The Evil Rabbit
פונדקאי ותיק
לא כזה מצחיק, איך כסוף?
למה לא? אתה חייב להודות שזה היה משעשע...The Evil Rabbit אמר/ה:לא כזה מצחיק, איך כסוף?
מי אמר לך את זה, רופא הכפר?!Capt.Igal אמר/ה:אני לוקח וטקה אם פלפל חריף שחור ומלח ושותה עוזרתמיד.
וגם לפעמים אני לוקח מים דבש חתחות בצל פלפל אדום חריף והמון דבש ושוטה את כל זה.
ומה שאני ממליץ זה כוס וסקי יחד עם שטן גמים וחלב עזים עוזר תמיד לכל מי שמצונן מקי ועוד מומלץ מעוד.
במקרה ניסית לכתוב "שתן גמלים"?Capt.Igal אמר/ה:ומה שאני ממליץ זה כוס וסקי יחד עם שטן גמים וחלב עזים עוזר תמיד לכל מי שמצונן מקי ועוד מומלץ מעוד.
אני חוזר בי!the mage אמר/ה:ו כמו שאמרתם להסניף לבנדר!!!!
![]()
![]()
Dragon_Master אמר/ה:מי אמר לך את זה, רופא הכפר?!Capt.Igal אמר/ה:אני לוקח וטקה אם פלפל חריף שחור ומלח ושותה עוזרתמיד.
וגם לפעמים אני לוקח מים דבש חתחות בצל פלפל אדום חריף והמון דבש ושוטה את כל זה.
ומה שאני ממליץ זה כוס וסקי יחד עם שטן גמים וחלב עזים עוזר תמיד לכל מי שמצונן מקי ועוד מומלץ מעוד.
Crozius Arcanum! אמר/ה:במקרה ניסית לכתוב "שתן גמלים"?Capt.Igal אמר/ה:ומה שאני ממליץ זה כוס וסקי יחד עם שטן גמים וחלב עזים עוזר תמיד לכל מי שמצונן מקי ועוד מומלץ מעוד.![]()
מוזהב!Capt.Igal אמר/ה:Crozius Arcanum! אמר/ה:במקרה ניסית לכתוב "שתן גמלים"?Capt.Igal אמר/ה:ומה שאני ממליץ זה כוס וסקי יחד עם שטן גמים וחלב עזים עוזר תמיד לכל מי שמצונן מקי ועוד מומלץ מעוד.![]()
כן שתן גמלים.
לא ממש. יותר מגעיל ממוזהב...קופיל אמר/ה:מוזהב!Capt.Igal אמר/ה:Crozius Arcanum! אמר/ה:במקרה ניסית לכתוב "שתן גמלים"?Capt.Igal אמר/ה:ומה שאני ממליץ זה כוס וסקי יחד עם שטן גמים וחלב עזים עוזר תמיד לכל מי שמצונן מקי ועוד מומלץ מעוד.![]()
כן שתן גמלים.
ניסית את זה?Capt.Igal אמר/ה:ומה שאני ממליץ זה כוס וסקי יחד עם שתן גמלים וחלב עזים עוזר תמיד לכל מי שמצונן מקי ועוד מומלץ מעוד.