• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

    הרשמה /

פיירי טייל- עידן הגיבורים (עץ משחק)

  • מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Nextorl
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
עמית
הוא הולך לדלפק ומוציאאת מפתחות המעבדה בעודו ממלמל על סוג הבד וכדומה. "אשלח לך למחר בבוקר את הלוגו לתפור לתלבושת. אני מקווה שעד אז תהיה לכם תלבושת." הוא אומר ופותח את הדלת.
 
היום השני מתחיל וכולם הולכים לאיצטדיון.
אנחנו עכשיו בתחילתו של היום השני, יש עוד 5 ימים לטורניר!
היום אנחנו נתחיל במשהו מיוחד במינו, שלא הופיע אף פעם במשחקים קודם לכן!

אצ'יבמנטים! אם אתם תצליחו לעשות אצ'יבמנט תקבלו בונוס של נק' 1!
בואו נתחיל!
האצ'יבמנטים ישארו סודיים, ותגלו אחד רק כשתפתרו אותו.
בהצלחה!

המשחק הראשון שלנו יהיה- קרב שדים!
כל קבוצה תשלח נציג אחד שיצטרך להכנס לדו קרב נגד שד חלש יחסית, ולשרוד.
יש שלושה סוגים של שדים- שדונים, שדים, ושטנים.
אתם תוכלו לבחור נגד כמה שדים מאילו דרגות קושי תלחמו.
שדון נותן 5 נק', שד 10, ושטן 15.

הנציגים הם- ולזאר ואמינו ממייג'ור!
ארקאני מרייבן טייל!
מריאן מדסטרו!
אורד מקיסרות הדרקון!
רונדון מאלמאייר!
אניס מבראמוור!


קרב שדים
המתמודדים הולכים אל הזירה בקול תשואות, וכל אחד מהם שולף קש, הקש הקצר ביותר יהיה צריך להכנס ראשון, כאשר השדים עדיין חזקים ורעננים.
רונדון, אדם כבד גוף בעל פטיש על הגוף ועור שחום נבחר ראשון. "שני שטנים!" הוא צועק, ומשתגר לזירה בה יילחם מולם.
אתם רואים אותו על מסכי הלאקרימות, נלחם בשני יצורים מרושעים למראה, בעלי עור אדום בוהק, קרניים, ושריונות לוחות שחורים.
כל אחד מהם מחזיק חרב אחת אדירה, אבל רונדון מסתער, מניף את פטישו, ומצליח לפגוע בשריונו של אחד מהם.
סדקים נוצרים על השריון, והוא מתנפץ לאבק. משאיר את השטן ערום לחלוטין, משפעתו חלקה.
השני מסתער על רונדון, תוקף. אבל רונדון מצליח לשבור את חרבו של השטן השני.
החרב של השטן הראשון מפלחת את כתפו, דרך בשר ושרירים ועצם, ויוצאת מצדה השני.
רונדון מצליח לתפוס את פטישו בידו השנייה, הוא נסוג.
ואז הוא מסתער בשנית, ממזנק באוויר ונוחת על האדמה, שובר אותה עם פטישו.
הוא נופל כלפי מטה, אל החשכה.
הוא מצליח להאחז בקרני השדים באמצעות הפטיש, וכך הם מתים לפניו.

הוא משתגר חזרה אל הזירה, דם זולג מהפצע, דם רב מדי.
לא נראה שהוא יצליח להשתמש ביד ימין שלו בזמן הקרוב, אם בכלל.

אחרי יוצאת ארקאני, והיא מחליטה להלחם בשדונים בלבד. לאחר זמן לא רב היא מצליחה ללכוד את שני היצורים הירוקים המאוסים ברשת ולמחוץ אותם למוות.

אחריה מגיע תורו של ולזאר, הוא נכנס, פוחד. ומחליט להלחם בשדונים גם כן. ב5 שדונים יחד.
הוא צווח מילים אקראיות וגורם לפסנתר ליפול על אחד השדונים ולרסק אותו, לכספת מלאה כסף ליפול על אחר ולאחד ליפול למטה. אבל השניים שנותרו היו חכמים יותר, הם הצליחו להתחמק מהתקפותיו של ולזאר, והגיעו אליו. שברו את מפרקתו.
ולזאר חזר לזירה בשיגור, מבולבל קצת. הוא היה בסדר, השיגור תיקן את המפרקת השבורה שלו, אבל בשרירים השיגור לא יכול להועיל. הוא יסתובב עכשיו כמה ימים עם צוואר תפוס.

תורה של אורד הגיעה. נערה צעירה יחסית, עם שמלה לבנה פשוטה בסגנון יווני.
היא מחליטה להלחם בשד.
היא מנצחת כאשר היא מעיפה אותו לכל הרוחות בנשיפה אחת קלה, מזנקת עליו ונותנת לו 1000 בעיטות קטנות עם נעלי העקב שלה, במהירות מסחררת.

תור מריאן. מריאן לוקחת אבנים מהאדמה ביד אחת, ותוך כדי כך צועקת שהיא עומדת להלחם בשני שדים ושלושה שדונים.
היא משתגרת לזירה, והיצורים המאוסים תוקפים אותה.היא זורקת אחת מהאבנים על האדמה והאבן זוהרת בירוק, הופכת לפתע לעץ אבן גדול שתופס את השד ולא מאפשר לו לזוז. השד השני מסתער במהירות, לא מבזבז זמן. אבל מריאן זורקת גם לעברו אבן, שמתפצלת לאבנים קטנות יותר, זוהרות בירוק, ועוברות את גופו, יוצרות עשרות פצעים קטנים שמשתקים אותו.
השדונים ניסו להתגנב מאחורי מריאן אבל הם לא הצליחו. שלוש אבנים קטנות נזרקות ופוגעות ברצפה, שנפערת בקול יניקה מחליא ויונקת את שלושת השדונים. היא ניצחה, בלי להפגע.

אניס יורד לזירה, מודיע שהוא ילחם בשדון אחד. הוא לא גדול, יחסית צעיר. לבוש בבגדי מסע ולא מחזיק שום נשק.
הוא משתגר להלחם בשדון ומסתער לעברו, מנסה להלחם בקפ"אפ אבל מפסיד במהירות למול מהירותו וטפריו של השדון.

זהו.

המשחק השני- מדידת קסם!
המשתתפים יהיו- ג'ון ממייג'ור, מירדל מבראמוור, סיילרה מהאלמאייר, מיליסנט מרייבן טייל, פנר מדסטרו, ועראט מקיסרות הדרקונים.

במרכז הזירה יש לאקרימה ענקית שמודדת קסם שמכוון אליה! אתם תצטרכו להשיג את התוצאה הגבוהה ביותר!
(ג'וקר תתאר מה אתה עושה)

המשחק השלישי- מירוץ רכבים!
המשתתפים יהיו- רופוס ממייג'ור, ריון מרייבן טייל, קנווארד מאלמאייר, קרייג מבראמוור, נקסור מקיסרות הדרקון, מירודיט מדסטרו.

כל אחד מכם מקבל רכב- מכונית מופעלת על ידי קסם.
התחרו!
(עמית תתאר מה אתה עושה)

המשחק הרביעי- בחירת הקהל!
אתם תצטרכו להלהיב את הקהל! כל אחד בתורו!
המשתתפים יהיו- דארגניל ממייג'וק, ראלף מרייבן טייל, אריאן מדסטרו, לן מקיסרות הדרקון, קלטיס מאלמאייר, ולוסיאנה מבראמוור.
(סר תתאר מה אתה עושה)

המשחק החמישי- עידוד!
מטרתכם לעודד את הקבוצה שלכם ולגרום לקהל לעודד אותה גם כן!
המשתתפים יהיו מי שלא היה באחד המשחקים הקודמים!
 
חשבתי שצריך לחכות לג'וקר....
תחרות מספר 3-
דבר ראשון שהוא עושה, זה להוריד נעליים, מוזר, רופוס מחבר לעצמו את השואב אנרגיה, הוא עולה על הרכב, עדיין לא מזרים אנרגיה, הוא שולף ארבעה בקבוקים, אחד מלא במה שנראה כמים, לאחד יש צבע אדום כשל לבה, אחד כחול, אבל זורמים בו זרמים חשמליים, ואחד ירוק, הוא שותה את כולם אחד אחרי השני, אחרי כל אחד האנרגיה הקסומה שלו מתעצמת, הילה משולבת של אש, חשמל, מים, ורעל עוטפת אותו, "בואו נתחיל", הוא מחכה שהמירוץ יתחיל, ואז טס קדימה, עוקף את כל המתמודדים, במהירות, הוא נוהג עם שני ידיים, הוא מנסה לנהוג שכמיטב יכולתו, אנרגיה של חשמל ואש עוברת דרך השואב, הוא לא מסתכל לצדדים, הוא רק פותח את פיו, "נשיפת דרקון הרעל", הוא נושף את הנשיפה קדימה, יוצר ערפל סגול ורעיל, בערפל עוברת אנרגיה חשמלית סטטית בכל רגע, ויש בתוכו חום אדיר, הערפל הרבה יותר סמיך מפעמים קודמות, וראה שהוא מורכב מרעל חדש, ועובר דרכו במהירות, משאיר את המתמודדים האחרים עם ערפל סמיך, הוא עובר את המסלול במהירות, הוא שם את הרגל שלו על הצד של האוטו, ממשיך לנהוג עם שני ידיים, "יצירת דרקון הרעל: שלולית", מהרגל שלו יוצאות כמויות קטנות של רעל, אחת אחרי השנייה, הרעל הזה מימי במיוחד, וכל מכונית שעוברת עליו מחליקה ומתחילה לסטות מהמסלול, שהוא מתחיל לראות את קו הסיום הוא שם את שני הרגליים שלו ליד ההגה, "יצירת דרקון הרעל: פרץ", מהרגליים שלו יוצאת אנרגיית חשמל ואש ענקית, שגורמת לו לטוס אל קו הסיום במהירות אדירה.
נקסט-
הרעל החדש הוא אחד הרעלים שהוא שתה, זה רעל עכבישים ועקרבים(הוא ברשימת ציוד, הוא האחד שיצרתי ממנו 2 במקום 3), זה רעל משתק חזק מאוד.
 
טוב.
אז כיוון שאף אחד חוץ מעמית לא הגיב, ועבר יותר משבוע.
המשחק נגמר, היה כיף, ואני מצטער שצריך לסגור אותו, אבל לא אמשיך סולו רק עם שחקן אחד.

אתם יכולים לכתוב פה חוות דעת על המשחק, על השיה"ום ועל השחקנים (המעולים!).
 
נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה
Top