• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

[עץ משחק] קש"ק- החלילן מהחלל האינסופי (2/5)

שוב החוקרים מוצאים את עצמם מגיעים לחלקים ה'צבעונים" בעיר.
אם הם מאטים, הצמד זוכה למבטים ספק סקרנים ספק חשדנים מעוברי האורח בשכונה.

הג'ים ג'ם בר
DSs_x3yXcAATDwR-1.jpg

(רק שהוא די ריק בשעה הזאת)

בר גדול, מלא מקום. בצהריים, יש כמה בודדים שנראה שהתעוררו בהנגאובר לא מזמן, ומנסים לרפא אותו בעוד שתיה...

חנה מזהה בין יושבי המקום את תאדאוס ג'ונס;
גבר כהה עור גדול כבד וקירח, עם שקים עמוקים תחת העיניים- הוא נראה מבוגר אולי לגילו בגלל השפם הקטן.

הוא עטוי בחליפת זמש חומה ומגבעת תואמת ומשדר קדירות מהורהרת. יושב מול הברמן ונראה שהוא תוהה תהייות עמוקות מול כוסית המשקה שלו.

הם מזהים את דבון משוחח בהתלהבות עם אישה שחורה בת גילו ונראה שהם.. נהנים ביחד.

הברמן נועץ בהם מבט שואל.

(בכל מקרה גלגלו מראה- בשביל רושם ראשוני)

OOC - גלגול מראה 86 - כישלון.
חנה מהססת ולוחשת לג'ון. "תאדאוס ג'ונס, נגן הקונטרה באס של הלהקה, הנה הוא שם. השמן הקירח עם חליפת הזמש החומה והמגבעת מול הברמן" היא מסתכלת לצדדים באי נוחות, . "בכל מקרה, בא נתקדם, נסיים עם זה ונצא מפה."

OFF:
ובכן... 99 - כשלון.

IN:
האב ג'ון מהנהן לחנה בהסכמה, מתקדם אל הבר בהיסוס, בודק בזווית העין שחנה לידו, הוא פחות מורגל במקומות הללו, אבל העת מחייבת.
הוא מחייך אל הברמן ומתיישב ליד תאדאוס:
"צהרים טובים, נעים מאד, אני האב ג'ון".

עריכה אחרונה:
(פורים שמח!)

אין:
נראה שהאנשים פה לא מתרשמים כל כך לטובה מחנה וג'ון.
משהו בהם נראה מאוד חשוד, וכל יושבי הבר נדרכים.

הברמן לא משיב חיוך. רק נועץ מבט.

תאדאוס ג'ונס מתעורר מהרהוריו ונדרך. יש לו מעין טיק בעין.
"לא מעוניין." האיש הכבד אומר בעוינות.

(כרגע גלגולים חברתיים מולו יהיו בחיסרון)

"קוראים לי חנה, עיתונאית חוקרת מהפורט ארמאגידו טיימס - אנחנו תפסנו את פורסט פרגוסון, איש הKKK"
היא אומרת בגאווה שבתקווה להפיג את החששות והעוינות שלהם.
"אנחנו לא נתעכב הרבה ... רק דרך ליצור קשר עם סיירוס וושינגטון או פרופ' ז'אן ז'אר זאן"

חנה מחייכת לתאדאוס "אני חייבת לציין שהלהקה שלכם מעולה, אשמח לכתוב עליכם במוסף תרבות" היא אומרת כדי לשבור את הקרח והעוינות.
"אני חושבת שנעשה פה עוול, אנחנו מחפשים מידע שיוביל אותנו לסיבות או לארגון מאחורי פורסט פרגוסון ודרך להשיג את פרופ' ז'אן ז'אר זאן, אני חושבת שאתם בסכנה כי הוא ברח" היא מקווה לשפר את מצב רוחו של נגן הקונטרה באס הזועף ומנסה לשכנע את הבחור הגדול לשתף פעולה.

האב ג'ון, מעט נבוך מהסיטואציה, מניח את כובעו על הבר ומוסיף:
"אותי אני מניח שאתה מכיר, האב ג'ון מרטין."
"לא יכולתי להתעלם מהלהקה שלכם, אתה יודע, אני אמנם איש דת, אבל יש לי אוזן מוסיקלית, אחרי הכל, אני מוביל את מקהלת הכנסיה כבר זמן רב".
"אנחנו בסך הכל רוצים לשאול מספר שאלות, כפי שהעלמה לצידי ציינה, כל מה שעומד לנגד עיניי היא טובת הקהילה, אני מקווה שאתה יודע זאת."

(אוקי. כל אחד מכם גלגלו, גלגול חברתי שנראה לכם מתאים.
סך הכול הטענות טובות, אז נעשה את זה ככה- החיסרון נשאר
(לומר לגלגל שוב את קובית העשרות ולבחור בגרוע יותר)
אבל הדרגת קושי הנדרשת להשיג משהו מועיל היא אפילו ברגילה. (שזה הישג כי ממש לא באתם לו טוב בעין)

אאוט: רוי, למיטב הבנתי אאוט: למיטב הבנתי איך שחסרונות עובדים, רק את קובית העשרות מטילים פעמיים. אבל זה לא משנה, 80 זה כנראה כישלון בכ"מ

אין:
נראה שמשהו בנלהבות של חנה חוסם ומחשיד בעיניו של תדאוס. אבל הדיבור הזריז של ג'ון מבלבל אותו לרגע.
הוא מסתכל בשעון יד
:"אין לי הרבה זמן. שלוש שאלות'

חנה לוקחת צעד לאחור. ומסתכלת מסביב. מנסה לראות אם פרופ' ז'אן ז'אר זאן נמצא באזור. היא זוכרת את התמונה שלו מהכתבה.
במידה ולא היא מצטנפת מתחת לנוכחותו של ג'ון.
לפתע היא נזכרת שהעיתונאי גנב כמה מכתבים שמוענו לדוד אנטואין בראון. סיירוס שומר על הדירה שלו. אבל איפה הוא גר ?
היא לוחשת לג'ון את השם ומנסה ל"חפש" את השירותים ולהגיע למשרד "בטעות". אם זה מסוכן, היא תוותר ותנסה לחפש את הכתובת בספר טלפונים הצהוב.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה