- טווח גילאים
- 25+
- מיקום בארץ / פלטפורמה
- רמת גן
- בתשלום?
- לא
"לאחר עשור שקט למדי בניו קאסל, שוב סמטאות העיר מתמלאות במזימות ודם. כולם יכולים להריח שמאזן הכוחות הולך להתערער שוב - ומי יודע באיזה צורה כל גורם ימצא את עצמו בסוף הסערה הקרבה. ובעוד שעשרות לבבות שהפסיקו לפעום זה מכבר רוחשים דאגה - הצללים הולכים וגוברים בפרברים."
קבוצה של
Chronicle of Darkness: Vampire the Requiem(2E)
מחפשת שחקן אחד נוסף. אין צורך בניסיון כלשהו!
עדיפות לחבר׳ה בני 25+ ולחובבי אימה גותית
קצת על הקבוצה :
כרגע יש 3 שחקנים(גילוי נאות: אחת מהן היא אישתי) ומנחה(אני) . הרצנו כבר 4 סשנים עד כה בקמפיין והוא עדיין בתחילתו.
מתי: כל שבועיים במוצ"ש ב19:00
קצת על הקמפיין עצמו:
הקמפיין יתרחש בעיר ניו קאסל(New Castle) ששוכנת אי שם בחוף המזרחי של ארה"ב במדינת ניו ג'רזי. כל הדמויות בקבוצה הן ערפדים טריים -הם הפכו בתחילת הקמפיין לערפדים.
בקצרה ממש על השיטה: Chronicle of Darkness הוא משחק תפקידים של אימה מודרנית שמתקיים בגרסה אפלה יותר של העולם שלנו. לרוב הדמויות ישחקו את המפלצות עצמן ויאלצו להתמודד עם האנשויות ההולכת וגוועת שלהם והעולם הסודי שנגלה בפניהן מאז השינוי.
במקרה שלנו הקבוצה תהיה קבוצה של ערפדים. המשחק ישים דגש על אימה אישית ופוליטיקה בעולם של אימה גותית מודרנית.
מי שמעוניין מוזמן לכתוב לי בתגובות או בהודעה פרטית
קבוצה של
Chronicle of Darkness: Vampire the Requiem(2E)
מחפשת שחקן אחד נוסף. אין צורך בניסיון כלשהו!
עדיפות לחבר׳ה בני 25+ ולחובבי אימה גותית
קצת על הקבוצה :
כרגע יש 3 שחקנים(גילוי נאות: אחת מהן היא אישתי) ומנחה(אני) . הרצנו כבר 4 סשנים עד כה בקמפיין והוא עדיין בתחילתו.
מתי: כל שבועיים במוצ"ש ב19:00
קצת על הקמפיין עצמו:
הקמפיין יתרחש בעיר ניו קאסל(New Castle) ששוכנת אי שם בחוף המזרחי של ארה"ב במדינת ניו ג'רזי. כל הדמויות בקבוצה הן ערפדים טריים -הם הפכו בתחילת הקמפיין לערפדים.
בקצרה ממש על השיטה: Chronicle of Darkness הוא משחק תפקידים של אימה מודרנית שמתקיים בגרסה אפלה יותר של העולם שלנו. לרוב הדמויות ישחקו את המפלצות עצמן ויאלצו להתמודד עם האנשויות ההולכת וגוועת שלהם והעולם הסודי שנגלה בפניהן מאז השינוי.
במקרה שלנו הקבוצה תהיה קבוצה של ערפדים. המשחק ישים דגש על אימה אישית ופוליטיקה בעולם של אימה גותית מודרנית.
מי שמעוניין מוזמן לכתוב לי בתגובות או בהודעה פרטית
עריכה אחרונה: