• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

שחק אותה ג'יני

משאלתך התגשמה! אתה בן 21, כמובן שכשגילו שהגיל שלך בתיקי הממשלה לא תואם לגילך המקורי וכולאים אותך במעבדה באזור 51, בהצלחה בניסיון לברוח משם! הלוואי שהמשיח יבוא (השפעות נלוות: שלום עולמי, שליטת היהדות הדתית על כול העולם, תחיית המתים.)

משאלתך התגשמה! אתה יודע גרמנית, בזמן מלחמת העולם השניה, באמריקה! מרשיעים אותך בריגול נגד המדינה ודנים אותך לתליה! הלוואי שיהיה לי דינוזאור מחמד שניזון אך ורק על אוויר ומבצע כ"כ הרבה פוטו סינתזה עד שהוא מפצה על החור באוזון שמסוגל לבשל כל מאכל שבא לי ושאני מבקש ממנו במהירות ובמיומנות מדהימה והוא מציית רק לי.

יש לך רעיון וגם קיבלת במסגרת מבצע 1+1 לרגל המבצע אמנזיה, עכשיו צריך ללמוד מחדש הכל על שיטת הרולפליי, וגם מה זה בכלל רולפליי.

הלוואי והייתי קיסר הגבינה.

משאלתך התגשמה!, רק כמה חבל שמשפחת עכברושים (מרושעים) גדולה באה ואוכלת את כל הגבינה אז אתה עכשיו קיסר הכלום. :shock:

הלוואי שיכתבו לי מכתב אישי.

משאלתך התגשמה.
המכתב האישי הגיע מאיזה עורך דין של אחזה חברה עשירה במיוחד שטובע אותך על סך 4,000,000,000,000,000,000,000,000 אגורות.

הלוואי ולא הייתי עצלן.

משאלתך התגשמה!
הוא שווה את הטורח, הוא עולה מספיק ביחס לזמן שלקח לך להוריד אותו פיראטית כדי שהוא יחשב כשכר מינימום או יותר, רק חבל שהוא גרוע...
הלוואי והלפטופ החדש שלי היה מציית לי ווינדוס לא היו אידיוטים (מי רוצה עידכון תוכנה אוטומטי פעם בכמה שעות שלא נותן לך להשתמש במחשב ל10 דקות ומעלה? ולמה זה שעידכנתי ידנית גורם לזה שאני מקבל מחדש עידכונים אוטומטיים למרות שכיביתי את העידכון האוטומטי לפני זה?!?!?!?!?!!!!!!!!!! :bang: :bang: :bang:)

משאלתך התגשמה!
אתה מונרך אבסולוטי, דוכס בכיר בצרפת, של המאה השמונה עשרה.

וכמו שנאמר בשיר:
"זה יצליח!
זה יצליח!
האריסטוקרטים אל עמוד הפנס!

זה יצליח!
זה יצליח!
האריסטוקרטים לתלייה!"

תהנה מהחשבון הפתוח עם רובספייר!

הלוואי והייתה לי מכונת תפירה

משאלתך התגשמה!
יש לך תוכי מדבר, הוא מדבר ומדבר ומדבר - אבל לא איתך. הוא רק עושה הרבה רעש ומרכל עליך עם השכנים וכל פעם שאתה מנסה לדבר איתו הוא מביט בך בזלזול.

הלוואי והחתול שלי היה יכול לתקוף את הכלבים שעוברים ברחוב.

משאלתך התגשמה! הטלפון הפסיק לעשות לך בעיות מטופשות, וכעת הוא עושה לך בעיות מחוכמות שדורשות תואר שני בפיזיקה כדי לפתור אותן.
הלוואי והסרט הבא של ההוביט יהיה טוב.

הו, הוא מעולה. אבל הוא מוקרן בצורה חדשה של אולטרא תלת מימד שגורמת אולטרא יותר כאב ראש ועולה אולטרא יותר כסף. זה סיוט שלא נגמר, אבל העלילה מצויינת.

הלוואי שהסרט הבא של מלחמת הכוכבים יהיה טוב :)

משאלתך התגשמה!
הסרט הבא של מלחמת הכוכבים טוב, מה זה טוב - מצויין! הבעייה שעכשיו כל פעם שאתה רואה את הסרטים האחרים בסדרה אתה מתבאס מעד כמה שהם עלובים לידו.

הלוואי וחברת הדואל תתחיל לעבוד סוף סוף כמו שצריך.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה