• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

שאלה גלגול קוביה

אוהד 3

פונדקאי חדש
אוקי, אם נגיד יוצא לי 18 בקוביה, כן?
אני מצליח לפגוע במישהו, ואם יוצא לי 16 עדיין הצלחתי לפגוע בו, נכון?
עכשיו זה לא משנה את הנזק, כמה שיוצא לך זה הדיוק...
האם חוץ מ20 זה משפיע גם על הפגיעה?

השאלה שלך בעצם היא האם פגיעה בדירוג שרון הגבוה מזה של האויב (גלגול התקפה משוקלל של X מול דרג"ש הקטן מ-X) משפיעה על הנזק? התשובה היא עקרונית לא, מלבד האיום בפגיעות חמורות (כפי שציינת) שעלול להוביל לגרימת נזק נוסף, ויכולות מקצוע מסוימות (נדירות מאוד).

אני אישית הייתי משתמש בהבדלים כדי לתאר את המהלך: פיספוס של נקודה יצור תיאור על איך כמעט פגעתה בגובלין, הצלחה של כמה נקודות יתואר כמהלך מרהיב ורב רושם.
סה"כ פגיעה היא פגיעה (אלא אם יש קריטית) אבל השינוי הוא התיאור...

אני אוהב מאוד את המהדורה הראשונה, אבל אני אוהב גם את שלישית. אפשר לומר שזה דומה לאהבה שלי למסע בין כוכבים המקורי וגם לדור הבא. או לאהבה שלי להוביט וגם לשר הטבעות. יש עוד אלף דוגמאות. מותר לך לאהוב את המשחק הישן, אבל כדאי לך לשחק את המשחק החדש (והטוב יותר...).

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה