• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

קבוצה חדשה נפתחת ..

Elsar

פונדקאי מהשורה
שלום לכולם .. מה קורה ?

אני עידו , וכמו שכבר ראיתם יש לכמה מהאנשים של הפורום כולל אותי , קבוצה במירק .
יאיר כנראה לא יהיה פה עד - שבועיים לפני סוף החופש , שיהיה לך כיף יאיר...

ואני נורא נהנתי בקבוצה , ואני מאד רוצה להיות שה"ם , אז מה שרציתי לעשות זה לפתוח עוד קבוצה במירק , שאני יהיה השה"ם [אם יש כמה טיפים שיש לכם מניסיון , יתקבלו בברכה]

בינתיים יש לי את חברי הטוב : ZZ בקבוצה , אז מי שרוצה שרק יגיד לי , המס ICQ שלי זה:

290623157 - ואם אתם לא יודעים איך להשתמש במירק , זה לא בעיה אני ילמד אותכם ..

תודה , ותרשמו - אני שם רק 6 שחקנים , אז תרשמו מהר :wink:

אני גם רוצה להשתתף, שלחתי לך הודעה באיסיקיו עידו, אני לא שיחקתי הרבה זמן אז אני לא ממש זוכר את החוקים אבל אני בטוח שאני יזכר עם התקדמות המשחק...

באיזה שעות אתם מתכוונים לקיים את המשחק? אני מעדיף כמה שיותר מאוחר...

אני הכי אוהב להיות קוסם או פאלדין... :o

אחלה יפה אנחנו כבר 4 אני חושב , בעיקרון , זה איך שאתם רוצים הזמנים .

אנחנו יכולים לקבוע יום ושעה שנוחים לכולם , כמה ימים בשבוע שתרצו , או שזה יהיה רנדומלי , אני מעדיף שיהיה קבוע ומקסימום אם ממש תרצו להמשיך אז נקבע סתם יום ...

הזמנים לא תהיה בעיה אני מבטיח .

רק תצתרכו לבחור ולבנות את הדמות , אם אתם צריכים את העזרה של הספר , או בכלל , אני מוכן לעזור מתי שתרצו , ואני מניח שגם שאר הפורום .

אני מקווה שתצתרפו , ונ.ב- אל תדאג תדבר איתי אח"כ אני יעבור איתך על הכל :wink:

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה