כפי שכבר נרמז זמן רב, ובהתאם להצלחה האדירה של מג'יק עם ערבוב של IP אחר לתוך המשחק, כעת מבוכים ודרקונים מצטרפת רשמית לקלחת עם קו המוצרים Universes Beyond שאמור להביא מותגים ידועים לעולם.
בעבר כבר היו מוצרים דומים, כולל במהדורה 5 - כמו למשל הערכה של דברים מוזרים, ריק ומורטי או העולמות של מג'יק, אבל כעת נשמע שמדובר במאמץ יותר ממוקד וארוך טווח לשלב בין ההצלחה של מבוכים ודרקונים עם מותגים אחרים בשוק.
הספר הראשון שיוצא לאור במסגרת הקו הוא לא אחר מאשר עולם המערכה World of Warcraft. הספר יצא לאור בנובמבר 2026, ויכיל מעל 250 עמודים עם מגוון תוכן חדש ליצירת דמויות בעולם של וורקראפט לצד תוכן למנחה:
אישית הספר נשמע לי מאכזב, כי הוא מאוד ממוקד שחקן. אבל אני לא משחק מהדורה 5 אז...
גם כשהיו את הספרים של WoW למהדורה 3 אז אני לא קהל היעד. מי שכאן ששיחק במהדורה 3 ב WoW, אשמח לדעת מה דעתכם?

בעבר כבר היו מוצרים דומים, כולל במהדורה 5 - כמו למשל הערכה של דברים מוזרים, ריק ומורטי או העולמות של מג'יק, אבל כעת נשמע שמדובר במאמץ יותר ממוקד וארוך טווח לשלב בין ההצלחה של מבוכים ודרקונים עם מותגים אחרים בשוק.
הספר הראשון שיוצא לאור במסגרת הקו הוא לא אחר מאשר עולם המערכה World of Warcraft. הספר יצא לאור בנובמבר 2026, ויכיל מעל 250 עמודים עם מגוון תוכן חדש ליצירת דמויות בעולם של וורקראפט לצד תוכן למנחה:
- 13 World of Warcraft® classes: New rules for playing all 13 World of Warcraft® classes, featuring 9 new and reimagined subclasses and over 40 specializations.
- 16 species: Including the new Dracthyr, Draenei, Earthen, Forsaken, Haranir, Mechagnome, Pandaren, Tauren, Troll, Vulpera, and Worgen.
- 60+ new spells and 25+ new magic items, including mounts and companion creatures.
- 50+ new monsters and 30 dungeon boss stat blocks, built for tabletop peaks.
- 7 iconic World of Warcraft® dungeons reimagined for tabletop play, with boss encounters worthy of the legends.
- 23 factions with renown rewards for forging your legacy across Azeroth.
אישית הספר נשמע לי מאכזב, כי הוא מאוד ממוקד שחקן. אבל אני לא משחק מהדורה 5 אז...
גם כשהיו את הספרים של WoW למהדורה 3 אז אני לא קהל היעד. מי שכאן ששיחק במהדורה 3 ב WoW, אשמח לדעת מה דעתכם?