A
Anonymous
Guest
אם אתה רוצה משהו קטלני לך על קונג פו , חבר הוא רק מתחיל שם והוא הראה לי מה הוא למד -זה מפחיד, חוץ מזה בקונג פו יש את האומנות האסורה שבה מלמדים אותך איך לשתק למישהו את הלב ב5 לחיצות פשוטות ודברים בסגנון
*some Were-wolf* אמר/ה:נשימה נכונה?Wolf's Bite אמר/ה:ממש לא נכון. ביריון זו הגדרה של התנהגות, לא של כוח גופני. מאיגרוף אתה יודע ללכת מכות(אבל לא סטייל ג'קי צ'אן) ומשפר סיבולת.
אני מתאמן קראטה, לא כדי להרביץ לערסים, או להשתלט על העולם, אלא כדי לשמור על כושר ולשלוט על הגוף שלי(ואגב, גם על הנפש...). סתם דוגמא:לפני שנה, במשך שבועיים שלמים(3 שעות בשבוע עם מאמן, ואני עובד גם קצת בבית) התאמנו רק על נשימה נכונה...
מה זאת אומרת?, אתם מתאמנים לנשום נכון כדי שלא תתעיפו במשך הקרב או האימון?
ויפה אמר יוראלס - אומנות לחימה זה לא ספורט כבד של הורדת קלוריות, אולי חוץ מכמה סגנונות כמו קונג פו, קראטה ונינג'יטסו.
Anonymous אמר/ה:אם אתה רוצה משהו קטלני לך על קונג פו , חבר הוא רק מתחיל שם והוא הראה לי מה הוא למד -זה מפחיד, חוץ מזה בקונג פו יש את האומנות האסורה שבה מלמדים אותך איך לשתק למישהו את הלב ב5 לחיצות פשוטות ודברים בסגנון
Wolf's Bite אמר/ה:ואגב, גם על הנפש.
-ELF- אמר/ה:כדורגל זה בכלל לא ספורט מפגר, זה ספורט שכיף לשחק אותו וכיף להתשתתף בו (ולא, אני לא ערס).
כדורגל זה פשוט כיף. לא יודע איך להסביר את זה, זה כיף פשוט.
demon hunter אמר/ה:פוטבול זה כיף.
רק שתדע שכדורגל זה ספורט פרימיטיבי וממש מפגר, אני עצמי משחק אבל בכל מקרה.-ELF- אמר/ה:כדורגל זה בכלל לא ספורט מפגר, זה ספורט שכיף לשחק אותו וכיף להתשתתף בו (ולא, אני לא ערס).
אני מסכים איתך, אבל למה אתה משחק בו אם הוא מפגר?*some Were-wolf* אמר/ה:רק שתדע שכדורגל זה ספורט פרימיטיבי וממש מפגר, אני עצמי משחק אבל בכל מקרה.-ELF- אמר/ה:כדורגל זה בכלל לא ספורט מפגר, זה ספורט שכיף לשחק אותו וכיף להתשתתף בו (ולא, אני לא ערס).
כדורסל זהו ספורט טוב מאוד, יש בו יותר השקעה והאסטרטגיה בו יותר משופרת.
בנקודה תחתונה כדורסל יוצר טוב מכדורגל.
כי זה כיףmaster pugur אמר/ה:אני מסכים איתך, אבל למה אתה משחק בו אם הוא מפגר?*some Were-wolf* אמר/ה:רק שתדע שכדורגל זה ספורט פרימיטיבי וממש מפגר, אני עצמי משחק אבל בכל מקרה.-ELF- אמר/ה:כדורגל זה בכלל לא ספורט מפגר, זה ספורט שכיף לשחק אותו וכיף להתשתתף בו (ולא, אני לא ערס).
כדורסל זהו ספורט טוב מאוד, יש בו יותר השקעה והאסטרטגיה בו יותר משופרת.
בנקודה תחתונה כדורסל יוצר טוב מכדורגל.
new fighter7 אמר/ה:לא....
פשוט ראטה זה גרוע....
זה הנקדוה שאני מנסה להסביר פה.
מה זאת אורמת במה היא תעזור לנו בחיים? ספורט זה דבר בריא, ושומר על הכושר, חייבים לעשות קצת ספורט בחיים כי זה נותן הרגשה טובה וכיפית. (זה שאני אומר את הדברים האלה לא הופך אותי לאחד שעושה אותם...Drizzt אמר/ה:מה פעילות ספורטיבית תעזור לכם בחיים?! לדעתי מיותר לגמרה, מספיק שיעורי ספורט של בית ספר ואם אתה רוצה לשמור על משקל תלך למכון כושר ואם אתה רוצה לשמור על ביטחון עזמי אז.. אז.. טוב אני נכנע לדעתי תמשיך בחוג ותקרע להם את הצורה פשוט תתרכז בדבר הכי מרגיז שקרה לך אי פעם.