• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עץ שטויות מרחבי הרשת

ואני עוד חשבתי שאנחנו מדינה נאורה (והאמת, שלא). אם מישהו מתאבד, זה בגלל שהוא דפוק מההתחלה. גורמים סביבתיים אולי יכולים לדחוף אותו לכך, אבל זה לא ששמיעת אימו לבדה תגרום לך להתאבד (או כל סוג אחר של רוק רועש).

פלאפי, לפי מה שאתה אומר, הם צודקים לחלוטין. הם מחשיבים את האימואים לקבוצת סיכון, לא "כולם רוצים להתאבד". יש בזה משהו, אבל להכשיר מאבטחים בשביל זה... פשוט לא קשור.
תן לי אימו אחד שמסתחבק עם השומר הערס/זקן.

למרות שזו לא שטות, אני רוצה לפרסם את זה: [MEDIA=youtube]ji5_MqicxSo[/MEDIA]
זה מעל לשעה, אז תראו את זה כשיש לכם זמן.

לא ממש הבנתי איך הסקת מדבריי שהם צודקים.. בכל מקרה, אני רואה שאנחנו מסכימים על זה ששיטת הפעולה היא לא נכונה (ובדוגרי, מי שמתיידד עם השרת הוא כבר דפוק באופן חסר תקנה XP).

לגבי הסרטון שלך - וואו, לא ידעתי שאפשר בכלל להעלות ליוטוב סרטים של שעה ורבע, ועוד באיכות לא רעה.

Dark Capt.Igal אמר/ה:
מצטער לומר אך לי יצא 69%.
אם יולי תמיר תתקוף אותנו במפגש הפורום הבא משום שגם אנחנו קבוצת סיכון, אני אדע להשתמש בך בתור מגן אנושי.
:mrgreen:

אני 31% אחוזים מוצלח בתור מגן אנושי.
אני מניח שזה בגלל שאני רזה, נמוך יחסית, חושב שזה מטומטם להקריב את עצמי כדי להציל אדם אחד (הרי אדם אחד ימות בכל מקרה לפי השאלה- למה אני?) ולבסוף- הנטיה שלי להתחמק מכדורים שזורקים עליי.

*עריכה*:
היי, אנחנו משלימים זה את זה למגן אנושי מושלם של 100%!

the Nerubian אמר/ה:
Dark Capt.Igal אמר/ה:
מצטער לומר אך לי יצא 69%.
אם יולי תמיר תתקוף אותנו במפגש הפורום הבא משום שגם אנחנו קבוצת סיכון, אני אדע להשתמש בך בתור מגן אנושי.
:mrgreen:

אני 31% אחוזים מוצלח בתור מגן אנושי.
אני מניח שזה בגלל שאני רזה, נמוך יחסית, חושב שזה מטומטם להקריב את עצמי כדי להציל אדם אחד (הרי אדם אחד ימות בכל מקרה לפי השאלה- למה אני?) ולבסוף- הנטיה שלי להתחמק מכדורים שזורקים עליי.

*עריכה*:
היי, אנחנו משלימים זה את זה למגן אנושי מושלם של 100%!
אני אזכור את זה למפגש פורום הבא :mrgreen:

אני שמח להיות 96% של מגן אנושי לתפארת הפורום
(מי שלא מאמין: Congratulations! Your body is 96% effective as a human shield)
יאי! אני אהיה מגן אנושי ואחטוף כדורים למען המולדת... או הפורום :mrgreen: :orclol: :orclol: :orclol: :orclol: :orclol:

talh25 אמר/ה:
אני שמח להיות 96% של מגן אנושי לתפארת הפורום
(מי שלא מאמין: Congratulations! Your body is 96% effective as a human shield)
יאי! אני אהיה מגן אנושי ואחטוף כדורים למען המולדת... או הפורום :mrgreen: :orclol: :orclol: :orclol: :orclol: :orclol:
ואני מבין שהציטוט הזה אמור לשכנע אותנו.. כלומר, לא הייתי יכול פשוט לכתוב Congratulations! Your body is 398% effective as a human shield...

http://asy.co.il/
אתר של הסדרה של הקוסם מארץ עוץ.
בפורמים שם יש אפשרות להורדה של כל פרקי הסדרה דרך ביטורנט וראפידשיר בצורה חוקית (בעלי האתר חתמו על איזשהו הסכם עם החברה שמחזיקה את הזכויות או משהו)

אני חייב לציין שאני מוריד את הפרקים וצופה ביחד עם אח שלי ונהנה מאוד :P

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה