• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

שחק אותה ג'יני

נקסטורל, משאלתך היא לי פקודה!

יש לך חרב אמיתית, חרב סייף אמיתית, אה כן, היא הייתה שייכת בעבר לאלוף עולם ספרדי שמאתגר אותך לדו קרב של כבוד על החרב הזאת, שיהיה בהצלחה נגדו.

הלוואי והיו לי מסרגות.

משאלתך פשוטה נורא, והיא התגשמה!
יש לך מסרגות, אבל אין יותר חוטים בעולם. או חבלים. או צמר. או דרך ליצור עוד כאלה.

הלוואי שהייתה לי כרית מאולפת (כזאת שאני יכול להגיד לה לעשות מה שבא לי והיא תעשה)

מזל טוב! משאלתך התגשמה!
יש לך כרית מאולפת, אתה יכול לומר לה לעשות מה שבא לך, והיא תעשה. אבל מה היא תעשה? מה שבא לה, למה שיהיה לה אכפת ממך? אני אילפתי אותה.

הלוואי שהמהדורה החמישית של מבוכים ודרקונים תתורגם בארץ במהירות שיא

זה לא זה, הג'יני היה במקלט.

משאלתך, אדון יקר, התגשמה. דריזט מעניק לך את גוואנביר במתנה ומצווה עליו לשרת אותך! עכשיו יש לך פנתרה שחורה בבגדי משרתת, שלא יודעת להכין לך קפה- הדבר היחיד שדריזט ציווה עליה לעשות.

הלוואי שיצא כבר הספר השישי של ששאו"ק

משאלתך התגשמה!

יוצא הספר השישי של ששאוק, ספר באורך חמישים עמודים שבו כל ווסטרוז נחרבת, כל הדמויות מתות בייסורים איומים ונוראים והדות'ראקים משתלטים על העולם, מה גם שהספר הזה כתוב בצורה הכי מגעילה שמרטין מצא, בגלל שהוא התעצבן על כל המעריצים שלוחצים עליו לפרסם את הספרים האחרונים.
ובאותו התקף זעם הוא אסר בצוואתו חתימה על חוזים להפקת עוד עונות של ששאוק בתור סדרות, ואז מת מהלחץ שהמעריצים הזועמים הפעילו עליו, כשבצוואתו הוא הוסיף סעיף ששאוק היא סדרה בעלת 7 ספרים בלבד.

תהנה!

הלוואי שלא יהיו כל כך הרבה פאנגירלס שסוגדות להומוסקסואליזם זכרי.

אוי, הג'יני יודע על מה אתה מדבר.
מעכשיו אין פאנגרלז שסוגדות למה שנקרא ביפנית יאוי, אבל יותר גרוע- זה מתהפך- נהיים פאנבויז בכל מקום שסוגדים להומוסקסואליזם נקבי, והבנות מתעצבנות.

הלוואי שווויזארדס היו ממשיכים את מו"ד 4 ואנשים לא היו מתעצבנים

הוגשם. אתה מגניטו.
לא מגנטו, מגניטו (Magnito)- אדם עם כוח על- הוא מגנט אנושי. תהנה, כל חתיכת מתכת שלא ממסומרת נדבקת אליך, ואם היא ממוסמרת אז גם המסמרים!
נו טוב, לפחות אתה עוזר במצב הבטחוני.

הלוואי שהאינטרנט שלי היה מהיר יותר :(

משאלתך התגשמה!

יש לך את האינטרנט הכי מהיר שקיים, במהירות לא אפשרית אפילו. מרוב מהירות, כול דבר שמתחבר אל האינטרנט הזה נהרס מיד. אבל אל תדאג, עדיין יש לך את האינטרנט.

הלוואי שהייתה לי ספרייה ענקית עם הספרים שאני רוצה לקרוא.

משאלת הויקינג התגשמה!
הלפטופ שלו הוא הכי מתקדם בעולם! הלפטופ הכי מהיר וטוב שהתקיים עד אז ופשוט מדהים בהשוואה לביצועי כל המתחרים!
כמה חבל שלא ממש יכולתי ליצור אחד כזה שיחזיק באמת כמות של זמן היום, אז... שיניתי קצת את הזמן שבו אתה נמצא... אולי הניאנדרתלים האלה ידעו איך אתה חוזר הביתה, בכל מקרה, אני לא אמשיך לכתוב, אהה, RAM של כמה ק"ב לא ממש ייתמוך בהודעה הזאת.

הלוואי והייתי רוטשילד.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה