• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

ש: מישהו מוכר ספרים

אמאזון, בדומה לפונדק, היא חנות וירטואלית.
כתובתה היא:
http://www.amazon.com

תבדוק טוב טוב האם כדי לך באמת להזמין מאמאזון. אל תשכח שאתה צריך להוסיף דמי משלוח וטיפול כשאתה מזמין מאמאזון. כמו כן אתה תצטרך כרטיס אשראי בינלאומי.

Elsar אמר/ה:
the thif אמר/ה:
אם מישהו רוצה למכור את הספרים המדריך לשליט מבוך וספר המפלצות גירסא 3 באנגלית אז שיצור איתי קשר

אחי למה לקנות ? אני הורדתי , דבר איתי בICQ , אני ישלח לך נכל , כי זה זכויות יוצרים או משהו :D

ראשית כל, להוריד תכנים שמוגנים ע"י זכויות יוצרים כפי שאתה מציע זה בלתי חוקי בעליל.
שנית כל, פונדק הכוכבים מגנה מכל וכל את התופעה הפסולה הזו, וישתף פעולה עם רשויות החוק ככל שידו מגיעה (כולל מסירת כתובות IP) כדי למנוע תופעות כאלה מחד וכדי להעמיד לדין עבריינים כאלה מאידך.
ושלישית, זה פשוט פסול מוסרית, ואני אפילו לא אטרח לפרט כאן למה. אתה נראה לי בנאדם מספיק אינטילגנטי כדי להבין לבד.

הודעות נוספות שמעודדות פגיעה שכזו בזכויות יוצרים יימחקו לאלתר, וצעדים נוספים נגד אותם עבריינים ישקלו גם כן.

בברכת יום טוב וחוקי,
אוגמיוס
בשם צוות ההנהלה

Elsar אמר/ה:
the thif אמר/ה:
אם מישהו רוצה למכור את הספרים המדריך לשליט מבוך וספר המפלצות גירסא 3 באנגלית אז שיצור איתי קשר

אחי למה לקנות ? אני הורדתי , דבר איתי בICQ , אני ישלח לך נכל , כי זה זכויות יוצרים או משהו :D

בסוף קניתי מ-ebay יצא 125 שקל שני הספרים הענגלית

אני לא ממש מתלהב על אמאזון, בעיקר בגלל ההגבלות שלהם על המשלוח ומחיר המשלוח. אני זוכר פעם שפשוט מאוד התעצבנתי על כך שהם לא נתנו שאותו זמן משלוח מסוג שטח(הכי איטי) וכן הזמנת מגאזינים לארץ. הכי טוב- נסה http://www.ebay.com ! עכשיו זה אתר יפה. אתה יכול להשיג משם ספרים של הרפתקות שלמות ישנות מלפני 25 שנים במצב חדש בשביל מספר קטן של דולרים ולבחות איזה סוג משלוח שאתה רוצה. קצת פחות בטוח, אבל זה עובד.

soul-reaver אמר/ה:
אני לא ממש מתלהב על אמאזון, בעיקר בגלל ההגבלות שלהם על המשלוח ומחיר המשלוח. אני זוכר פעם שפשוט מאוד התעצבנתי על כך שהם לא נתנו שאותו זמן משלוח מסוג שטח(הכי איטי) וכן הזמנת מגאזינים לארץ. הכי טוב- נסה http://www.ebay.com ! עכשיו זה אתר יפה. אתה יכול להשיג משם ספרים של הרפתקות שלמות ישנות מלפני 25 שנים במצב חדש בשביל מספר קטן של דולרים ולבחות איזה סוג משלוח שאתה רוצה. קצת פחות בטוח, אבל זה עובד.

רניתי את הספר לשליט מבוך והמפלצות יצא 125 שקל אבל המשלוח עולה עוד 17$ בגלל שהספרים קבדים

באסה

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה