• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים ש: נשגבים

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא eilouz
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
(בהנחה שהתמחות נוספת לד"ק חסימה)
האם התמחויות באותו יכולת מצטברים אחד עם השני? (כלומר, אם לקחתי התמחות בדייקלהבים, ואז התמחות בשני כלי נשק, האם אני אקבל תוסף השווה לסכום ההתמחויות)

שלום, אני בניתי ליקוי חמה, לראשונה משחק דיפלומט.

יחד עם מצוינות, אני יכול להגיע ל20 קוביות בקרב חברתי...

רציתי לקבל הערכה, עד כמה רחוק זה מגיע?

לשכנע את מפקד מצוד הפראא להיות החבר הכי טוב שלי?
לשכנע שר מוות להתאבד?

או שאני ממש מגזים?

תלוי ברמת בקושי, אבל רוב הסיכויים שזה לא מספיק לשכנע אחד משרי המוות. את מפקש המצוד אולי, תלוי אילו צ'רמים יש לו.

אני יכול להגיד לך שהייתה לי דמות של ליקוי חמה שבמצבים מסויימים של מו"מ על מסחר היו לי כ23 קוביות בלי להשתמש במצוינות. אבל זאת הייתה דמות שהייתה סוחרת, ונבנתה לכך. כמו כן, היו לנו כל אחד מעל 200 נקודות ניסיון.

שים לב שליצורים יש כוח רצון בדיוק כדי להתנגד לדברים כאלו- מפקד מצוד הפראא יבזבז כ"ר בשביל להתנגד למילותיה של התועבה בגלל הקשר "מצוד הפראא" או אפילו המניע שלו
שרי המוות הם בכלל, בטח יש לו על הקשר של "השמדת הסולארים" את הגנת האריה הצודק ותעצומות התנגדות להשפעות מוחיות

הייתי אומר לשכנע אדם במידה אלוהית אם אין לו סיבה להתנגד אליך (בלי סיבה לשלם כ"ר), ובתהליך ארוך הוא יוכל גם לשבור בקלות קשרים של אנשים

תוספת: איזה נאקים לונאריים מתאימים למי שמשתנה לנחש? תודה מראש

מה הכוונה גבול היכולת?

אתה שואל האם יש גבול של מי אתה יכול לשכנע? לא. אבל זה תלוי את מי אתה מנסה לשכנע, ומה אתה מנסה לשכנע אותו לעשות. תלוי גם אילו צ'רמים יש להם.

אם אתה שואל כמה קוביות אתה יכול לזרוק? תלוי בהרבה משתנים, אבל בקלות יכול לעבור את ה50 קוביות כשה Essence וכל שאר התכונות שלך הן 10.

העוג הברברי אמר/ה:
הייתי אומר לשכנע אדם במידה אלוהית אם אין לו סיבה להתנגד אליך (בלי סיבה לשלם כ"ר), ובתהליך ארוך הוא יוכל גם לשבור בקלות קשרים של אנשים

תלוי איזה נחש, ואיזה סוג דמות אתה רוצה. האם זה נחש מהיר וקטן? הייתי לוקח את הקנאק שאתה יכול לשנות צורה מהר יותר. נחש חנק? קח את מה שיתן לך לשנות צורה לחיה גדולה.

זה נבל לקבוצה שלי (לא בפורום), הוא אמור להשתנות לנחש אדם או לנחש ענק, וכרגע הם כלואים במבוך שלו אחרי שהוא הוביל אותם לשם, אני רוצה שהוא ישתנה לנחש ויתחיל להכיש אותם בשדה הקרב שבו הוא שולט לחלוטין ומלא במלכודות :twisted:

העוג הברברי אמר/ה:

למשל, לשכנע מלכים לכרות ברית איתו למרות שהוא תועבה. לפתור סכסוכים עתיקים בין אלים.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה