• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

[עץ משחק] קש"ק- החלילן מהחלל האינסופי (2/5)

OUT:
תודה! אני אנסה להסתדר ונראה.

IN:
"אתה צודק תאדאוס, העיר הזו לא תמיד הייתה הוגנת כלפיך או כלפי הקהילה שלך.
אבל אני לא פה בשביל העיר. אני פה בשביל הנשמות שחיות בה.
אם השקט הזה שפורסט הביא איתו ימשיך להתפשט, הוא לא יבדיל בין לבנים לשחורים, הוא יבלע את כולם!".

ג'ון לא נבהל מהמבט המזעיף. הוא מניח את ידיו על הבר בתנועה של כנות מוחלטת:
"אני חושד בו כי הוא זה שסיפק לכם את ה"תווים'" האלו, נכון?
הוא לא מנגן איתכם על הבמה, הוא צופה בכם מהצד כמו בניסוי.
פורסט פורגסון איבד את הקול שלו בגלל הניסוי הזה,
אתה באמת מאמין שהפרופסור יקריב את עצמו כדי להגן עליכם כשהשריף יגיע עם אזיקים?"

חנה יצאה החוצה לחפש טלפו ציבורי קרוב עם דפי זהב.
היא מחפשת את הכתובת של ז'אן ז'אר זאן או אנטואין בראון.
אולי היא תוכל למצוא איפה הפרופ' עובד או לנסות למצוא את המקום בו שאר חברי הלהקה מנגנים או מסתתרים.
במידה והיא לא תצליח היא תציע לאב ג'ון לחפש ברשומות העיריה לאחר שהוא יסיים עם תדאוס

ג'ון לא נבהל מהמבט המזעיף. הוא מניח את ידיו על הבר בתנועה של כנות מוחלטת:
"אני חושד בו כי הוא זה שסיפק לכם את ה"תווים'" האלו, נכון?
הוא לא מנגן איתכם על הבמה, הוא צופה בכם מהצד כמו בניסוי.
פורסט פורגסון איבד את הקול שלו בגלל הניסוי הזה,
אתה באמת מאמין שהפרופסור יקריב את עצמו כדי להגן עליכם כשהשריף יגיע עם אזיקים?"

נעמד בזעף.
"השיחה נגמרה."
הוא מביט בברמן

"האספסוף הורס לך את הבר."
ויוצא בנהימה.

האנשים המועטים נועצים בג'ון מבטים קודרים ועוינים.

חנה יצאה החוצה לחפש טלפו ציבורי קרוב עם דפי זהב.
היא מחפשת את הכתובת של ז'אן ז'אר זאן או אנטואין בראון.
אולי היא תוכל למצוא איפה הפרופ' עובד או לנסות למצוא את המקום בו שאר חברי הלהקה מנגנים או מסתתרים.
במידה והיא לא תצליח היא תציע לאב ג'ון לחפש ברשומות העיריה לאחר שהוא יסיים עם תדאוס
יש ממש ליד הבר.
והיא מוצאת את פרופסור ז'אן ז'אק זאן (Jan Jack Zann)
הוא עובד במחלקת המוסיקה של אוניברסטת ג'וסיא וגר בשכונת הוליהיל ברחוב Herod Fate 17
(גורלו של הורדוס)

היא מוצאת שלושה אנטואין בראון, אחד בשכונת הוליהיל, גם בהרוד פייט והשניים האחרים בכתובות קרובות.

אבל תאדאוס מגיע מחכה להשתמש בטלפון הציבורי? או להתעמת איתה?

חנה מעתיקה את הכתובות לפנקס שלה ומערערת. אני אניח שכולם קרובים אחד לשני Herod Fate, Holyhill.
כשתדאוס מגיע היא מרימה ידיים בהכנעה וזזה הצידה בחיוך. היא תנסה לרכך אותו או לשכנע אותו, הדבר האחרון שהיא רוצה היא להתעמת איתו פיזית, למרות שהיא טיפלה במר פרגוסון ביעילות שהיא לא בטוחה שתצליח לשחזר.
"אתה חייב להאמין לי, אתם נמצאים בסכנה ואני רק רוצה לעזור" ... מעבר לסיפור טוב היא מוסיפה בראש

חנה מעתיקה את הכתובות לפנקס שלה ומערערת. אני אניח שכולם קרובים אחד לשני Herod Fate, Holyhill.
כשתדאוס מגיע היא מרימה ידיים בהכנעה וזזה הצידה בחיוך. היא תנסה לרכך אותו או לשכנע אותו, הדבר האחרון שהיא רוצה היא להתעמת איתו פיזית, למרות שהיא טיפלה במר פרגוסון ביעילות שהיא לא בטוחה שתצליח לשחזר.
"אתה חייב להאמין לי, אתם נמצאים בסכנה ואני רק רוצה לעזור" ... מעבר לסיפור טוב היא מוסיפה בראש
תאדאוס נועץ בה מבט.
"לא. אתם מחפשים שעיר לעזאזל." חולף על פניה ונדחק לתא הטלפון בוהה בה, מחכה שהיא תתרחק

תאדאןס מטלפן למרות שהוא מעיף מבטים בחנה.
לוקח כמה דקות אחרי שהמרכזיה מקשרת אותו.

