• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מצאנו! [עריכה: קבוצה מלאה]Chronicle of Darkness: Vampire the Requiem(2E) - פעם בשבועיים ברמת גן. אין צורך בניסיון קודם. עדיפות לבני 25+ וחובבי אימה

טווח גילאים
25+
מיקום בארץ / פלטפורמה
רמת גן
בתשלום?
לא
"לאחר עשור שקט למדי בניו קאסל, שוב סמטאות העיר מתמלאות במזימות ודם. כולם יכולים להריח שמאזן הכוחות הולך להתערער שוב - ומי יודע באיזה צורה כל גורם ימצא את עצמו בסוף הסערה הקרבה. ובעוד שעשרות לבבות שהפסיקו לפעום זה מכבר רוחשים דאגה - הצללים הולכים וגוברים בפרברים."

קבוצה של
Chronicle of Darkness: Vampire the Requiem(2E)
מחפשת שחקן אחד נוסף. אין צורך בניסיון כלשהו!
עדיפות לחבר׳ה בני 25+ ולחובבי אימה גותית :)

קצת על הקבוצה :
כרגע יש 3 שחקנים(גילוי נאות: אחת מהן היא אישתי) ומנחה(אני) . הרצנו כבר 4 סשנים עד כה בקמפיין והוא עדיין בתחילתו.
מתי: כל שבועיים במוצ"ש ב19:00

קצת על הקמפיין עצמו:
הקמפיין יתרחש בעיר ניו קאסל(New Castle) ששוכנת אי שם בחוף המזרחי של ארה"ב במדינת ניו ג'רזי. כל הדמויות בקבוצה הן ערפדים טריים -הם הפכו בתחילת הקמפיין לערפדים.

בקצרה ממש על השיטה: Chronicle of Darkness הוא משחק תפקידים של אימה מודרנית שמתקיים בגרסה אפלה יותר של העולם שלנו. לרוב הדמויות ישחקו את המפלצות עצמן ויאלצו להתמודד עם האנשויות ההולכת וגוועת שלהם והעולם הסודי שנגלה בפניהן מאז השינוי.
במקרה שלנו הקבוצה תהיה קבוצה של ערפדים. המשחק ישים דגש על אימה אישית ופוליטיקה בעולם של אימה גותית מודרנית.

מי שמעוניין מוזמן לכתוב לי בתגובות או בהודעה פרטית :)

עריכה אחרונה:
מקפיץ שוב כי זה חזר להיות רלוונטי. מחפשים שחקן אחד אחרון שיצטרף לאחר שאחד השחקנים גילה שהוא אינו מסוגל להגיע למפגשים כפי שהוא חשב

עשינו כבר 2 סשנים של סוג של פרולוג שבו כל השחקנים התחילו עם דמויות אנושיות. בסוף הפרולוג כולם הפכו לערפדים. יצאנו להפסקה של כמה חודשים עקב שירות המילואים שלי ועכשיו חוזרים.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה