• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

[3 לנצח, כי אין תקציב] שאמאן- דרואיד ללא לחשים [סיימתי אותו]

לגרסא החדשה יהיה תה"ב בינוני, ק"פ 8, קשיחות חזקה (הכול כמו דרואיד), יכולות הריפוי ילכו לעזאזל, יכולות קרביות יתווספו (זעם הטבע יהיה נגיש בדרגות נמוכות בהרבה ויהיה שמיש ביותר היזדמנויות), יתווספו יכולות של יצירת אנטים לזמן מוגבל, רעידות אדמה, זימון חיות שילחמו עבורך, ברקים, רוחות, וכו'

אשמח לקבל דוגמא לסיטואציה בה היכולת זעם הטבע היא שימושית.
כשלוקח לפחות 20 דקות לקרוא לברק אני מניח שמה שזה לא יהיה שאתה מזמן עליו ברק כבר ילך או יחסל אותך בזמן הזה.

מארב?
תקיפת צבא ברברים אורקים שרוצים להשמיד לך את היער מראש צוק?
אמממ, הריסת מבנה/חפץ נייח, ותחשוב על זה, שבמערכה מעוטה בקסם, כשהשאמאן נחשב למרפא מן המוכשרים ביותר, והריפוי היחיד הוא בעזרת בידוקת מרפא, תחשוב מה זה 10ק6 כול 10 דקות לכול מי שבטווח 3 מ' מנק' הנפילה של הברק, זה יכול לחסל צבאות שלמים!!!

אם אתה רוצה לראות את המקצוע כשהוא מותאם למערכת מו"ד קלאסית, תראה את הנושא השני אם אותו השם.

הינה הקשיור אליו- https://www.pundak.co.il/forums/threads/24258

השאלה היא האם השאמן צריך להכריז מראש לגבי נקודת הפגיעה או רק לאחר הטקס.
וב20 דקות כל דבר שלא יהיה שיחוש בסכנה מצד השאמן כבר יגמור אותו. הצבא כבר יזוז. והדבר היחיד שישאר במקומו יהיה מבנה נייח.

תזכור שאתה מתרכז 20 דקות, השמיים נעשים מעוננים, הצבא חונה לילה, לפתע! ברקים נוחתים מהשמיים! סערת חשמל מבעיתה! קוראת לגזרים את אויביו של הטבע!
חוץ מזה, בעולם מועט בקסם, גם רוחות רציניות זה סכנת נפשות.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה