• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

תבנית הומוריסטית - יצור מצויר

שטן התהום

פונדקאי פעיל
יצור מצויר הוא יצור על טבעי, בעל תכונות רבות ומיוחדות, כמעט בלתי ניתן להשמדה. את התבנית ניתן להוסיף לכל יצור.
קראנצ':
אין לחשב מחדש ק"פ, הצלות או תה"ב.
תכונות מיוחדות: תוסף חמיקה +8 לדרג"ש, יצורים מצוירים יכולים לעוות ולשנות את גופם כדי לחמוק ממכה.
התחדשות 5 \ "המטבל" (מי הפליל את רוג'ר ראביט) - פירוט בהמשך. יצור מצויר מאבד את האנטומיה שלו, וזוכה בחסינות לפגיעות חמורות וכל היתרונות הנוספים.
תכונות: +4 זריזות
התחדשות: יצור מצויר זוכה בהתחדשות 5. רק ה"מטבל" גורם ליצור מצויר נזק רגיל ולא נזק הכנעה. "מטבל" גורם ליצור מצויר נזק כמו חומצה (אך לא ליצורים אחרים)- ז"א 1ק6 לבקבוק בגודל בקבוק חומצה. המטבל עשוי מתערובת של מסירי צבע ודלק.
נטייה: ליצורים מצוירים אין נטייה מסוימת, אך לרוב הם אינם נוטים לרשע או לסדר.

תבנית חמודה ומשעשעת ביותר (שמן הסתם צריכה מתאם דרגה גדול), אבל יש משהו שאני לא כל כך מסכים איתו - יש הרבה דמויות מצויירות מרושעות, הנקראות נבלים - כמעט בכל תוכנית מצויירת יש כזה. בנוסף, יש דמויות מצויירות שנוטות לסדר... שוטרים, חלק מהנבלים, וכו'. אני משער שחשבת על משהו בסגנון לוטי טונז? כי אם כן אני מסכים עם הרעיון של הלא נוטות לסדר, אבל עדיין לא עם הרוע (זוכר את הצייד שצד את באגס באני?).

אה, וכמו כן, דרוש כאן הסבר לגבי המטבל (פלאפי בעיקר).

תוסיף גם פרץ מהירות. יש תמיד את המצוירים שיוצרים כזה סילון עם הרגליים, כאשר הם מסובבים אותן, ואז רצים.
וגם תוסיף את זה שהם סופגים נזק מנפילה רק כאשר הם מסתכלים למטה ומבינים שהם באוויר בלי משהו שיחזיק אותם.

הליכה על אוויר
עם יצור מצויר נכשל בבדיקת זיהוי ד"ק 5 או שהוא עיוור והוא אינו רואה שאין תחתיו משטח, אלא רק אוויר, הוא הולך על האוויר כאילו היה קרקע מוצקה.
המטבל
המטבל הוא תערובת של ממיסי צבע ודלק - החומר היחיד שגורם נזק רגיל ליצור מצויר. יוצרים את המטבל מ-70% טרפנטין ו-30% בנזין. התערובת שנוצרת דליקה מאוד. לחומר ריח חריף וגוון צהבהב-שקוף.

בקשר לנטייה, לרוב לנוולים בסרטים מצוירים אין ממש נטייה לאכזריות ורשע, אלה יותר תעוות בצע וחולשה לכוח.

חמוד ביותר, למרות שאני חושב שצריך להוסיף כמה יכולות כגון: הפלת פסנתר או משקולות, סתימת רובים ועוד...
אם אתה רוצה שזה יתאים לעולם רגיל של מו"ד, תוסיף פלאפ. למרות שאני לא חושב שזה יכול להתאים לעולם נורמלי.

הם צריכים גם כיסים ממש גדולים שיש בהם הכל(כולל פטיש באורך 10 מטר)
דמות מצוירת יכולה להפעיל דלת מימדים מצוירת, היא מציירת המשך של מנהרה על סלע ויכולה לעבור, אם דמות הרשע תנסה לעבור, היא תיתקל בסלע מוצק...

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה