אין במש"מ. בheroes of battle יש חוקים לכלי מצור. מגניב ומומלץ.קופיל אמר/ה:אין חיה כזו בבליסטרה.
ואם אתה יכול לעשות מטח מטאורים-התקפת פתע תשנה משהו?
לא, far cry הראשון היה משחק פורץ דרך בזמנו, הוא הציג אי שלם ודנימי שבתוכו התרחשה העלילה שהיתה לא מקורית אבל טובה.CookieSlayer אמר/ה:far cry cry זה לא כמו crysis?
Mek31 אמר/ה:לא, far cry הראשון היה משחק פורץ דרך בזמנו, הוא הציג אי שלם ודנימי שבתוכו התרחשה העלילה שהיתה לא מקורית אבל טובה.CookieSlayer אמר/ה:far cry cry זה לא כמו crysis?
וגם far cry הציג גרפיקה מרשימה לזמנו (עד היום, אם אתם מפעילים אותו על הביצועים המקסימיליים הוא ניראה כמו משהו שמתחרה בקרסיס.
crysis לאומת זאת הוא בסך הכל ערמת פיקסלים יפים ולא יותר מיזה (אולי גם כמה רגעי אקשן).
far cry 2 הוא לא פורץ דרך בשום מובן, אבל הוא משחק מצויין בפני עצמו.
צר לי לומר לך אבל זה ממש לא חדש, בfar cry המקורי הוא בדיוק אותו דבר, ושלא נדבר על הגרפיקה המקרטעת(של crysis ) שאולי יפה אבל מקרטעת כל הזמן.Battle-horn אמר/ה:Mek31 אמר/ה:לא, far cry הראשון היה משחק פורץ דרך בזמנו, הוא הציג אי שלם ודנימי שבתוכו התרחשה העלילה שהיתה לא מקורית אבל טובה.CookieSlayer אמר/ה:far cry cry זה לא כמו crysis?
וגם far cry הציג גרפיקה מרשימה לזמנו (עד היום, אם אתם מפעילים אותו על הביצועים המקסימיליים הוא ניראה כמו משהו שמתחרה בקרסיס.
crysis לאומת זאת הוא בסך הכל ערמת פיקסלים יפים ולא יותר מיזה (אולי גם כמה רגעי אקשן).
far cry 2 הוא לא פורץ דרך בשום מובן, אבל הוא משחק מצויין בפני עצמו.
לא פורץ דרך? מה עם העובדה שאין שום מסכי טעינה What so ever? והעובדה שאפשר לשמור בכל נקודה במשחק? וכל העולם דינמי ממש כאילו שזה היה MMORPG? ועל הגרפיקה אני כבר לא אדבר.
אני משתמש במחשב אתון. אני ממש יכול לשמוע אותו נוער מפעם לפעם.
זה פשוט מדכא![]()
באטל הורן, כ"ץ.

גדול!Mek31 אמר/ה:
הלכתי לשחק!!!(עשיתה לי חשק)Mek31 אמר/ה: