• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

עץ שטויות מרחבי הרשת

CookieSlayer אמר/ה:
far cry cry זה לא כמו crysis?
לא, far cry הראשון היה משחק פורץ דרך בזמנו, הוא הציג אי שלם ודנימי שבתוכו התרחשה העלילה שהיתה לא מקורית אבל טובה.
וגם far cry הציג גרפיקה מרשימה לזמנו (עד היום, אם אתם מפעילים אותו על הביצועים המקסימיליים הוא ניראה כמו משהו שמתחרה בקרסיס.
crysis לאומת זאת הוא בסך הכל ערמת פיקסלים יפים ולא יותר מיזה (אולי גם כמה רגעי אקשן).
far cry 2 הוא לא פורץ דרך בשום מובן, אבל הוא משחק מצויין בפני עצמו.

Mek31 אמר/ה:
CookieSlayer אמר/ה:
לא, far cry הראשון היה משחק פורץ דרך בזמנו, הוא הציג אי שלם ודנימי שבתוכו התרחשה העלילה שהיתה לא מקורית אבל טובה.
וגם far cry הציג גרפיקה מרשימה לזמנו (עד היום, אם אתם מפעילים אותו על הביצועים המקסימיליים הוא ניראה כמו משהו שמתחרה בקרסיס.
crysis לאומת זאת הוא בסך הכל ערמת פיקסלים יפים ולא יותר מיזה (אולי גם כמה רגעי אקשן).

לא פורץ דרך? מה עם העובדה שאין שום מסכי טעינה What so ever? והעובדה שאפשר לשמור בכל נקודה במשחק? וכל העולם דינמי ממש כאילו שזה היה MMORPG? ועל הגרפיקה אני כבר לא אדבר.

אני משתמש במחשב אתון. אני ממש יכול לשמוע אותו נוער מפעם לפעם.
זה פשוט מדכא :flame:

באטל הורן, כ"ץ.

Battle-horn אמר/ה:
Mek31 אמר/ה:
CookieSlayer אמר/ה:

לא פורץ דרך? מה עם העובדה שאין שום מסכי טעינה What so ever? והעובדה שאפשר לשמור בכל נקודה במשחק? וכל העולם דינמי ממש כאילו שזה היה MMORPG? ועל הגרפיקה אני כבר לא אדבר.

אני משתמש במחשב אתון. אני ממש יכול לשמוע אותו נוער מפעם לפעם.
זה פשוט מדכא :flame:

באטל הורן, כ"ץ.
צר לי לומר לך אבל זה ממש לא חדש, בfar cry המקורי הוא בדיוק אותו דבר, ושלא נדבר על הגרפיקה המקרטעת(של crysis ) שאולי יפה אבל מקרטעת כל הזמן.
אגב, גם לי יש מחשב מעפן אבל לאח שלי יש מחשב יותר טוב :mrgreen:

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה