• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

עץ שטויות מרחבי הרשת

לאלו מכם שלא מכירים את הזמר והאגדה, weird Al Yankovic, יוצר הפרודיות הגדול בתעשיית המוזיקה האמריקאית יצר עשרות יצירות מופת לאורך השנים משירים מפורסמים של גדולי הזמרים האמריקאים, החלטתי לשתף:

blackfamilytreeyg8.jpg

אני אמרתי משהו פוליטי? נההה :coffee:

Mek31 אמר/ה:
The Gamers
כבר העלו את זה בעבר, אבל אני יותר מסודר.
מומלץ ליראות לפי הסדר, אם לא תיצפו לפי הסדר זה היה ממש מטופש.
fiTEHqAeanw[/MEDIA]]פרק 1
V-7UwvyVzG4[/MEDIA]]פרק 2
h54TQv61IsU[/MEDIA]]פרק 3
sIaIdv79Xz4[/MEDIA]]פרק 4
b4qBjQ2YWnw[/MEDIA]]פרק 5

ביפ.
גדול! חבל שלא ראיתי את זה באייקון על מסך גדול...
עכשיו רק צריך לגלות אם לפי החוקים באמת אפשר לכייס מכנסיים ולעשות התקפת פתע עם בליסטרה :mrgreen:

ישמעאל אמר/ה:
Mek31 אמר/ה:
The Gamers
כבר העלו את זה בעבר, אבל אני יותר מסודר.
מומלץ ליראות לפי הסדר, אם לא תיצפו לפי הסדר זה היה ממש מטופש.
fiTEHqAeanw[/MEDIA]]פרק 1
V-7UwvyVzG4[/MEDIA]]פרק 2
h54TQv61IsU[/MEDIA]]פרק 3
sIaIdv79Xz4[/MEDIA]]פרק 4
b4qBjQ2YWnw[/MEDIA]]פרק 5

ביפ.
גדול! חבל שלא ראיתי את זה באייקון על מסך גדול...
עכשיו רק צריך לגלות אם לפי החוקים באמת אפשר לכייס מכנסיים ולעשות התקפת פתע עם בליסטרה :mrgreen:
כן ולא, אי אפשר לכייס למשהו את המנסיים (לפחות לא אם מינוס 8 אלה אם מינוס 12) אבל התקפת פתע עם בליסטרה? אני לא רואה שום דבר בחוקים שנוגד את זה.
THE DARK BAILOUT
ביפ.

לא, אין בעיה לעשות התקפת פתע עם בליסטרה (בתנאי שאתה במרחק של עד 9 מ', כמובן)
אבל מאחר ומטח מטאורים היא השפעה אזורית, אני לא חושב שאפשר לעשות איתו התקפת פתע (אבל מה רע בקליע קסם? :twisted:, במקום נזק נוסף להתקפה אחת, נזק נוסף לעד 5 התקפות, שבטוח פוגעות!).

המ, יכול להיות שבגלל מגבלת ה9 מ' זה אולי כן בלתי אפשרי. אאל"ט, לנשקי מצור יש טווח מינימאלי שממנו והלאה הם יכולים לפעול. אני לא בטוח אם לבליסטרה יש כזה, והאם הוא מעל 9 מ'. אם כן, אז הטווח המינימאלי לא חופף לטווח המקסימאלי של התקפת הפתע, ועל כן אי אפשר לבצע התקפת פתע עם בליסטרה :) (בתיאוריה. מישהו מתנדב לבדוק? זה במש"מ איפשהו).

מי בכלל צריך דרגות כאשף? נוכל בדרגה 20 יכול להשתמש במגילת מטח מטאורים בקלות יתרה עם המון רמות בשימוש בחפצקים. זה כבר +10ק6 נקודות נזק מההתקפת פתע. עוד 24ק6 מהאש, ועוד 8ק6 מהפגיעות מטאורים (ע"ע חוקי מטח מטאורים ל3.5), ויש לך פה לפחות 42ק6. ועכשיו אני שם לב איזה מספר מעניין זה :)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה