Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
אכן מדובר בחידוש לEPIC שמחכים לו, לפי הבנתי היו בעיות בקודם והוא לא היה פופולארי מאוד (בניגוד לWARMASTER )לכן שיפצו את החוקים הרבה יותר.
כמו שכבר כתבתי כרגע אין אפשרות ליבא את המשחק לארץ אך עדיין לא נאמרה המילה האחרונה.
שמע וורמאסטר משחק מאוד חדש יחסית אז היה כזה שוונג קניות של משחק חדש. אפיק לעומת זאת... הולך אחורה מאוד... אפיק בגירסה ישנה מאוד נקרא SPACE MARINE ואף קדם לwarhammer (ראיתי במגזין דרגון עתיק אצל יוני)
יצא לי לראות מסמך של אחד הכותבים של EPIC ובו הוא מסביר את הסיבה לחידוש של החוקים תוך השוואה לWARMASTER ולפופולריות שלו ולעובדה שהפופולריות של EPIC לא צברה תאוצה עקב בעיות חוקים לדעתם.
גם אני אוהב ציאים, ארמדות וכל זה אבל זה קטן מדי ואי אפשר לרדת לפרטים והלורדים הם לא כמו בוור הממר/וור הממר 40K הרעיון באפיכ ובוורמסטר זה צבאות ובמשחקים הרגילים זה הגיבורים יותר...
גם אני אוהב ציאים, ארמדות וכל זה אבל זה קטן מדי ואי אפשר לרדת לפרטים והלורדים הם לא כמו בוור הממר/וור הממר 40K הרעיון באפיכ ובוורמסטר זה צבאות ובמשחקים הרגילים זה הגיבורים יותר...
לפני שנתיים ראיתי את אחת התמונות היפות ביותר שראיתי מעודי.
זה היה לוח Epic ענק (4X4) בצד הרחוק היו מפוזרים כוחות של ספייס מרינס בכל השטח על גבעות וליד יערות ומסביב לעיר שהיתה בפינה הימנית הרחוקה והם היו מוקפים מינימום ב-1000 מיניאטורות של אורקים ומהפינה הימנית תחתונה הגיע טור של 67 (עד היום אני זוכר את המספר, ספרתי) טנקים של המשמר... וואו!
אני רוצה Epic.
חבל שאני צריך לשרוד על משכורת צבאית.... הייתי מזמין לי את החיילים כבר עכשיו.