"סיירוס. יש בעיות."
....
"לא. לא הסתבכתי בקטטה. פורסט האדיוט הצליח להיהרג באופן שמעורר תשומת לב. חזריזירים התחילו לרחרח."
...
"לא, לא. זה יסבך הכול עוד יותר."
....
"מה אני אומר? להקדים את כל לוח הזמנים. הזמנים שלנו התקצרו"
...
"הערב? אתה בטוח?"
....
"כן. וגם אמצא מחסה אחר. באמת שהוא נחשף כבר. הלוואי שהלבן שלנו יכל לעזור בצורה יותר ישירה."
...
"אתה צודק. בקרוב זה לא ישנה. רק להחזיק מעמד עד שנסיים. ביי. נתראה הערב."

הוא מנתק את השיחה, חולף על פני חנה נועץ בה מבט לרגע ארוך ואז מתקדם הלאה.

חנה מחייכת במבוכה עם פנים חצי מפודרות.
ברגע שתאדאוס מחוץ לטווח שמיעה היא ממהרת לג'ון
"הוא טילפן לסיירוס ... אני לא מאמינה שאני חושבת על זה אבל הם איך שהוא משפיעים כנראה על אנשים לבנים, שעירים לעזאזל בצורה פסיכוטית כדי שישדדו בשבילהם." היא מתנשפת ... "שמעתי אותו, הם לא חפים מפשע האב ג'ון. כנראה שפורסט היה חף מפשע !"
היא מתחלחלת מהעניין ומרגישה בחילה. "יכול להיות שהפללנו את האיש הלא נכון. הוא לא היה צדיק אבל הוא היה תחת השפעה פסיכוטית."
"הם מקדימים את הפעולות שלהם ... להערב. והפרופ' שהם עובדים איתו כנראה מאחורי זה ... והם מסתתרים בבית של אנטואין בראון"

היא מוציאה את הפנקס מהתיק ומציגה לג'ון
"פרופ' ז'אן עובד במחלקת המוסיקה של אוניברסטת ג'וסיא וגר בשכונת הוליהיל ברחוב Herod Fate 17. גם אנטואן גר באזור. אנחנו חייבים למהר לשם."

אאוט: (אני מקווה שזה בסדר שאני עושה סמי הסללה ומניח ששניכם מסכימים, בחי כמובן הייתי מסתכל בשניכם.
"אז כן?" שואל.
בpbp זה יותר קשה.)

אין:
השעה 12:07 כשצמד החוקרים מגיע לכתובת.

הוליהיל היא שכונה של "כסף ישן", הרוב כאן הן אחוזות ותיקות, אחדות אפילו מהתקופה הקולינאלית, חלק שופץ והוחלף בבתים מודרנים יותר, אך בממוצע השכונה נראית עתיקה. הכבישים צרים אך מתוחזקים.

רחוב הרוד פייט נראה עתיק במיוחד, מדי פעם (באמצע המדרכה- או אולי המדרכה נבנתה מסביב?) מוצבת אבן זיכרון לזכר איזה מתיישב הולנדי או פוריטני.
רובם שחוקים, ונראה שאין כבוד רב אליהם, חלק משמשים כבסיס לנעול אופניים, אחד רופף במיוחד כמעט גרם לתקר לרכב שהחוקרים נובגים בו, כי הוא נסחף בקצהו לכביש הצר.

סוף סוף הם מגיעים להרוד פייט 17
img_5297.jpg

(תתעלמו מהשטח הנקי מסביב)

קשה למצוא חניה נורמלית שהיא לא פרטית, הם כנראה יצטרכו לחנות על המדרכה ולקוות לא לקבל קנס.
(ואולי ככה אנשי הוליהיל מוודאים שאנשים לא מוזמנים יתקשו להישאר זמן רב)

הבית נשמע...
שקט.

החוקרים פשוט ידפקו בדלת? יתצפתו?

(כך או אחרת גלגלו לי.. power ואז עוד ק100 אם עברתם את הבדיקה)

OOC: זריקת power - גלגלתי 29 הצלחה רגילה. גלגול d100 נוסף קיבלתי 90.

חנה מתרגשת ולחוצה בו זמנית. אומנם יכולה להיות פה כתבה שתטיס אותה ל WP או NYT אבל היא חשה בסכנה.
"עוד סיבוב בשכונה שנראה גם אם יש תנועה ליד הבית של אנטואן ?" חנה מציעה "לפחות שנמצא חניה איפשהו, שלא יחשדו בנו.
"אולי הפרופסור נמצא באוניברסיטה ולא בבית?" היא תוהה בקול רם.

OOC: במידה ותדאוס נסע ברכב לפה? חנה מצליחה להבין או לזהות את הרכב ?

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה