים שונים...).

לפני שנתיים ראיתי את אחת התמונות היפות ביותר שראיתי מעודי.
זה היה לוח Epic ענק (4X4) בצד הרחוק היו מפוזרים כוחות של ספייס מרינס בכל השטח על גבעות וליד יערות ומסביב לעיר שהיתה בפינה הימנית הרחוקה והם היו מוקפים מינימום ב-1000 מיניאטורות של אורקים ומהפינה הימנית תחתונה הגיע טור של 67 (עד היום אני זוכר את המספר, ספרתי) טנקים של המשמר... וואו!

אני רוצה Epic.
חבל שאני צריך לשרוד על משכורת צבאית.... הייתי מזמין לי את החיילים כבר עכשיו.

אני אני, השאלה היא מי אתה?

בכל מקרה עכשיו סיימתי לעבור על המיניאטורות היפיפיות של FW במיוחד על הטאו ל-EPIC אוף!

נ.ב
איזה רשימת חברים?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה