• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

שי-הולק: פשוט גאונות

לא צפיתי במוננייט או במיס מארוול, אבל החדשה של מארוול פשוט מצוינת! סדרה באווירה קומית קלילה יותר, שלא מהססת לגעת בדברים רציניים כמו שוביניזם במקום העבודה או הסקסיזם של האינטרנט, לא ציפיתי להרבה, וכל פרק פשוט מעיף אותי מחדש.

הדבר היחיד שאני לא אוהב הוא השבירה המאוד ישירה של הקיר הרביעי שפשוט לא מרגיש מתאים למארוול
לא צפיתי בסדרה, אבל שבירה של הקיר הרביעי זה הקטע של הדמות גם בקומיקס – היא עשתה את זה בכל חוברות הקומיקס שמתמקדות בה, עוד לפני דדפול.

אכן. למעשה, אחד הקטעים האייקוניים ביותר שלה הוא הכריכה שבה היא מאיימת על הקורא לקנות את הספר שלה, אחרת היא תצא ממנו ותקרע את חוברות האקס-מן שלו.
iu

אישית, אני חושב ששבירת הקיר הרביעי בהחלט עוזרת לייחד את הסדרה משאר הסדרות של הMCU ולבסס את הטון שלה.

אז ראיתי את הפרק הראשון, ובאמת התלהבתי כמוך. הדמות של שי האלק הייתה פרשית, הדיאלוג היה on point, היה נראה כמו מתכון להצלחה.
ואז ראיתי את שני הפרקים הבאים. ו... אה...
תשמע, אין ספק שמארוול הוציאו דברים גרועים יותר מזה בדיסני+, אבל פרק 2 ו3 היו... דלים. לא באמת קרה בהם שום דבר מעניין, כל בעיה שצצה נפתרה די בקלות, והשתעממתי די מהר. לא היה הרבה אקשן - שמילא, הסדרה שווקה כקומדיית עורכי דין, אבל גם הקטעים של העורכי דין לא היו מעניינים במיוחד. הפרקים האלה הרגישו לי כמו filler של אמצע עונה, רק שאנחנו בתחילת העונה. מעבר לכך, עם כמה שהאישיות של ג'ניפר וולטרס משעשעת וכיפית, הדמות עצמה לא באמת מעניינת מאוד. אין לה איזה character flaw שאני יכול לראות שיאפשר התפתחות דמות לאורך הסדרה. הבעיה היחידה שלה בחיים זה שהיא רוצה להיות עורכת דין רגילה, אבל הבוס שלה והמדיה וכל מיני טיפוסים שובניסטיים מעדיפים להסתכל על החלק ההאלק-י שלה. זה סיפור חמוד, אבל לא מספיק לטעמי - ומרגיש לי שאם הקונפליקט הזה יהיה הדבר היחיד שיגדיר את ג'ן לאורך הסדרה, היא תהיה דמות כמעט ברמת מרי סו.
למרות כל זאת, הייתי אומר שאני עדיין מתרגש להמשך העונה ומקווה שהיא תצליח להשתפר בעיניי בפרקים הבאים - לולא מה שקורה כאן היה מזכיר לי יותר מדי את מיס מארוול. מיס מארוול הייתה אולי הסדרת מארוול שהכי הייתי בהייפ ממנה, וכמו שי האלק התלהבתי נורא מהפרק הראשון - ואז רוב הפרקים הבאים הרגישו כמו filler, שלא קרה בהם דברים מאוד מעניינים, והדמות של קמאלה קאן לא באמת למדה משהו או התפתחה מאוד לאורך הסדרה (שזה חבל, כי בקלות יכלו להפוך את הסדרה הזאת לדרמת נעורים\גיבורי על ברמת רחוב שבה קאמלה לומדת לאורך העונה שכן, גם נערה מוסלמית מג'רזי יכולה להיות גיבורה אמיתית. אבל זה כבר ראנט אחר). אז עכשיו אני רואה את אותו הדבר קורה עם שי האלק, ופשוט לא יכול להתלהב לקראת העתיד של הסדרה. נראה, אולי הם בכל זאת יצליחו להפתיע אותי לטובה.
כהערת אגב שפחות קשורה לאיכות הכתיבה של הסדרה, בפרקים 2 ו3 יש מקומות שממש אפשר לראות לCGI גרוע. זה לא הפריע לי במיוחד, אבל כן שמים לב לזה. בין זה לקריסטלים ההזויים ממיס מארוול, די ברור שהצוות CGI של מארוול עובד על יותר מדי פרויקטים ברמה שאין להם זמן להשקיע בסדרות של דיסני+, וזה כנראה רק ידרדר מכאן. קווין פייגי חייב לתת להם הפסקה לנשום!

אישית מרגיש לי שמה שהופך את הסדרה הזו למוצלחת זה האופן בו היא (יש לציין לראשנה) מציגה את העולם של הMCU מחוץ לאירועים קסטרטופלאים ומלחמות הישרדות כאלה ואחרות. אישית אני ממש נהנה לראות איך עולם אמור לתפקד כשיש בו גיבורי על, חיזירים מעולמות שונים וקוסם ראשי שמחליט לעיתים לעשות מה שבא לו מבלי לחשוב על איך זה משפיע מנהלית על העולם.

אולי זה המתמחה למשפטים שבי, אבל גם לראות איך מערכת המשפט שלהם מסתגלת לדברים האלה זה מגניב, זה מראה לנו לראשנה עולם שלם שחי גם כשלא צריך להתמודד מול נבל תורן, ואישית אני אף על זה

גם אני צפיתי בפרקים הזמינים, ולדעתי היא הסדרה הפחות טובה מהסדרות האחרונות של מארוול.
לא יכול לשים על זה את האצבע, אבל זה מזכיר לי את הספר של בובה פט, שמעניינת כשהמנדלוריאן מופיע על המסך.
גם כאן, כשיש את ברוס באנר או וונג, זה חמוד. יתר הזמן הסדרה לטעמי לא מצליחה להחזיק עניין.

נ.ב. גם אני אוהב את שבירת הקיר הרביעי ואת כל החידודים על החיים.

בדיוק סיימתי לראות את הפרק האחרון לעונה, והוא היה פשוט מצוין לדעתי. מרענן וכיפי וממש מתאים לדמות.
בכללי, סדרת המארוול האהובה עלי- היא לא יצירת מופת כמו 3 הפרקים הראשונים של וונדהוויז'ן, אבל היא ייחודית, קצבית ומהנה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה