• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עזרה בחיי הספורט שלי.

סטטוס
נעול לתגובות.
אם אתה רוצה משהו קטלני לך על קונג פו , חבר הוא רק מתחיל שם והוא הראה לי מה הוא למד -זה מפחיד, חוץ מזה בקונג פו יש את האומנות האסורה שבה מלמדים אותך איך לשתק למישהו את הלב ב5 לחיצות פשוטות ודברים בסגנון

*some Were-wolf* אמר/ה:
Wolf's Bite אמר/ה:
ממש לא נכון. ביריון זו הגדרה של התנהגות, לא של כוח גופני. מאיגרוף אתה יודע ללכת מכות(אבל לא סטייל ג'קי צ'אן) ומשפר סיבולת.

אני מתאמן קראטה, לא כדי להרביץ לערסים, או להשתלט על העולם, אלא כדי לשמור על כושר ולשלוט על הגוף שלי(ואגב, גם על הנפש...). סתם דוגמא:לפני שנה, במשך שבועיים שלמים(3 שעות בשבוע עם מאמן, ואני עובד גם קצת בבית) התאמנו רק על נשימה נכונה...
נשימה נכונה?
מה זאת אומרת?, אתם מתאמנים לנשום נכון כדי שלא תתעיפו במשך הקרב או האימון?

באומנויות הלחימה מהמזרח הרחוק, לרוב נכנס העניין של צ'י (או קי, ביפנית), אנרגיה. נשימה מסודרת היא חלק מהעניין של להשתלט על הצ'י, ולהרגע.

ויפה אמר יוראלס - אומנות לחימה זה לא ספורט כבד של הורדת קלוריות, אולי חוץ מכמה סגנונות כמו קונג פו, קראטה ונינג'יטסו.

אני מצטער שאתה חושב ככה, אבל אומנויות לחימה הן ועוד איזה ספורט קשה של הורדת קלוריות. לדוגמה, דודי, ג'ק (בצרפתית), שקל מאה ועשרים עד מאה ארבעים ק"ג, כאשר אישתו הציגה לו את הקראטה, הוא הוריד את הכל, והיום שוקל שבעים-שמונים (ממוצע לאדם בגובהו), וכיום הוא דן 4 בקראטה.
ד"א, הכרתי פעם אדם, שבא להראות הגנה עצמית בביה"ס, והוא בעצמו כמו חמש עשרה שנה לומד קראטה, הוא סיפר לנו סיפור על איך שהתחילו איתו מכות, במועדון. והוא יצא חבול קשות, אבל שלח שני אנשים לבית החולים, ככה שקראטה, מלבד זה שהוא לרוב האומנות לחימה שזוכה בתחרויות בין לאומיות (עם קרב מגע די קרוב להישגים), הוא הגנה עצמית כמו שצריך, וספורט נהדר. אחרי אימון של שעה-שעה וחצי, אתה יוצא כאוב, עייף, והרבה, הרבה יותר דל קלוריות מאשר איך שנכנסת.

בקשר ללשתק למישהו את הלב, זה מה שנקרא נקודות לחץ, זה מספר נקודות שכאשר לוחצים עליהן התוצאות קטלניות ביותר. למעשה, יש דרכים שאפשר להרוג אדם עם אצבע. אפשר לשבור יד עם שני אצבעות, וכו' כו'.

Anonymous אמר/ה:
אם אתה רוצה משהו קטלני לך על קונג פו , חבר הוא רק מתחיל שם והוא הראה לי מה הוא למד -זה מפחיד, חוץ מזה בקונג פו יש את האומנות האסורה שבה מלמדים אותך איך לשתק למישהו את הלב ב5 לחיצות פשוטות ודברים בסגנון

קונג פו זה האומנות לחימה הכי מורכבת ממה שאני הבנתי..

המפ.....אני כבר הייתי במצב שלך ונשארתי ועכשיו לא רק שאני מתקדמת מהר מאוד ויחסית טובה לרמה שלי (חגורה כחולה בגוג'ו קומבט ג'וטסו, מבחן לפס סגול ב21 לחודש, זה פשוט ממש טוב לי, זה גם עוזר מאוד לביטחון אם אתה עם האנשים הנכונים. נכונים זה אומר שהם מודעים לרמה שלך ומעירים לך הערות בונות ועוזרים לך תוך כדי וכו'.

תקשיב למאמן שלך!

אז אף אחד פה לא מזכיר אפילו את קרב מגע???
ד'א, פעם ראשונה שאני רואה פה מישהי !!! -וואו ויש לה גם 170 הודעות לול.
כיף לי. 8)

Wolf's Bite אמר/ה:
ואגב, גם על הנפש.

בחייך, אם היית עובד גם על הנפש לא היית מספים.

עכשיו ברצינות. ת'ורדק, לך על זה, תהנה, ותתחזק.
ואגב, שחייה באמת מפתחת הרבה יותר שרירים, והיא עובדת גם כצורת ריפוי של הגוף.

תקשיב, אני שמן (רק 10 קילו של תת תזונה!!!), אבל לפי דעתי, כדי לך להקשיב לי...
אצל מי אין ערסים? ערסים הם חלק בלתי נפרד מחיינו! (אבל רק כאלה אכותיים)
אני עושה כדורסל, טניס, כדור מים\עף (כדורגל זה ספורט מפגר!! (סליחה לערסים שביננו)) ועושה בריכות, בריכות אני עושה רק לפעמים.
אני הייתי בקרב מגע ושחכתי הכול חוץ מזה שיש לי ידים ממש מהירות, ואני יודע כמה תרגילים.
בקשר למכות שלא יתכן שלא תקלע אליהם - מממ... פשוט... תשתמש במה שאתה כבר יודע...
תשאל ביצוריה, אולי יענו לך יותר טוב שם.

כדורגל זה בכלל לא ספורט מפגר, זה ספורט שכיף לשחק אותו וכיף להתשתתף בו (ולא, אני לא ערס).
כדורגל זה פשוט כיף. לא יודע איך להסביר את זה, זה כיף פשוט.

-ELF- אמר/ה:
כדורגל זה בכלל לא ספורט מפגר, זה ספורט שכיף לשחק אותו וכיף להתשתתף בו (ולא, אני לא ערס).

זה היה בצחוק שרק ערסים משחקים כדורגל...
כדורגל זה נחמד, אבל... הוא יותר מדי אגרסיבי (פשוט לא כיף!!) ויותר מדי איטי בשבילי...

demon hunter אמר/ה:
פוטבול זה כיף.

וגם בייסבול... והוקי...
חבל שאני לא יכול לשחק בייסבול, כי יש רק ברחובות...
לפחות שאני יעבור לאמריקה תיהיה לי נחמה קטנה... אמריקאיות!
סתם, יהיה לי ספורט אמריקאי!

-ELF- אמר/ה:
רק שתדע שכדורגל זה ספורט פרימיטיבי וממש מפגר, אני עצמי משחק אבל בכל מקרה.
כדורסל זהו ספורט טוב מאוד, יש בו יותר השקעה והאסטרטגיה בו יותר משופרת.

בנקודה תחתונה כדורסל יוצר טוב מכדורגל.

*some Were-wolf* אמר/ה:
-ELF- אמר/ה:

אני מסכים איתך, אבל למה אתה משחק בו אם הוא מפגר?

master pugur אמר/ה:
*some Were-wolf* אמר/ה:
-ELF- אמר/ה:

אני מסכים איתך, אבל למה אתה משחק בו אם הוא מפגר?
כי זה כיף :roll: :D

מה פעילות ספורטיבית תעזור לכם בחיים?! לדעתי מיותר לגמרה, מספיק שיעורי ספורט של בית ספר ואם אתה רוצה לשמור על משקל תלך למכון כושר ואם אתה רוצה לשמור על ביטחון עזמי אז.. אז.. טוב אני נכנע לדעתי תמשיך בחוג ותקרע להם את הצורה פשוט תתרכז בדבר הכי מרגיז שקרה לך אי פעם.

שאתה הולך למשל לקבוצה רשמית של כדורגל, כל האימון זה לא רק כדורגל.
זה כמן דקות של ריצה, שכיבות שמיכה, עליות בטן, כל מיני תרגילי ריצות וקפיצות.
הבסיס של האימון מובנה על כדורגל כי זה בכל זאת כדורגל....
אבל צריך להיות בחיים קצת אגרסיבי, ובכדורגל לומדים את זה הכי טוב.
בכדורגל אתה לומד לדחוף(כדי להעיף מישהו מהכדור), ועוד כמה דברים שלא עולים לי בראש ברגע זה.

פואנטה:
כל ספורט חוץ מקארטה טוב.(למה אמרתי את זה?! מה הפאקן קשר?!)

למה אתה מתכוון כשאתה אומר קראטה? לאמנות המסורתית של השוטוקאן או סתם לכל אמנות לחימה מסין/יפן?

ופינחס- הגיע הזמן באמת.....

new fighter7 אמר/ה:
לא....
פשוט ראטה זה גרוע....
זה הנקדוה שאני מנסה להסביר פה.

על טעם ועל ריח, מותר ללכת מכות...
לפי דעתי העץ מיצה את עצמו, קיבלתה עצות מה לעשות, קיבלתה סוגי ספורט אחרים, עכשיו פשוט תחליט מה הכי נראה לך...

Drizzt אמר/ה:
מה פעילות ספורטיבית תעזור לכם בחיים?! לדעתי מיותר לגמרה, מספיק שיעורי ספורט של בית ספר ואם אתה רוצה לשמור על משקל תלך למכון כושר ואם אתה רוצה לשמור על ביטחון עזמי אז.. אז.. טוב אני נכנע לדעתי תמשיך בחוג ותקרע להם את הצורה פשוט תתרכז בדבר הכי מרגיז שקרה לך אי פעם.
מה זאת אורמת במה היא תעזור לנו בחיים? ספורט זה דבר בריא, ושומר על הכושר, חייבים לעשות קצת ספורט בחיים כי זה נותן הרגשה טובה וכיפית. (זה שאני אומר את הדברים האלה לא הופך אותי לאחד שעושה אותם... :roll: )
אבל אם אתה מעדיף להיתקע כל הבית ולשבת על הכורסא ולאכול צ'יפס ועוגיות, אז בבקשה, תהנה לך.

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה