• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

שישיית המפגשים

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא paladin
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

paladin

פונדקאי ותיק
הייתי מעוניין לדעת אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא בארץ ספרים מסדרת רומח הדרקון משישיית המפגשים בעברית או אפילו באנגלית

וכנראה שבכל ספריה אחרת שמכבדת את עצמה.

באנגלית אני מניח שלא תתקשה להזמין אותם דרך סטימצקי, או לחליפין דרך אמזון.

אגב - מישהו יודע אם אופוס הוציאו גם אותם במהדורה מחודשת? מזמן לא טרחתי להתעדכן בתרגומים של ספרות קלוקלת...

בסטימצקי אין את זה בדקתי לפני שבועיים,קראתי אבל לא מזמן שהוצאת הספרים "מיצוב" שפעם הייתה בעלת הזכויות על ספרי רומח הדרקון פשטה את הרגל או משהו ואופוס לפני כמה שנים קנו את הזכויות של הספרים ואופוס לא תרגמו לעברית את שישית המפגשים ולא הביאו אותם לארץ באנגלית ככה שבסטימצקי לא ניתן יהייה למצוא ספרים אילו

דרך אגב מצויינים באתר כל מיני עולמות וחבל שלא כותבים פה יותר על עולם רומח הדרקון וקריין זה העולם הטוב ביותר מבחינתי

paladin אמר/ה:
קראתי אבל לא מזמן שהוצאת הספרים "מיצוב" שפעם הייתה בעלת הזכויות על ספרי רומח הדרקון פשטה את הרגל או משהו ואופוס לפני כמה שנים קנו את הזכויות של הספרים ואופוס לא תרגמו לעברית את שישית המפגשים ולא הביאו אותם לארץ באנגלית ככה שבסטימצקי לא ניתן יהייה למצוא ספרים אילו
מיצוב הי"ד החזיקה את הזכויות לכל מוצרי T$R בעברית. אחרי שהיא פשטה את הרגל, אופוס קנו את הזכויות על התרגום (או משהו בסגון, לא בטוח במינוח המשפטי המדויק).
אני יודע שהם הוציאו מחדש את הרשומות והאגדות, בקשר לשישיית המפגשים אני פשוט אאמין לך. היבוא של ספרי ם באנגלית הוא כלל לא התחום של אופוס (זו הוצאה לאור), אלא של חנויות הספרים השונות (כגון סטימצקי או צומת ספרים).

paladin אמר/ה:
דרך אגב מצויינים באתר כל מיני עולמות וחבל שלא כותבים פה יותר על עולם רומח הדרקון וקריין זה העולם הטוב ביותר מבחינתי
זה מתחיל להישמע כמו דיון. מה מושך אותך בקרין?

פרסמתי אתר של רומח הדרקונים בפורום מבוכים ודרקונים(בטעות) וחבר שלי היתחבר לפורומים והוא קנה את כל רשומות רומח הדרקונים תשאלו אותו וקראים לו דאלמאר השחור(האלף האפל מרומח הדרקונים)

paladin אמר/ה:
הייתי מעוניין לדעת אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא בארץ ספרים מסדרת רומח הדרקון משישיית המפגשים בעברית או אפילו באנגלית

אפשר לקנות אותם בחניות ספרים יד שניה יש בחיפה ובתל אביב וגם באינטרנט אם תחפש תמצא וזה אפילו עולה יותר זול אבל לי לא הכפת יש לנו אותם בספריית המועצה יש שמה מסדרון שלם לפנטסיה ומדע בדיוני יש שם אפילו ספרי מבוכים ודרקונים מהדורה שניה

paladin אמר/ה:
איפה בדיוק אפשר למצוא את זה באינטרנט?(אני מתכוון לגרסה העברית)
ואיפה אפשר למצוא בת"א?
ואיפה יש בדיוק חנויות לספרים יד שניה?

באינטרנט אני בתוך שאם תחפש תראה איפה יש בתל אביב יש איפה שהוא קרוב לשינקין ולמדרחוב אני לא יודע איפה בדיוק אבל אתה צריך להמשיך ברחוב שמתחבר אל שינקין והמדרחוב ובאחת הפניות למטה יש חנות ספרים יד שניה הוא מוכר את dune בחמש שקל באנגלית אם תצתרך עוד תשובות תכתוב לי בicq

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה