שר-עין הסגול
פונדקאי ותיק
אבל זו לא מתרת המשחק,לא?
אם הייתי השה"ם שלך הייתי מוריד לך על זה נק"ן.צל-אש אמר/ה:כן. זאת לא מתרת המשחק.
אבל חייבים להודות שהרבה יותר כיף לשחק דמות רמה 10 מאשר דמות רמה 1...
אני באופן אישי מעדיף לשרוף כפרים, כולל כל חיות המשק, המוחן נק"נ, אם אתה שורף אותם כשהם עובדים בשדה זה המון נק"נ, הם נחדשבים אנשים חמושים :lol:
ואני חשדתי שאתה תגיד את זה, ולכן הורדתי לך גם 10 מכל התכונות, 5 מהדרג"ש, ו50 מהנק"פ שלך.צל-אש אמר/ה:חדדתי שזה יקרה, לכן הוספתי את הסמיילי בסוף, אבל כנראה אני לא ברור...
זה היה בצחוק.
soul-reaver אמר/ה:אני כבר פשוט חייב...
לפי החישובים שלי, אם אדווין(ודרך אגב, הוא ב*מקרה* אשף שמתמחה בלחשי זימון, וחלק מאגודת הקוסמים האדומים ממלכות נשכחות?) הרג כל כך הרבה, בעוד שאתם לא עשיתם דבר בקרב עצמו, אבל אתם עדיין מקבלים נק"נ, אז לא האנשים האחרים גם צריכים לחלק ביניהם את הנק"נ? בוא נראה, "100 וטרולים+ אורקים בחיים" חלקי מספר כל האנשים בצבא... אה... יש לי הרגשה שלא הקרב הזה הולך להעלות אותך דרגה, לא לפי ההיגיון שאתה מציג פה.

Wood-Elf אמר/ה:לא ראיתי את זה מקודם...Dragon_Master אמר/ה:אני,לורדור, רץ כמו משוגע והורג מלא מפלצות ונלחם והורג וכו'....מקבל 500 נק"ן.
הגנב יורה 2 חצים שאת שניהם הוא מחטיא-הוא מקבל בדיוק אותו נק"ן כמו לורדור!
אבל אני רכשתי יותר ניסיון ממנו! למה זה ככה?
הוא מקבל נק"ן על כך שהוא למד ממך.
אתה צריך להיות גאה בעצמך.
לשיטתך, המלך ששכר (או מפקד, או ציווה, או כפה) אותכם לעשות זאת מקבל את כל הנק"נ, ולמעשה, לעולם איש לא יוכל להרוויח נק"נ, כי הוא תמיד עובר לבעלי השררה שנתנו את הפקודה.nightmare אמר/ה:soul-reaver אמר/ה:אני כבר פשוט חייב...
לפי החישובים שלי, אם אדווין(ודרך אגב, הוא ב*מקרה* אשף שמתמחה בלחשי זימון, וחלק מאגודת הקוסמים האדומים ממלכות נשכחות?) הרג כל כך הרבה, בעוד שאתם לא עשיתם דבר בקרב עצמו, אבל אתם עדיין מקבלים נק"נ, אז לא האנשים האחרים גם צריכים לחלק ביניהם את הנק"נ? בוא נראה, "100 וטרולים+ אורקים בחיים" חלקי מספר כל האנשים בצבא... אה... יש לי הרגשה שלא הקרב הזה הולך להעלות אותך דרגה, לא לפי ההיגיון שאתה מציג פה.
יש לי כמה דברים להגיד לך:
1)אנחנו נקבל נק''ן על כל אורק ואורק שנהרג במלחמה גם אם אני לא יהרוג אפילו עכביש אני יקבל נק''ן, משום שאנחנו ארגנו את המלחמה.
2)כפי שציינתי עדיין יש טרולים ואורקים שנשארו בחיים ומתחננים להישסף על חרבי ועל חרבי חברי.
nightmare אמר/ה:...איך שהו(אני לא זוכר איך), גילינו את מקור הצבא שפגע באותו כפר של אלפים...
...כדי שניכנס הצגתי את עצמי כמשרת של אותה אישה(אני לא באמת משרת שלה! אבל רק בזכות זה נכנסתי לארמון)...
...לאחר שנכנסנו היה לנו קשה שהמלך וויליאם ה-8 יאשר לנו לקחת אנשים כדי להביס את הטירה, אבל אחרי שיכנועים רבים(שאני אומר הרבה אני מתכון ל-2 שני שיעורים שכל שיעור זה שעה וחצי, אך לבסוף הוא הסכים)....
...אותו מכשף(אדווין שמו), סייר באזור למצוא מקום טוב שנוכל להתקיף את הטירה.
לאחר ויכוחים רבים של אסטרטגיות, אדווין, הציע שמכשפת, ואשף מהקבוצה שלנו, יעניקו את כוחם האנרגתי לאותו קוסם, ועם כוחם הוא יצור כדור אש ענקי(המכשפים שלנו יחלשו מעט, אבל אחר כך הם יחזרו למצבם הקודם).
אדווין יצר כדור אש עצום, וירה אותו לעבר הטירה.
הטירה פשוט התמותתה ומלא אורקים נהרגו.
אנחנו עכשיו בעיצומה של המלחמה.