• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מהדורה 5 חדשות הכרוז מפת הדרכים ל-2027 ועוד חדשות של מכשפי החוף מ Gencon

אני חושב שהשנה הייתה אחת השנים הכי פעילות של מכשפי החוף ב Gencon ונדמה ש-2027 תהיה הכי השנים הכי מבטיחות של המהדורה כולל שלל של ספרים חדשים.
לרגל האירוע, מכשפי החוף פירטות מפת דרכים מפורטת:
1785511542416.webp
אז קודם כל הם מחלקים את השנה לעונות, שכבר התחיל ב-2026, כשהמיקוד של כל עונה זה מוצר מסוים.
השנה מסתיימת עם עונת הקסם והספר Arcana Unleashed.
משם ממשיכים לעונת האלופים ביחד עם מהדורה 5 - חדשות הכרוז - עוד קו מוצרים חדש Universes Beyond שמתחיל עם World of Warcraft
עונת ההישרדות מתחילה עם מהדורה 5 - חדשות הכרוז - השמש השחורה / חמה קודרת חוזרת בתחילת 2027!
חוזרים קצת לשגרה עם עונת החרבות והכשפים ביחד עם הרפתקה לגרייהוק מהדורה 5 - חדשות הכרוז - D&D Icons - קו מוצרים חדש לעולמות אייקונים והרפתקה חדשה של גרייהוק
ומקנחים את 2027 עם עונת המרד, ולא אחר מאשר גרסה חדשה של מלחמת הכוכבים שנשענת על חוקי מהדורה 5.

אבל זה לא הכל.
בגלל מגוון הרחב של המוצרים מכשפי החוף פתחו ביוזמה חדשה של ספרי צד ג' מאושרים כמוצרים רשמיים. בניגוד לתחילת מה' 5 שבהם חברות צד ג' כתבו ספרים עבור מכשפי החוף אבל הם התפרסמו תחת מותג מכשפי החוף, הפעם מדובר בשלוש חברות שקיבלו אישור / אחריות על עולמות מערכה קיימים, והן:
  • Ghostfire Gaming תתמוך בעולם המערכה של רייבנלופט
  • Kobold Press תוציא לאור הרחבות וספרים של ממלכות נשכחות
  • ולבסוף והכי מלהיב בעיניי - Visionary Production & Design (קית' בייקר) יוציאו מוצרים של אברון.
קצת מאכזב שאד גרינווד לא קיבל את האחריות על ממלכות נשכחות. נו שוויין.
זה לגמרי מהלך Win-win. כנראה שהמוצרים הללו ימכרו ביחס לספרים מרכזיים של מהדורה 5, אבל הן עדיין ימכרו הרבה יותר מאשר כל ספר אחר שהחברות צד ג' מוציאות לבד.

לבסוף, גם D&D Beyond מקבל שדרוג, כולל אפשרות למציאת שחקנים וקבוצות. סביר מאוד להניח שלא רלוונטי לישראל, אבל כן רלוונטי למי שמשחק אונליין באנגלית.

שיהיה להם מאד בהצלחה. נראה שמישהו שם סוף סוף מנווט את הספינה.

הערות:
א. סוף סוף הם נוגעים ב- Dark Sun. אני מקווה שיהיה להם האומץ לדעת בו בצורה בוגרת.
ב. ההתאמה בין המוצאים לאור לעולמות המערכה היא נהדרת. גוסטפייר מאד אוהבים grimdark קיטצ'י וקובולד מתאימים מאד לקיטצ'ן סינק של ממלכות נשכחות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
חזרה