• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

פרויקט הייל מרי, מתי מגיע לישראל?

סרט שנראה מצוין וקיבל ביקורות מעולות, ובנוסף לזה שאני Space Geek הופך אותו למושלם עבורי.
אבל... לא הצלחתי למצוא מועד הגעה לאקרנים בישראל?

האם זה משהו כללי שבגלל המלחמה שלא-נגמרת אז בתי הקולנוע משותקים?
או שזה נקודתי לסרט הזה - יכול לראות שחוששים שהקהל לא יתחבר... לא בטוח כמה סרטי מד"ב בסגנון מצליחים בישראל.

ראיתי גם שלא בבתי הקולנוע כרגע, וזה מוזר. מוזר בגלל שלפני המלחמה היה כתוב באתר של פלאנט שיגיע לקולנוע ב19 במרץ, אבל בתאריך הזה בתי הקולנוע היו סגורים עדיין... כעת הם חזרו לפעילות והסרט כאילו ירד מה קולנוע כבר...
הודעה חדשה מוזגה אוטומטית ב:

ממליץ בחום גם על הספר, מאת אנדי וייר- סופר חלל מצוין, שכתב גם את "לבד על מאדים" ואת "ארטמיס". בראשון שביניהם גם עובד לסרט מעולה

כן, לגמרי מסכים, לא יודע למה קיוויתי למצוא תשובה אחרת :)
העניין הוא שכמו שאני מכיר את עצמי, עד שאני אגיע ללקרוא את הספר... יצא כבר סרט המשך 😅
לא כי אני לא אוהב לקרוא, סתם כי יש לי בקלוג של המון לקרוא לפני...

צפיתי בסרט השבוע בIMAX יחד עם אבא שלי (חובב מד"ב, אסטרונומיה, ומורה לפיזיקה).
שנינו לא קראנו את הספר ומאוד נהנינו מהסרט. דיברנו אחר כך מה מתוך הסיפור קצת מקמט את הפיזיקה אבל עדיין מד"ב ברמה גבוהה. מרגש, דרמטי, מצחיק ונותן תקווה לאנושות.
הספר גם נשמע מאוד מומלץ.

בזמנו גם צפינו ב"לבד על מאדים" של אותו סופר בלי לקרוא את הספר ועדיין היה אחלה (מסרב לקרוא לו "להציל את מארק ווטני", הספר תורגם לעברית לא צריך שם חדש).

כל אדפטציה תמיד תעשה שינויים- אבל מהקצת מאחורי הקלעים שראיתי ניכרת הרבה אהבה לחומר מקור יחד עם התאמות למדיום של סרט, בשיתוף עם הסופר.
המון ממה שרואים על המסך פרקטי, הרבה יותר משציפיתי וזה היה מאוד מרשים.

אני מאוד אהבתי שהחללית בסרט נראית בדיוק כמו השרטוט שלה בספר, כלומר- כמו שהסופר רצה.
ממליץ מאוד על לבד על מאדים, גם הספר וגם הסרט, וגם על הספר "ארטמיס" של אותו סופר.
חלק מההתאמות שנעשו בסרט נעשו כאילו להפוך אותו ליותר "אמריקאי" - עם כמה סצנות שלא היו בספר כדי שהצופים ירגישו יותר טוב...

אחלה סרט.
מצטרף להמלצות לקרוא את הספר שבהחלט יש לו ערך מוסף ומשקיע יותר זמן במדע / ביחסים בין אישיים, אבל בהתחשב בהכל זאת יופי של אדפטציה.
אנדי וויר הוא הצלחה יוצאת דופן, 2 מתוך שלושת הספרים שלו כבר עובדו לסרטים שוברי קופות. את ארטמיס טרם קראתי ולפי מה שהבנתי הוא פחות מתמקד במה שאני אוהב - מדע ותושייה אנושית מול כל הסיכויים.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה