Ogmios אמר/ה:את שניהם תוכל למצוא בחנות הפונדק.
the thif אמר/ה:אם מישהו רוצה למכור את הספרים המדריך לשליט מבוך וספר המפלצות גירסא 3 באנגלית אז שיצור איתי קשר
Elsar אמר/ה:the thif אמר/ה:אם מישהו רוצה למכור את הספרים המדריך לשליט מבוך וספר המפלצות גירסא 3 באנגלית אז שיצור איתי קשר
אחי למה לקנות ? אני הורדתי , דבר איתי בICQ , אני ישלח לך נכל , כי זה זכויות יוצרים או משהו![]()
Elsar אמר/ה:the thif אמר/ה:אם מישהו רוצה למכור את הספרים המדריך לשליט מבוך וספר המפלצות גירסא 3 באנגלית אז שיצור איתי קשר
אחי למה לקנות ? אני הורדתי , דבר איתי בICQ , אני ישלח לך נכל , כי זה זכויות יוצרים או משהו![]()
soul-reaver אמר/ה:אני לא ממש מתלהב על אמאזון, בעיקר בגלל ההגבלות שלהם על המשלוח ומחיר המשלוח. אני זוכר פעם שפשוט מאוד התעצבנתי על כך שהם לא נתנו שאותו זמן משלוח מסוג שטח(הכי איטי) וכן הזמנת מגאזינים לארץ. הכי טוב- נסה http://www.ebay.com ! עכשיו זה אתר יפה. אתה יכול להשיג משם ספרים של הרפתקות שלמות ישנות מלפני 25 שנים במצב חדש בשביל מספר קטן של דולרים ולבחות איזה סוג משלוח שאתה רוצה. קצת פחות בטוח, אבל זה עובד.
shadowfax אמר/ה:חכה הספרים עדיין לא הגיעו לארץ, לעיתים מוסיפים מס על כל העניין גם כן.
אני יודע שאמזון פועלים עם רשויות המס בארץ כך שיש סיכוי להזמנות מהם "לחטוף מס"