• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עזרה בחיי הספורט שלי.

סטטוס
נעול לתגובות.
Drizzt אמר/ה:
מה פעילות ספורטיבית תעזור לכם בחיים?! לדעתי מיותר לגמרה, מספיק שיעורי ספורט של בית ספר ואם אתה רוצה לשמור על משקל תלך למכון כושר ואם אתה רוצה לשמור על ביטחון עזמי אז.. אז.. טוב אני נכנע לדעתי תמשיך בחוג ותקרע להם את הצורה פשוט תתרכז בדבר הכי מרגיז שקרה לך אי פעם.
יצאת טמפיט.

-ELF- אמר/ה:
Drizzt אמר/ה:
מה פעילות ספורטיבית תעזור לכם בחיים?! לדעתי מיותר לגמרה, מספיק שיעורי ספורט של בית ספר ואם אתה רוצה לשמור על משקל תלך למכון כושר ואם אתה רוצה לשמור על ביטחון עזמי אז.. אז.. טוב אני נכנע לדעתי תמשיך בחוג ותקרע להם את הצורה פשוט תתרכז בדבר הכי מרגיז שקרה לך אי פעם.
מה זאת אורמת במה היא תעזור לנו בחיים? ספורט זה דבר בריא, ושומר על הכושר, חייבים לעשות קצת ספורט בחיים כי זה נותן הרגשה טובה וכיפית. (זה שאני אומר את הדברים האלה לא הופך אותי לאחד שעושה אותם... :roll: )
אבל אם אתה מעדיף להיתקע כל הבית ולשבת על הכורסא ולאכול צ'יפס ועוגיות, אז בבקשה, תהנה לך.
טחינה ונקניק הולך?
ואני לא מאמין שאתה אומר שקארטה זה חרא.
זה יותר מגניב מג'ודו, ולמען האמת, גם יותר מאיגרוף תילאנדי (טוב, אם לאמר את האמת באמת, הרבה יותר מגניב).

*some Were-wolf* אמר/ה:
-ELF- אמר/ה:
כדורגל זה בכלל לא ספורט מפגר, זה ספורט שכיף לשחק אותו וכיף להתשתתף בו (ולא, אני לא ערס).
כדורגל זה פשוט כיף. לא יודע איך להסביר את זה, זה כיף פשוט.
רק שתדע שכדורגל זה ספורט פרימיטיבי וממש מפגר, אני עצמי משחק אבל בכל מקרה.
כדורסל זהו ספורט טוב מאוד, יש בו יותר השקעה והאסטרטגיה בו יותר משופרת.

בנקודה תחתונה כדורסל יוצר טוב מכדורגל.

כדורגל הוא ספורט יותר מאמץ מכדורסל כי צרייך לרוץ על יותר שטח ( אולי יש כאלה שלא מתאמצים לרוץ ולהתפנות למסירה ואז הם חושבים שהוא מפגר ) יש בו המון טקטיקה , אולי אין בו התקפות מהירות כמו בכדורסל , אבל אני בטוח שהרגשת הסיפוק אחרי גול הרבה יותר שווה מההרגשה שאחרי סל.

תתפלא אבל כדורסל הרבה יותר מעייף מכדורגל כי אתה כל הזמן זז מההגנה להתקפה. בכדורגל יש כאלה שנשארים בעיקר בהתקפה ויש שנשארים הרבה בהגנה וזה לא משנה, אבל בכדורסל חייבים לרדת להגנה או להתקפה כי יש הרבה פחות שחקנים.

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה