• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים ש: נשגבים

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא eilouz
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
לשכנע מלכים יש לך מספיק קוביות, אלא אם הם מוכנים להוציא כוח רצון, ויש כאלה שיעשו את זה, אבל לא כולם. תלוי גם מה אתה מציע להם, ומה אתה מבקש מהם. תלוי כמובן גם כמה הם סומכים על ה immaculate order, וכמה הם מאמינים בזה. אבל הם צריכים גם לחשוב על הממלכה שלהםף כי אם הם קרובים ל Realm, הם עלולים למצוא עצמם במלחמה.

לפתור סכסוכים עציקים, אני לא הייתי מוריד את זה לגלגול אחד. אתה צריך למצוא על מה המחלוקת, ולנסות לברור בין הגרסאות מה קרה, אם אתה רוצה לפתור את זה. הייתי הופך חלק מהם להרפקתאות שלמות. חוץ מזה שהדמות שלך צריכה ללמוד על הסכסוך לפני שאתה מנסה לפתור אותו. זה דברים שאתה כשחקן יכול לדבר עם השה"מ ולבקש שינסה לשלב.

הבעיב שאנשים שוכחים כשהם משתמשים בחמיקה בקרב חברתי, זה שזה אומר שאתה פשוטלא מתייחס לטענות. אני לא יודע על אנשים אחרים, אבל אני יודע שכשמישהו מתעלם ממני כשאני מדבר איתי, זה מרגיז. ויש יצורים שאם אתה מצעלם מהם, הם עלולים לשלוף את הנשק, וזה לא תמיד טוב.

ובאותה מידה זה אפשרי שאנשים יתעצבנו כי אתה מצליח להסיט את הטיעונים שלהם, שהם בטוחים ב100% שהוא נכון. אני לא מחפש הצדקה פלאפית, אלא הצדקה מכאנית.
נ.ב. זה לא אומר שאתה מתעלם מהטענות, אלא שאתה פשוט משתמש בכוח הרצון שלך בשביל להתנגד, ולא בטיעונים. באותה מידה זה כמו להגיד לעצמך שמה שהוא אומר לא חשוב לנושא הוויכוח.

גזע קדום של יצורים דמויי דינוזאורים שנוצרו לפני בני האדם, והיו אחד הגזעים העתיקים. הם גם היו הגזע העיקרי לפני בני אדם, ורק אחרי שהנשגבים ניצחו את הטיטאנים הם ירדו מגדולתם.

כדי לקרוא על תרבותם וכוחותיהם, תאלץ לקרוא את הספר הרחבה עליהם.

הנה:
1334176097926.png

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה