Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
אני פשוט מצייר את המפות ביד,יש הרבה הנאה בציור מפה.
מפות קרב מראש,מפות של העולם בתחילת המערכה.
אתה לא צריך להראות לשחקנים כלום.אם הם רוצים,שימפו בעצמם לפי התיאורים שלך,יש הנאה בלסרטט את המבוך ולנסות להימצ בו.
כן.כשהם ניכנסים אני נתאר להם את מה שיש קרוב אליהם ושואל לאן הם ממשיכים.אחר-כך,כשהם רוצים לנווט,הם מיסתכלים על המפה ומנסים להגיע ליעד לפיה.אם יש להם טעות,הם צריכים לעלות עליה.
קרבות, לרוב אני יודע מה בערך הולך להיות, לרוב אני לא טורח להכין מראש.
אלא פשוט בתחילת הקרב זורק על השולחן את אריחי המבוך שקופצים לי ליד וזהו. בעקרון זה קצת פחות מגניב, כי תכנון של שדה הקרב בהחלט יכול להוסיף המון ב-4, אבל זה מה יש...
מה שכן, אל תשכחו לתבל את הקרב בתנאים מיוחדים - זה באמת תמיד עוזר ולא צריך בשביל לשרטט את הקרב מראש, רק לחשוב על רעיון.
כן.כשהם ניכנסים אני נתאר להם את מה שיש קרוב אליהם ושואל לאן הם ממשיכים.אחר-כך,כשהם רוצים לנווט,הם מיסתכלים על המפה ומנסים להגיע ליעד לפיה.אם יש להם טעות,הם צריכים לעלות עליה.