שיטת Elsewhere היא פרוייקט שנולד אחרי שמכשפי החוף שחררו את ה- SRD של מהדורה 5 ל-Creative Common ונפתחו הרבה שיטות חדשות שמשתמשות או מבוססות על ה- SRD. הפרוייקט נולד כניסיון לדמיין התפתחות אבולוציות אפשרית של המשחק אחרי מהדורה 5 והפך לשלד ממשי של שיטה. כרגע צימצמתי את השיטה מאד בשביל פלייטסט, אבל ישלי תוכניות להרחיב אותה בעתיד אחרי שהשלד ייבדק.
מנסיון, אני יודע טוב מאד איך עובדות שיטות בית שכתבתי כאשר *אני* מריץ אותן לקבוצת הבית השלי, אבל לא איך השיטות עובדות כשאחרים משחקים בהם. לכן אני אשמח לעזרה. אם אתם מעוניינים לנסות את Elsewhere, אני אשמח למשוב על מה עובד ומה לא. משחק מוקלט בכלל יהיה נפלא.
(התנצלות - זה שלב מוקדם מדי לעריכה לשונית והאנגלית שלי רחוקה מלהיות מקצועית, אז סליחה).
קישור לשיטה:
קישור להרפתקאת דוגמה פשוטה:
docs.google.com
תהנו!
מנסיון, אני יודע טוב מאד איך עובדות שיטות בית שכתבתי כאשר *אני* מריץ אותן לקבוצת הבית השלי, אבל לא איך השיטות עובדות כשאחרים משחקים בהם. לכן אני אשמח לעזרה. אם אתם מעוניינים לנסות את Elsewhere, אני אשמח למשוב על מה עובד ומה לא. משחק מוקלט בכלל יהיה נפלא.
(התנצלות - זה שלב מוקדם מדי לעריכה לשונית והאנגלית שלי רחוקה מלהיות מקצועית, אז סליחה).
קישור לשיטה:
קישור להרפתקאת דוגמה פשוטה:
כריית גובלינים
KOBOLD MINING An Adventure for Playtesting the Elsewhere System By Hagay Niv Elsewhere 0.03 can be found Here
תהנו!