• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

40K info

נתתי דוגמא. וד"א הגענו לזה מהנושא שהריית'לורד גבינה מדי, ולזה הגענו מהדיון על כך שניצחת את קוקוי ואני אמרתי שאני לא הולך לשחק נגד גבינה.
תכף תגיד שצבא אובליטירייטורים זה הוגן וכייפי.

אוהוהו... אין לך מושג
הוא יגיע אליך עם להביור כבד ואסולט קאנון, ירה עליך עם שניהם ובסוף ינקנק אותם עם פאואר-פסיטים וכו'. זה דבר עם קשיחות גבוהה ומספר פצעים. גבינה כמעט כמו צבא הרוחות של האלדאר

אין לצבא כזה סיכוי השרדות מהעובדה הפשוטה שהוא איטי, תוקף אחרון בקפא"פ, יקר מאוד, ובעל זריקת שריון 4..

והאמת נמאס לי להתווכח איתך. אצלך הרבה דיבורים אבל תמיד בסוף יוצא משהוא אחר... סגרנו דיון

אני שחקן ווארהאמר, ואני לא ממש מבין ב40K, אבל אני מנסה להבסין פחות או יותר ממה שכתוב כאן כמה שאני יכול.
אז מה שאני אומר זה בעצם שאם אתם יכולים לכתוב קצת קצת תיאור על מה שאתם כותבים, כמו אובליטרייטורים.

אובליטירייטורים: יחידות עלית של כאוס. דברים גדולים עם שריון עצום שמסוגלים להפוך לעצמם את הזרועות לכלי נשק גדולים ומפחידים - גם לירי וגם לקרב מגע.
גבינה: משהו מעצבן שתמיד מנצח בשילוב עם קומבואים לא הוגנים שמבטיחים ניצחון כמעט תמידי, אך אם זאת מונעים הנאה משני הצדדים.

אנכנו צריכים נוסעים יותר טובים לדיון הזה מ"למה הצבא הזה אוכל את הצבע הזה" אם יש לכם מחלוקת תבררו אותה אחת או לתמיד בקרב מניטורות. באו נחזור לכל האניין של העלילה, השאלה שלי היא מה אתם יודעים על האלים של האלדר?

doctor wang אמר/ה:
סורי אמיר אבל הכתיב שלך לא נכון והנצחונות לא קיימים והתכנונים שלך משתנים כל כמה ימים, ולכן אני אכתוב נכון PUSSY ואנצח בדיון!
נצחונות לא קיימים? סליחה?... תן לי ניצחון אחד שלך שלא כלל גבינת ריית'לורד או לא היה נגד הנקרונים הישנים. אני, בכל מקרה, לא זוכר אחד כזה מהסיבה הפשוטה שאין. ועם התכנונים הטקטיים המדוקדקים עד הפרט האחרון שלך גם שכחת להזיז חצי צבא במשחק הקטן שלנו באייקון ואחר כך התבכיינת שאני הייתי קטנוני.

לגבי האלים של האלדאר: אין לי מושג. אני רק יודע שהדארק אלדאר הוטמעו ע"י אל הכאוס סלאנש, שד"א - נוצר במקור ע"י הפסייקרים של האלדאר.

אמיר לא "שכחתי", אלא פשוט עשיתי שני צעדים במכה. בחיפה אנחנו משחקים ככה תמיד בקרבות קטנים, אל תעשה את עצמך תמים (כמו שעוד פעם החלטת אחרי שנקטתי פעולה להבהיר לי שאתה עכשיו משחק בחוקים השמרניים ללא ה"מודל בטווח, כולם בטווח / מודל מסתער כולם מסתערים"). וכמו שאני אומר: הגבינה היא לעין המתבונן... תראה לי נצחון אחד שלך שלא כלל האמרהד, או לחילופין פעם אחת שבה בעצם ניצחת אותי...

כן? מוזר, כי אני חשבתי שזה היה קטנוני שלא נתת לי לשנות את המיקום של אחת היחידות בדיפלויימנט לפני שהתחלנו בכלל.
שיחקתי נגדך 3 משחקים עם הטאו. בראשון נגד האלדאר ניצחת בגלל טריק הגארדינאן והבניין המחורבן ההוא,בקרב ההוא עם האורקים אצלי (אל ת@יין לי את השכל שהוא לא היה חוקי) אני ניצחתי, ובקרב באייקון גם ניצחתי. אני רואה כאן 2-1 לטובתי, כשבאף קרב לא היה לי גם את ההאמרהד וגם את הקרוט ביחד.

ובלי ההאמרהד ניצחתי אותך אז אצלי, וזה בגלל שלא הסכמת לשחק נגד ההאמרהד (אין לי נשקים נגד טנקים! רק כמה רוקיט לאנצא'ז ופאואר קלאוז!). ד"א לטאו אין שום נשקים כבדים חוץ מההאמרהד ומהברואדסיד. טאו בלי האמרהד = אורקים בלי סלאגה בויז ונובים במגה ארמור.

XV8_Crisis אמר/ה:
כי אני חשבתי...לא נתת לי...
שיחקתי נגדך...ניצחת בגלל...אל ת@יין לי את השכל...אני ניצחתי...ניצחתי...אני רואה...לטובתי...לא היה לי...

ניצחתי אותך אז אצלי...לא הסכמת לשחק...וכו'

הדיון הזה הוא משהו פרטי בין שניכם, אנא סגרו אותו בארבע עיניים.

חח רק בפורום אנחנו רבים, מבחוץ אנחנו חברים טובים :D . היום הוא היה בבית ספר שלי וסתם דיברנו על D&D. סורי חברה אבל הפורום הזה הוא מקום שבו אנחנו נתכתש. למרות שהדיון הזה באמת כבר גלש אז יאללה קיפלנו.

שאלה לי בקשר לצבא
the lost and the damned
יש אותו במהדורה הנוכחית?
ממ מישהו יכול לפרט לי עליו ספציפית?
יש לו קודקס?
מה היתרונות שלו כאילו החוזקות שלו
ומה החסרונות?
בתודה :)

הוא מופיע בקודקס eye of terror, אבל כדי להשתמש בו צריך גם את הקודקס החדש של הchaos ושל הimperial guard.

זה צבא מגוון מאוד. הוא יכול להכיל גם נחילים של שדונים ומוטנטים (נורא זולים וקשים למעיכה - יש להם קשיחות 4. בסדר בשביל 6 נקודות :wink:) מגוונים - החל מהמוטנטים הקטנים ועד יצירי הכאוס והמוטנטים הענקיים התותחים. מצד שני, הוא גם יכול להכיל טנקים והרבה שריון.
החיסרון של הצבא הוא שללא טנקים כוח האש שלו עלוב, ואם יש טנקים (=דברים יקרים) יש פחות מוטנטים (שממילא לא משהו בקפא"פ חוץ מהחבר'ה הגדולים) והצבא מאבד מהקונצפט ומהאיכות שלו. ככה שצריך למצוא איזון, זה לא תמיד קל.

עוד בעיה היא שאין לצבא הזה מודלים משלו. כל המודלים מאולתרים מהרבה ערכות שונות של חיילים מוורהאמר בעבר ובעתיד. עבודה שדורשת מקוריות.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה