• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מהדורה 4 שמות המקצועות בעברית

RatavA

פונדקאי מהשורה
שלום :)
שאלה קטנה: האם מישהו יודע מה השמות של כל המקצועות במו"ד 4, ב ע ב ר י ת ?
אני ממש אוהב את השמות העבריים של המקצועות ומעדיף להשתמש בהם :)
אני שואל כמובן על השמות הרשמיים :)

העריכה האחרונה התבצעה על-ידי משגיח:
התשובה הטובה ביותר
RATAV-אביר קודש (paladin) לוחם (fighter) סייר (ranger), נוכל (rouge), אשף (wizard), מצביא (warlord), מכשף (warlock), נוקם (avenger), ברברי (barbarian), דרואיד (druid), עותר (invoker), שאמאן (shaman), טרובדור (bard), כושף (sorcerer), ונוטר (warden)
RATAV-אביר קודש (paladin) לוחם (fighter) סייר (ranger), נוכל (rouge), אשף (wizard), מצביא (warlord), מכשף (warlock), נוקם (avenger), ברברי (barbarian), דרואיד (druid), עותר (invoker), שאמאן (shaman), טרובדור (bard), כושף (sorcerer), ונוטר (warden)

התשובה הטובה ביותר
תודה. :-)
האמת שהתגובה נלחצה לי לפני שהשלמתי אותה...
אני מתכוון לכל מקצועות מו"ד 4.... כולל אלו של הסל"ש השלישי, וספרי הקמפיין השונים.... אני יודע שהם לא ממש תורגמו לעברית אבל אולי חלק כבר נתנו להם שמות )יפים( בעברית, והייתי רוצה להשתמש בהם :-)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה